Cum a ajuns o tumoare cel mai neasteptat cadou pentru o femeie: schimba tot ce stii despre cancer

16-03-2013 09:50


cancer

Poate o tumoare cerebrala sa ajunga un cadou? Stacey Kramer, o americanca in varsta de 48 de ani, crede ca cumplita boala a fost un dar care i-a schimbat viata in bine, relateaza Huffington Post.


Stacey Kramer avea 43 de ani si o viata fericita alaturi de sotul ei, cand a fost diagnosticata, in 2009, cu o tumoare pe creier. Analizele au aratat ca aceasta era de marimea unei mingi de golf.

Femeia a invins boala si a acceptat sa vorbeasca despre experienta ei in cadrul unor discursuri motivationale. Femeia a povestit ca tumoarea a fost ca un cadou  pentru ca a ajutat-o sa lege prietenii profunde si puternice, o iubire ce a trecut peste toate testele si sa atinga o spiritualitate mai profunda.

"A fost o bijuterie rara, o tumoare pe creier, hemangioblastom, cadou care continua sa ofere. Veti fi provocati, inspirati, motivati si va veti simti tot mai modesti. Viata va avea o noua semnificatie. Pace, sanatate, seninatate, fericire, nirvana. Pretul? 55.000 de dolari. Iar aceasta e o afacere buna" sustine femeia.

"Desi acum ma simt bine, nu v-as dori acest cadou voua. Nu sunt sigura ca l-ati vrea. Dar nu as schimba experienta mea. Mi-a schimbat viata complet in moduri la care nu m-am asteptat in toate modurile pe care vi le-am impartasit" a povestit ea in cadrul unui discurs sustinut in fata unui grup de tineri.
 

Sursa: huffingtonpost.com

VIDEO PROTVPLUS.RO