ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Andi Moisescu a apasat butonul galben si a trimis trei adolescenti direct in SEMIFINALA

×
Codul embed a fost copiat

Cea de-a saptea editie a noului sezon Romanii au talent a adus noi talente si spectacol desavarsit.

Andi Moisescu a trimis trei adolescenti extrem de inteligenti direct in SEMIFINALA, apasand butonul galben. El a fost impresionat de rapiditatea cu care acestia au aranjat pe culori mai multe cuburi Rubik, cu ochii inchisi.

Cum s-a desfasurat emisiunea:

- Echipa Speed Cubing, formata dintre adolescenti, a uimit pe toata lumea. Cei trei membri au reusit sa aranjeze pe culori cuburi Rubik in doar cateva secunde, cu ochii inchisi. Cireasa de pe tort a fost cel mai mic dintre ei, care a realizat cubul cu o viteza uimitoare, el fiind cel mai bun din Romania la acest aspect.

"Avem in fata trei dintre cele mai neasptetate si spectaculoase talente pe care le-am avut vreodata pe scena Romanii au talent", le-a spus Andi Moisescu, dupa care a apasat butonul galben si i-a trimis direct in SEMIFINALA.

Citește și
ProTV
Pozitia oficiala a ProTV in legatura cu prezenta Mihaelei Radulescu in juriul de la Romanii au Talent
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

- Cosmin Bighei a avut un numar de stand-up, in care a facut publicul sa rada facand glume pe seama numelui sau, care citit in engleza inseamna "be gay".

De asemenea, el a avut cate o glumita pe seama membrilor juriului, care au fost incantati si i-au dat patru de DA.

- Trupa Kid-A, din Cluj Napoca, formata din trei fete si doi baieti, au incantat cu un dans contemporan, pe parcursul caruia Andra si Mihaela au avut numai comentarii pozitive.

"Asta e un adevarat moment pentru Romanii au talent", a spus Andi.

Ei au primit patru de DA si felicitari.

- Razvan Eduard Chiriac, 17 ani, a executat un numar de magie, avandu-i ca "asistenti" pe Pavel si Smiley. Momentul le-a facut curioase pe Andra si pe Mihaela, care au mers pe scena pentru a simti pe pielea lor si chiar au simtit. Atunci cand Razvan o atingea pe mana pe Andra simtea Mihaela si invers.

"E inzetrat cu ceva, o energie, o putere, iti jur ca nu mint", a spus Andra.

Tanarul a primit patru de DA.

- Auditiile continua la Bucuresti. Badea Alexandru, pe numele de scena Alexander, canta in biserica in viata de zi cu zi, iar pe scena Romanii au talent a cantat la pian. Momentul sau a fost unul spectaculos si plin de energie.

Juratii si publicul l-au aplaudat in picioare. "Cred ca esti nu numai talentat, ci si intelept pentru ca ai venit aici sa ne arati talentul tau", i-a spus Andi.

La randul ei Andra a spus ca daca ar putea, l-ar trimite direct in semifinala, dar si-a irosit aceasta posibilitate.

Mihaela Radulescu i-a spus simplu: "Te ador!".

Badea Alexandru merge in etapa urmatoare cu patru de DA.

- Nadejda Anghel, eleva 16 ani, a cantat atat de frumos ca a emotionat-o pe Andra pana la lacrimi.

"Inceputul n-a fost tocmai bun, dar am zis ca e din cauza emotiilor", i-a spus Andra.

Nadejda a primit patru de DA.

- Timofti Viorel, 22 de ani, spune ca face "magie socanta". El a "inghitit" un ac, pe care l-a scos ulterior pe o ata de papiota. Viorel s-a jucat si cu foculsi si-a scos o ata prin ochi, pe care o bagase prin gura.

"Filmele de groaza au publicul lor, eu nu fac parte", a spus Andra, care a cerut sfatul publicului.

In final Viorel a primit trei de DA si merge in etapa urmatoare. Mihaela a spus NU.

- Nicolai Puhoi si Pavel Sarbu au executat un numar complicat de gimnastica, in care au aratat forta si eleganta. Momentul a fost atat de solicitant, incat unuia dintre ei i-a curs sange din nas. Ei au primit patru de DA.

- Trupa Major Office, formata din trei adolescenti, a primit aplauze publicului inca de la primele acorduri. Ei au imbinat pop-ul cu beatbox-ul si au reusit sa faca un moment memorabil pe melodia "Me and my broken heart".

Andra s-a ridicat pentru a dansa si le-a aratat inimioare, afirmand: "Sunt de-ai mei!".

"Sunteti preferatii mei de pana acum", le-a mai spus Andra.

Major Office a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare.

- Girloiu Maria Cristina, dansatoare de bellydance: "Vreau sa arat cu adevarat ce este bellydance-ul".

Dansul ei plin de energie a incantat juriul si publicul. "Imi place ce vad si meriti un DA", a spus Mihaela.

"Asta e dansul oriental frumos, fara substraturi romanesti si perverse", a spus Bebe Cotimanis.

Momentul Mariei a fost aproape de a lua o alta intorsatura, intrucat miscarile active au facut ca sutienul sa i se deplaseze si sa arate mai mult decat intentiona. Ea merge in etapa urmatoare cu patru de DA.

- Echipa Bar Smashers, din Miercurea Ciuc, a facut o demonstratie de forta la bara, cu exercitii extrem de complicate, totul pe ritm de muzica.

"Bravo dragilor. Stati bine cu conditia fizica, cu ritmul, mai e de munca insa, da?", le-a spus Mihaela Radulescu.

Juratii le-au acordat patru de DA si felicitari.

- Auditiile continua la Craiova. Pe scena a urcat Marian Radu, 28 de ani, de meserie asistent medical. El a cantat melodia "If tomorrow never comes", cu care a emotionat femeile din sala.

Mihaela a mers pe scena si a dansat cu Marian, cantand alaturi de el. La rand au urmat Pavel Bartos si Smiley, pe care Mihaela i-a luat din culise la dans.

"Ce seara frumoasa ai avut, dar si noi", i-a spus Cotimanis. Marian a primit patru de DA.

- Vlad, 9 ani, este foarte increzator: "Mi-a venit mie cheful asta sa castig un concurs, sa stie lumea ca exist si eu." El a recitat o poveste incalcita, care i-a amuzat pe spectatori, dar si pe jurati. El a afirmat ca i-a luat trei minute sa memoreze tot textul.

"Ceea ce m-a impresionat nu a fost memoria, ci felul in care ai interpretat tot momentul", i-a spus Andi.

Vlad a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare.

- "Dobasii din Vadu' Izei", un ansamblu de muzica populara din Maramures, format din 28 de membri, a inveselit atmosfera cu cantec si dans.

"Sunteti niste romani atat de frumosi", le-a spus Mihaela Radulescu.

Ansamblul a primit patru de DA.

- Burdusel Simona Andreea, in varsta de 10 ani, a intrat increzatoare pe scena, afirmand ca doreste marele premiu pentru a-si ajuta parintii si cei 12 frati. Imbracata in maimutica, ea a executat zambitoare un numar de gimnastica.

"Esti un copil hotarat si plin de responsabilitati. Sunt fericit ca te-am vazut", i-a spus Bebe Cotimanis, starnind lacrimile fetitei.

Ea a primit patru de DA.

- Pe scena a intrat Marius Aron, 15 ani, pasionat de opera. "Marele meu vis este sa ajung mare in domeniul meu, dar sa raman acelasi om simplu care sunt", a afirmat el. Interpretarea sa a ridicat sala in picioare, dar si pe Bebe Cotimanis, care l-a aplaudat impresionat.

"Cand vad astfel de oameni ca tine, pot sa spun doar DA", a spus Andra.

"Am o imagine, tu la parterul unui camin de fete, si de sus plouand cu juliete", a spus Bebe Cotimanis.

Marius a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare.

- Auditiile continua la Cluj. Lupu Ionut, 21 de ani, "a incercat" sa cante melodia "Copacul", dar juriul l-a oprit cu patru X-uri. El a sustinut ca mama sa l-a indemnat sa vina la concurs, dar Andra a lansat un avertisment pentru parintii care isi obliga copiii sa fie cantareti, chiar daca ei nu sunt facuti pentru acest lucru.

- "Cei trei tenori", o formatie dintr-un unchi si doi nepoti, a realizat un numar comic cu care a ridicat publicul in picioare, dar si pe Andra. Ei au cantat si s-au miscat uimitor cu ajutorul unui aparat care le permitea sa se aplece foarte mult. Ei au primit patru de DA.

- Alexandr Coicev, proiectant design interior, i-a pus pe jurati sa poarte ochelari de sudori. Insotit de un prieten, el a pornit un aparat de sudura si a realizat un scorpion, un paianjen si alte insecte din piese reciclabile.

"Imi place ce faceti baieti", le-a spus Mihaela Radulescu. Alexandr Coicev a primit patru de DA.

- A urmat cantaretul Adi Cristescu si Opis Band, care le-au facut o surpriza juratilor. Adi a purtat pe fata o masca, astfel ca nimeni nu a stiut la inceput cine este. El a cantat printre atelele melodia lui Connect-R "Vara nu dorm" intr-o maniera proprie.

"Este una dintre cele mai impresionante desfasurari de forte pe scena Romanii au talent. Va multumim ca ati venit aici", le-a spus Andi Moisescu.

"Voi sunteti extrem de talentati, vreau sa va aplaud pe toti. Acum am sansa sa-ti multumesc pentru toate melodiile frumoase", a spus Andra, care l-a laudat in special pe Adi, cu care a colaborat profesional.

Adi Cristescu si Opis Band au primit patru de DA si merg in etapa urmatoare.

- Cojocaru Iustin, in varsta de 10 ani, a primit aplauzele publicului cu un numar de beatbox si o atitudine pe masura.

"Faci foarte bine beatbox. Am auzit foarte multe in acest concurs, dar al tau mi-a placut de m-a lesinat", i-a spus Mihaela Radulescu.

"Pentru mine aceasta steluta este un dar si le multumesc pentru ca m-au apreciat", a spus Iustin, dupa ce a primit patru de DA.

- Auditiile debuteaza la Iasi. Primul concurent - Calin Calin Ion, 29 de ani. El a cantat melodia Floare de colt. Juratii i-au dat insa patru de X si l-au trimis acasa.

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Cele mai tari momente ale editiei a cincea si concurentii care au cucerit juriul
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Cele mai tari momente ale editiei a cincea si concurentii care au cucerit juriul

Cea de-a cincea editie a sezonului cu acelasi numar de la "Romanii au talent" a avut parte de toate ingredientele unui show de exceptie.

Pozitia oficiala a ProTV in legatura cu prezenta Mihaelei Radulescu in juriul de la Romanii au Talent
Pozitia oficiala a ProTV in legatura cu prezenta Mihaelei Radulescu in juriul de la Romanii au Talent

ProTV infirma orice zvon legat de excluderea Mihaelei Radulescu din juriul de la Romanii au Talent.

Bebe Cotimanis a fost atat de impresionat incat a apasat butonul galben. Este singura trupa din Romania care face asta
Bebe Cotimanis a fost atat de impresionat incat a apasat butonul galben. Este singura trupa din Romania care face asta

Romanii au demonstrat vineri seara din nou ca au talent, dar si ca stiu sa faca spectacol.

Recomandări
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.