VJ Ela i-a cunoscut pe Kelly Rowland si pe Parintele MTV-ului

06-11-2008 00:00


Vj Ela si Bill Roedy

Ziua show-ului a adus inca un eveniment important pentru echipa MTV acreditata la Liverpool: o intalnire cu fosta membra Destiny's Child, Kelly Rowland si cu Presedintele retelei MTV, Bill Roedy.

Anul acesta, Kelly Rowland este Ambasador al Fundatiei Staying Alive, care lupta impotriva HIV/SIDA. Vedeta americana a acceptat sa se implice in campania pusa la cale de MTV, dupa ce unul dintre prietenii ei, atins de flagel, s-a stins din viata.

 Experienta apropiatului ei si zecile de povesti ale celor pe care i-a cunoscut in calitate de ambasador Staying Alive se vor reflecta in urmatoarea piesa a lui Kelly Rowland. Calatoria artistei in Africa alaturi de echipa MTV face obiectul unui documentar care va fi transmis de toate statiile MTV, pe 1 decembrie, in ziua mondiala de lupta anti-SIDA.

"Parintele" MTV, William Roedy a sosit la Liverpool cu ocazia celei de a 15-a editii a MTV Europe Music Awards. Fondatorul MTV-ului a pus bazele unuia dintre cele mai mari imperii media din lume.

Sub conducerea sa, MTV Networks International a lansat si dezvoltat mai multe canale decat orice alta companie de enterteinment din lume.

Echipa MTV News Romania a avut sansa de a-l intalni pe Mr. Roedey la conferinta de presa Staying Alive.

VJ Ela a fost singurul reporter caruia Parintele MTV i-a raspuns la o intrebare (Ela: "You are the founder of a great media empire, what tips do you have for a young man to succeed in life"?), ba mai mult, a felicitat-o (WR: "Oh, where are you from? Romania? Great question Romania!"), a chemat-o la el dupa conferinta si au schimbat cateva vorbe. 

La final, Ela si-a dorit o poza cu Bill Roedy (Ela: "May I take a picture with you to blackmail my bosses?" ). La randul lui, Mr Roedy ne-a intins propriul aparat foto si a cerut o poza cu VJ-ul de la MTV Romania. ("Can I take a picture with you to blackmail my wife?").

Sursa: MTV

VIDEO PROTVPLUS.RO