Susan Boyle a suferit o "cadere nervoasa" si e la spital!

01-06-2009 00:00


Susan Boyle

Dupa ce a fost infranta in finala concursului "Britain's Got Talent", Susan Boyle a ajuns la o clinica din Londra, unde este tratata.

Susan Boyle se afla la hotelul din capitala britanica, unde a fost cazata pe parcursul show-ului TV, cand a inceput sa dea semne de "epuizare".

Dupa sosirea Ambulantei, la fata locului au venit si politistii, chemati pentru ca femeia avusese si o cadere nervoasa. Susan a mers insa, de buna-voie, la spital.

Ajunsa la spital, Susan a mai avut un moment de panica legat de pisica sa. Femeia intreba in mod obsesiv “ Unde este Pebbles?”, fiind convinsa ca cineva i-ar fi furat pisica. In cele din urma asistentele de la clinica au reusit sa o linisteasca.

"Dupa show-ul din noaptea de sambata, Susan e obosita si vlaguita emotional. A fost vazuta de doctorul personal, care a sprijinit-o in decizia de a-si lua cateva zile ca sa se odihneasca si sa se refaca. Ii oferim tot sprijinul si ii dorim insanatosire grabnica", au spus intr-o declaratie producatorii show-ului care a facut-o celebra pe Susan.

Sursa: Daily Mail

Tags: susan boyle,

VIDEO PROTVPLUS.RO