Regii caftelilor! Pustiu batut, Minune injurat, dar Salam intact

05-02-2009 00:00


Sorinel Pustiu

Injunghierea lui Sorinel Pustiu in fata unui supermarket bucurestean a scos la iveala noi informatii legate de viata de manelist. Sa nu credeti ca e floare la ureche, mai ales cand ai datorii la interlopul Ion Petrisor.

Toata lumea stie ca atacul asupra lui Sorinel Pustiu a avut lehatura cu altercatia in care manelistul a fost implicat cu o seara inainte, la Miss Piranda, concurs patronat de interlopul Ion Petrisor.

Se pare ca cei doi s-au certat destul de aprig, din cauza unor datorii substantiale ale lui Sorinel catre organizator. Dupa scandal, manelistul a vrut sa presteze. Atmosfera a devenit foarte tensionata in momentul in care cantaretul a gonit de pe scena niste rude ale lui Petrisor, care se cocotasera acolo pentru a dansa pe piesele ritmate.

In acel moment, interlopul a luat foc si si-a pus oamenii sa se joace la v

olumul microfonului lui Sorinel, pentru a-l face de ras in fata melomanilor rromi. Totul a degenerat intr-o bataie strasnica, Sorinel beneficiind de ajutor din partea Magdei Ciumac si a faimosului Adi Minune, care a fost la un pas de a fi linsat.

"Stai cuminte, piticule, si nu te baga, ca te rup! Esti expirat, piticule!", i-a strigat chiar Ion Petrisor celui de-al doilea manelist.

Singurul nesifonat a fost Florin Salam, deoarece este un apropiat al lui Petrisor.


Sursa: Cancan

VIDEO PROTVPLUS.RO