Regal Montserrat Caballe si Al Bano la Bucuresti. Nu a mai contat ploaia!

Dată publicare: 19-04-2009 00:00
Dată actualizare: 11-03-2012 06:04


Magia atotputernica a muzicii a cuprins duminica seara Piata Constitutiei din Capitala.

Magia atotputernica a muzicii a cuprins duminica seara Piata Constitutiei din Capitala. Legendara soprana Montserrat Caballe si cantaretul Al Bano Carissi s-au tinut de cuvant si le-au dovedit bucurestenilor ca "viata fara muzica ar fi o mare greseala".
 

Vocile lor au tinut in ploaie cateva mii de oameni. I-au ascultat doua ore, cat a durat concertul, si, pentru fiecare cantec, au aplaudat minute in sir.
 

Ploaia parca nici n-a existat pentru cei 4.000 de oameni din Piata Constitutiei, care au venit sa vada recitalul artistului italian Al Bano si al sopranei spaniole Monserrat Caballe. Au cantat intr-un duet magnific, printre altele, "Ave Maria" si "Nessun Dorma".

Doamna muzicii clasice, care a implinit chiar duminica trecuta 76 de ani, a fost plina de voie buna inca de la inceputul spectacolului. Asa cum a promis inca de la venire, a transformat seara in "cea mai potrivita ocazie sa cante la Bucuresti."

Printre spectatori s-au aflat fostul presedinte Ion Iliescu, care a stat langa primarul general al Capitalei Sorin Oprescu. umbrela"

 


VIDEO PROTVPLUS.RO