Cantaretul cu 2 miliarde de afisari pe YouTube, acuzat ca i-a facut un copil unei fane

02-11-2011 13:01


profm.ro justin bieber tunsoare,

Cantaretul care este idolul adolescentilor din lumea intreaga este in fata unui proces care ii va pune in pericol intreaga cariera.

Justin Bieber, 17 ani, este aratat cu degetul de o tanara din California care spune care are un copil cu el, in varsta deja de 3 luni.

Tanara pare convinsa de acest lucru si a solicitat instantei efectuarea unui test de paternitate.

Insa purtatorul de cuvant al starului neaga cu vehementa acuzatia. Matthew Hiltzik a spus: „Cum deocamdata nu exista niciun proces, este trist ca cineva a fabricat aceasta poveste malitioasa, defaimatoare, pe care o putem dovedi ca fiind falsa”.

Tanara, Mariah Yeater, de 20 de ani, ar fi declarat sub juramant ca avea 19 ani cand l-a intalnit pe starul canadian si a facut sex cu el atunci cand acesta a avut un concert la Los Angeles.

Aceasta declaratie a fost inregistrata la un tribunal din California pe data de 31 octombrie. Femeia solicita instantei sa-l oblige pe Bieber sa „furnizeze sprijin adecvat pentru intretinerea copilului”.

Justin Bieber, vedeta-adolescent, are in momentul de fata o relatie cu Selena Gomez. Ea a primit amenintari cu moartea de la o serie de fani ai cantaretului anul trecut, cand a fost facuta publica relatia lor.

Bieber a avut critici dure despre relatiile sexuale ocazionale: „Nu cred ca ar trebui sa faci sex cu o persoana daca nu o iubesti”.

Citeste si:

FOTO Suporterii au fost în cantonamentul Stelei să-l pună căpitan pe războinicul Martinovic! Vorbele astea l-au uns pe suflet pe sârb

DROGATUL care l-a făcut K.O. pe Galamaz a dat PRIMELE declaraţii! De ce a intrat pe teren şi care era următorul stelist VIZAT

FOTO Opusul lui Novak Martinovic! Trebuie să vedeţi ce atitudine a avut Mihai Costea în faţa derbedeului care l-a lovit pe George Galamaz

Sursa: The Sun

Tags: justin bieber,

VIDEO PROTVPLUS.RO