Anunt soc! Jon Bon Jovi, consumator si traficant de droguri

Ultima actualizare: 10-05-2012 11:46
Jon Bon Jovi

Dezvaluirea a fost facuta in volumul biografic "Sex, Drugs and Bon Jovi", scris de Rich Bozzett, fostul manager de turneu al trupei americane.


Volumul, care a fost scos miercuri la vanzare pe internet, prezinta diverse intamplari din viata de zi cu zi a trupei americane, incepand cu primul concert sustinut de Bon Jovi in fata catorva sute de oameni si pana in 1989, cand era deja una din cele mai apreciate formatii rock.

Potrivit autorului, turneul de promovare a albumului "Slippery When Wet" a salvat trupa Bon Jovi de la un adevarat "haos financiar", iar certurile dintre muzicieni si oboseala acumulata au condus la o pauza de doi ani in activitatea grupului, in perioada anilor 1990.

Fostul manager de turneu al grupului sustine ca Jon Bon Jovi, solistul formatiei, obisnuia, in anii '80, sa consume droguri inainte si dupa fiecare concert.

Mai mult, acesta afirma ca formatia Bon Jovi a fost implicata in traficul de cocaina si marijuana, membrii trupei fiind adeseori cercetati de serviciile de securitate ale companiilor aeriene, dar si de brigada antidrog din Statele Unite, Jon Bon Jovi fiind de cateva ori perchezitionat pana la piele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO