Soc! Noi dezvaluiri: vocea lui Michael Jackson, o facatura

22-06-2010 00:00


Michael Jackson

In public era cunoscut pentru timbrul sau subtire si catifelat, ca al unui copil. In realitate, se pare ca Michael Jackson avea o voce foarte joasa, asemanatoare cu a celebrului cantaret Barry White.

Dezvaluirea surprinzatoare a fost facuta de duhovnicul megastarului care a declarat ca faimoasa voce inalta a lui Michael Jackson era, de fapt, o facatura menita sa-l faca sa para mai tanar si mai copilaros.

“Vocea lui nu era atat de inalta. Era grava, exact a unui barbat adevarat”, a spus reverendul June Gatlin, potrivit documentarului despre Jackson, numit “Gone Too Soon” si realizat de Ian Halperin.

Autorul si regizorul documentarului a adaugat la randul sau ca: “Michael isi dorea sa joace rolul unui baietel. Si simtea ca astfel publicul il va iubi mai mult”.

Gatlin, care s-a autointitulat “profet” si care locuieste in Los Angeles, pretinde ca Regele Popului, care a murit anul trecut, venea sa se “curete” spiritual. Citeau impreuna fragmente din Sfanta Scriptura, iar meditatia si un jurnal pe care il tinea il ajutau sa fie el insusi si sa foloseasca timbrul lui natural.

“Gatlin a incercat sa-l faca sa fie pur si simplu Michael”, a mai spus Halperin.

In ciuda acestei marturisiri uluitoare, se pare ca Michael Jackson nu a vorbit niciodata cu vocea lui reala familiei, au spus apropiatii sai.

Sursa: New York Post

VIDEO PROTVPLUS.RO