Prince Michael Jackson sufera de vitiligo ca si tatal sau!

17-11-2009 00:00


Prince Jackson

Prince Michael, fiul cel mare al megastarului, sufera de aceeasi afectiune a pielii ca si tatal sau. Anuntul a fost facut de La Toya Jackson.

"Vitiligo este in familie din partea tatalui nostru, iar Prince a mostenit-o si el, o are pe brate si pe piept", a marturisit La Toya.

Daca este adevarata, declaratia acesteia ar putea pune capat speculatiilor potrivit carora Michael nu e tatal biologic al copiilor.

Dermatologul lui Michael Jackson declara dupa moartea cantaretului ca acesta suferea de vitiligo si ca aparitia petelor albe pe fata si pe corp ii dadeau un aspect destul de neplacut, iar de aici a inceput toata nebunia operatiilor estetice

In alta ordine de idei, La Toya a mai precizat ca un psiholog ii ajuta pe Paris, Prince si Blanket sa treaca peste pierderea suferita.

Peretii din dormitorul lui Paris sunt plini cu posterele tatalui ei, Prince refuza sa vorbeasca despre cele intamplate, iar Blanket e mereu trist si plange. De aceea am decis ca este bine sa mearga la un psiholog”, a povestit La Toya.

 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO