Controversa! Noua piesa a lui Michael Jakson este un fals? Comenteaza

Ultima actualizare: 16-10-2012 01:08

"Breaking News," primul single postum lansat de catre urmasii lui Michael Jackson, este destul de neconvingator. Asta sustin rudele starului, care au postat pe internet pareri acide la adresa melodiei, spunand ca este chiar un fals grosolan.

Nimeni nu-l invinovateste pe Michael, ci pe compania care se ocupa de productia noului album, Sony Music. In schimb aceasta insista ca piesa este originala. Nepotii lui Michael sustin in schimb ca de fapt megastarul nu canta deloc in acest nou cantec.

Asa ca a aparut o controversa. Nu e nimic nou – mereu apar astfel de acuze dupa moartea marilor muzicieni, asta poate si pentru ca muzica unui asemenea artist valoreaza o avere, mai ales dupa disparitia autorului. Acum cei de la Sony intentioneaza sa faca bani buni de pe noul album, “Breaking News”, pe care Michael l-a lasat pe jumatate neterminat.

TJ Jackson, fiul fratelui lui Michael, Tito, sustine ca aceasta noua piesa este de fapt un fals. O facatura compusa din mai multe mostre ale muzicii lui Michael, dar cantata de o voce care-l imita pe regele muzicii pop. Dupa ce a ascultat piesa, TJ a scris pe Twitter:

Sunt foarte multi imitatori ai lui MJ. Unii mai buni decat altii. Dar nu exista decat UN SINGUR Michael Jackson. Vocea asta n-o sa ma pacaleasca niciodata (cea din Breaking News). Sunt dezgustat, dezamagit si intristat. A insela in acest fel fanii si familia este inacceptabil.

Ba chiar a incercat sa-l si identifice pe imitatorul din piesa:

Suna ca si cum ar fi Jason Malachi. Vibrato-ul este mort si ingropat, acesta nu este unchiul meu. Dagi fani, imi pare atat de rau ca trebuie sa treceti prin asta!

Taryll Jackson, fratele lui TJ, a avut o reactive asemanatoare. A spus ca sunt cantece ale unchiului sau pe noul album si ca le va sustine 100%, dar Breaking News nu este unul dintre ele.

In apararea lor, cei de la Sony spun ca au “incredere totala in rezultatele cercetarii lor, ca si sprijinul celor care au fost cu Michael in studio atunci cand s-a inregistrat albumul."

Voi ce credeti? Este "Breaking News" o facatura? Sau este o piesa autentica, marca Michael Jackson?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO