Paris, Prince si Blanket, la soare in Hawaii. Cu o zi inainte de comemorare

25-06-2010 00:00


copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, Paris, Prince si Blanket, au fost surprinsi balacindu-se in apa inspumata a oceanului si facand plaja, cu o zi inainte de comemorarea megastarului.

Se pare ca vacanta in Hawaii a venit ca o usurare pentru Prince, in varsta de 13 ani, Paris, care are acum 12 ani, si micutul Blanket, de opt ani.

                                    

                                    

Si totusi Paris suporta destul de greu momentul.

                                    

Imaginile au fost surprinse cu o zi inainte de comemorarea unui an de la moartea celebrului lor tata. Cei trei s-au dus pe insula tropicala impreuna cu bunica lor, Katherine si, se pare, ca de acolo vor calatori catre Gary, Indiana, acolo unde va avea loc ceremonia.

Katherine Jackson se pare ca va dezveli un monument in memoria lui Michael, amplasat in fata casei unde Jackson 5 si-au inceput cariera muzicala, in urma cu 50 de ani.

La sfarsitul ceremoniei private va fi facut un lant din candele aprinse si se va canta “We Are The World”.

Fanii, insa, s-au aratat furiosi pentru ca li s-a interzis accesul la mormantul lui Michael, acolo unde voiau sa-i aduca un omagiu la un an de la trecerea sa in nefiinta. Autoritatile de la cimitirul Forest Lawn, din Hollywood Hills, nu le-au dat voie sa cante melodii ale idolului lor, sa aduca baloane, sa imite celebrul moonwalk sau sa se apropie macar de mausoleul unde se odihneste trupul lui Michael.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO