Michael Jackson s-a sinucis, sustine doctorul sau

Ultima actualizare: 02-11-2012 11:20
Michael Jackson

Fostul medic personal al lui Michael Jackson incearca sa scape de acuzatia de omor involuntar si da vina pe cantaret. Conrad Murray sustine ca megastarul si-ar fi administrat singur supradoza letala de Propofol.

 

Medicul este acuzat de omor involuntar in cazul Michael Jackson, dar avocatii sai pregatesc o aparare din care sa reiasa faptul ca starul american s-a sinucis accidental cu o supradoza de Propofol.

Conrad Murray sustine ca el nu a avut nicio implicare in tragica disparitie a lui Michael. Doctorul spune ca starul dormea atunci cand el a decis sa mearga la toaleta. In acest timp, Michael s-ar fi trezit si cu ajutorul unei perfuzii si-ar fi injectat 20 de mililitri de Propofol. Medicamentul injectat in cantitate asa de mare ar fi dus la stop cardiac.

Doctorul sustine ca el a lasat sticluta pe noptiera lui Michael, iar cand a revenit in camera sticluta era cazuta langa pat. Michael era deja in criza, cu pupilele dilatate, iar doctorul spune ca i-ar fi aplicat procedurile de prim ajutor in caz de urgenta.

Autopsia efectuata a aratat ca Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a murit in urma unei doze fatale de Propofol, medicament pe care il folosea de obicei pentru a adormi. Daca va fi gasit vinovat de acuzatia de omor involuntar, doctorul Conrad Murray risca o pedeapsa cu inchisoarea de cinci ani.

Principala problema a doctorului in acest caz este declaratia uneia din garzile de corp ale lui Michael Jackson. Saptamana trecuta, Alberto Alvarez a declarat ca doctorul Murray s-a oprit din procedurile de prim ajutor pentru a ascunde medicamentul Propofol.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO