Michael Jackson: Mi-e frica sa nu ma omoare, ajuta-ma sa nu ma gaseasca!

×
Codul embed a fost copiat

Tabloidul The Sun a dat publicitatii cateva inregistrari audio in care megastarul cere ajutor financiar si spune ca se teme pentru viata sa.

The Sun sustine ca nu a platit pentru respectivele casete.  Acestea i-au fost date jurnalistei Daphne Barak dupa ce a scris o carte despre dependentele de care sufera diferite personalitati ale lumii.

Daphne a declarat ca: “Unii dintre cei mai apropiati confidenti ai lui Michael mi-au vorbit in exclusivitate despre dependentele sale si mi-au inmanat mai multe casete audio cu inregistrari care nu au mai fost date publicitatii pana acum”.

Daphne Barak a mai spus ca prietenii megastarului au vrut sa ramana anonimi si ca i-au marturisit ca Michael era dependent de medicamente de sase ani.

“Sunt foarte ingrijorat pentru viata mea. Vreau sa plec cat mai departe pentru ca ei sa nu ma poata gasi”

Citește și
Michael Jackson, Lisa Marie Presley
Bodyguarzii rup tacerea: Michael Jackson se iubea cu femeile in masina
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

2003. In februarie, Jacko venea dupa o perioada foarte dificila de pe urma acuzatiilor aduse de Martin Bashir cum ca ar fi impartit patul cu mai multi copii. Pe tot parcursul inregistrarilor din aceasta perioada, Michael pare un om speriat si paranoic, temandu-se foarte tare pentru viata lui.

Iata unul dintre fragmente:

“Michael la telefon. Este foarte important, vreau aia 150 in contul meu, pentru ca …. sunt foarte ingrijorat pentru viata mea. Aud tot felul de povesti cum ca (spune un nume pe soptite, ca sa nu fie deconspirat) tot incearca sa ma saboteze (nu se aude) si vreau sa plec de aici si, aaa, am gasit un loc care imi place si acum (nu se aude) si vreau sa plec de aici o vreme, acolo unde nu ma pot gasi. Deci, te rog, ajuta-ma (nu se aude), ajuta-ma si, mai important decat asta (nu se aude). Suntem frati”.

"Credem ca e un om rau. Credem ca face parte din mafia italiana. Nu am incredere in el".

In al doilea fragment inregistrat, Michael vorbeste incet si rar, ceea ce Daphne crede ca este un efect al medicamentelor pe care le lua. El isi exprima teama fata de o persoana despre care spune ca ar fi avut legatura cu mafia italiana.

“Sunt eu, Michael. Ahh, este 4:30 dimineata si de aceea vocea mea este atat de somnoroasa (rade) si sunt epuizat …. dar te rog verifica mesajul pe care ti l-am lasat acum o zi sau doua. Sunt foarte ingrijorat. Nu am incredere in omul ala. Credem ca este un om rau, credem ca este membru al mafiei italiene.Te rog …. trebuie sa fim mai destepti decat el. Deci, te rog, ajuta-ma cu asta! Trebuie sa fac rost de bani, de fondurile alea ca sa pot sa rezolv problema, vreau sa plec de aici … Nu vreau sa mai fiu la Nerverland in momentele astea”.

Intr-un alt mesaj, Jackson pare din nou sa caute bani cu disperare si urgent.

“Daca primesti mesajul asta, suna-ma imediat la 805*** ****. Vreau sa vorbesc cu tine despre ceva care este top – top secret…. Am nevoie de o banca din Germania sau Elvetia …”

Putin mai tarziu, Jackson a sunat din nou, cerand bani cash care sa-i fie virati in cont. Pare ca foloseste un cod: “Sun Screen” – probabil sugerand nevoia protectiei banilor.

Am nevoie de fondurile alea. Vreau sa plec de aici … nu vreau sa fiu la Neverland

“Sunt foarte jenat. Dar, aaa, dar as avea nevoie de ceva finante care ar trebui sa intre undeva prin ianuarie, doi februarie, si aaa…de aceea, eu, noi trebuie sa avem un Sun Screen pentru aia 150. Te rog nu te supara pe mine … (nu se aude). Este ceva foarte important pentru mine si pentru familia mea, pentru ca sunt (nu se aude) urmarit si eu cred ca este (spune un nume care nu poate fi identificat)”.

O singura caseta in care Jackson vorbeste despre investitiile intr-un proiect cu supereroi il “arata” pe megastar in cel mai lucid moment al sau. Jackson pune presiune pe prietenul sau ca sa lucreze cu el, spunand:

“Mi-ar placea tare mult sa lucram impreuna, dar dat fiind programul…Aaa, cred din suflet ca trebuie sa ne miscam cat de repede putem, pentru ca in ceea ce priveste filmul, aa, nu stiu daca tu ai citit documentele … dar Marvel au vandut deja drepturile de autor pe internet si nu stiu daca ai aflat ca produsele de pe stoc s-au cam imputinat".

“Au scos Spider-Man, acum urmeaza “Incredible Hulk”, “X-Men 2” si “Spider-Man 2”. E clar ca ceva se va schimba! Adica … frenezia asta pentru supereroi … si toate lucrurile pe care le putem face … vreau sa intram in afacere inainte ca stocurile sa … trebuie sa intram in afacere acum. Momentul este perfect pentru asta”.

Prima sotie a lui Jackson, Lisa Marie Presley a dezvaluit cum cu 14 ani inainte sa moara, Michael a prezis ca va muri in acelasi fel in care a sfarsit si tatal ei, Elvis.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Michael Jackson a fost readus la viata pentru 10 minute!
Michael Jackson a fost readus la viata pentru 10 minute!

Potrivit publicatiei News of the World, medicii ar fi reusit sa-l readuca la viata, pentru 10 minute, pe Michael Jackson pe data de 25 iunie, anul trecut.

Bodyguarzii rup tacerea: Michael Jackson se iubea cu femeile in masina
Bodyguarzii rup tacerea: Michael Jackson se iubea cu femeile in masina

Mike Garcia, Bill Whitfield si Javon "BJ" Beard, trei dintre fostii bodyguarzi ai lui Michael Jackson, au facut dezvaluiri soc intr-o emisiune, la postul de televiziune ABC.

Michael Jackson, No 1... si la capitolul cele mai multe discuri vandute
Michael Jackson, No 1... si la capitolul cele mai multe discuri vandute

Michael Jackson a fost artistul care a vandut, de departe, cele mai multe discuri in SUA anul trecut - peste 8 milioane -, potrivit unui clasament publicat de compania Nielsen.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”
Marcel Boloș: „În ultimul an, agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă” dar „e loc de creștere”

România are un rating suveran și o perspectivă stabilă economic, confirmată de agențiile internaționale de rating, „dar asta nu înseamnă că nu există loc de creștere”, afirmă ministrul Finanțelor, Marcel Boloș.

Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”
Zelenski îi trage de mânecă pe aliații NATO: „Ucraina are nevoie de cel puțin șapte sisteme de apărare antiaeriană Patriot”

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, le-a spus liderilor din Alianța Nord-Atlantică (NATO) de ce ar avea nevoie țara sa pentru a putea face față atacurilor aeriene lansate fără oprire de armata Kremlinului.