Janet Jackson va purta doliu, timp de un an de zile, in memoria lui Michael

29-09-2009 00:00


Janet Jackson

Dupa ce in urma cu aproape o luna Janet Jackson spunea intr-un interviu ca moartea lui Michael a lasat un gol imens in sufletul ei, acum cantareata a decis sa se imbrace numai in negru timp de un an de zile.

Janet, la fel ca si restul familie Jackson, a suferit o pierdere imensa. Ea a avut o relatie speciala cu fratele ei si este de-a dreptul devastata. Nu poate accepta moartea lui Michael. In semn de respect, ea a decis sa poarte doliu timp de un an de zile. Se va imbraca numai in negru pana in iunie anul viitor, luna in care Michael Jackson a parasit aceasta lume”, a declarat o sursa din anturajul cantaretei.

Sa fie oare reala suferinta lui Janet sau este doar o alta modalitate de a aparea pe primele pagini ale tabloidelor, se intreaba presa internationala.

De la moartea megastarului, mai toti membrii familiei Jackson au aparut cu fel si fel de declaratii, care mai de care mai impresionante legate de pierdere pe care au suferit-o. Ultima dintre ele fiind cea a La Toyei Jackson. Aceasta sustine ca ar fi primit mesaje de la Michael, de pe lumea cealalta!

Sursa: Female First

VIDEO PROTVPLUS.RO