Conrad Murray ar putea fi arestat pentru neplata unei pensii alimentare

09-10-2009 00:00


Conrad Murray

Medicul lui Michael Jackson ar putea ajunge dupa gratii pentru ca nu s-a prezentat intr-un proces privind neplata pensiei alimentare catre fiul sau din California.

Procurorul David Roger a anuntat ca legea din Nevada ii permite in astfel de cazuri sa ceara tribunalului suspendarea licentei de profesare precum si emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Murray.

In momentul in care mandatul va fi emis, investigatorii nostri vor merge si-l vor aresta pe Murray”, a anuntat procurorul.

Se pare ca doctorul are o restanta de 13.000 de dolari, restanta pe care trebuie sa o plateasca mamei baiatului din California

Avocatul lui Murray in cazul Michael Jackson, Edward Chernoff, nu-l va reprezenta pe acesta si in problema pensiei, a anuntat purtatorul de cuvand al lui Chernoff.

In tot acest timp, procurorii din Los Angeles continua investigatiile impotriva lui Murray privind moartea lui Michael Jackson.

Doctorul Conrad Murray a declarat anchetatorilor ca i-a administrat intravenos megastarului, mai multe seri la rand, 50 de miligrame de Propofol ca sa-i trateze insomnia.

Sursa: AP

VIDEO PROTVPLUS.RO