Conrad Murray a ascuns toate stupefiantele din dormitorul lui Michael

Ultima actualizare: 08-11-2012 10:57
Conrad Murray

Noi amanunte legate de ziua in care Michael Jackson a incetat din viata ies la iveala! Potrivit tabloidului britanic The Sun, in loc sa-l resusciteze pe megastar, doctorul Murray ar fi pierdut timpul incercand sa ascunda stupefiantele din incapere.

Conrad Murray l-ar fi pus pe asistentul lui Michael, Alberto Alvarez, sa continue resuscitarea in timp ce el aduna medicamentele de prin camera starului.

La doua zile de la decesul cantaretului, politia a gasit o punga cu stupefiante ascunsa intr-un dulap din dormitorul lui Jackson. Printre ele se aflau propofol si doua tipuri de sedative, acestea fiind si medicamentele care i-au cauzat moartea.

Alvarez a declarat ca a fost chemat in dormitorul lui Michael pe data de 25 iunie 2009. Acolo l-a vazut pe megastar mai mult mort decat viu si l-a intrebat pe Murray ce s-a intamplat. Raspunsul doctorului ar fi fost unul destul de ambiguu: “A avut o reactie, o proasta reactie”.

Asistentul a mai spus si ca doi dintre copiii starului au intrat in camera exact in momentul in care medicul incerca sa-l readuca pe Michael la viata. Cand si-au vazut tatal zacand pe pat, Prince si Paris au inceput sa planga, iar o bona a fost chemata sa-i scoata din dormitor.

Michael Jackson a fost apoi transportat la un spital din California, unde a fost declarat decesul. Conrad Murray a fost pus oficial sub acuzatia de omor prin imprudenta.

Mai traia Michael Jackson in momentul in care a fost urcat in ambulanta?!

Conrad Murray, acuzat oficial de moartea lui Michael Jackson!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO