25 iunie este ziua Michael Jackson la ProFM

24-06-2010 00:00


Michael Jackson

Vineri, 25 iunie, este ziua Michael Jackson la ProFM. La un an de la moartea artistului, postul de radio va avea un program special, iar hit-urile Regelui Pop se vor difuza in heavy rotation pe tot parcursul zilei.

Din ora in ora, DJ-ii ProFM vor organiza concursuri, ascultatorii avand posibilitatea sa castige carti despre viata artistului, CD-uri cu muzica lui Michael Jackson si DVD-uri cu “This is it”, documentarul despre ultimele saptamani din viata mega-starului.

Vineri, in studioul ProFM se vor afla si multe vedete autohtone, care vin sa povesteasca despre ce a insemnat Michael Jackson pentru ele, cum i-au descoperit muzica sau cum le-a influentat cariera.

Moartea Regelui Pop a socat pe toata lumea, mai ales ca artistul isi pregatea o revenire spectaculoasa.

Ce ar fi facut Michael daca mai traia? Aceasta este intrebarea pe care www.profm.ro o adreseaza ascultatorilor. In plus, site-ul va avea si el o rubrica speciala dedicata artistului cu topuri, videoclipuri si fotografii rare ale mega-starului.

Anul trecut, ProFM a lansat un radio on-line dedicat Regelui Pop si o petitie on-line, in urma careia o alee din parcul Herastrau se numeste acum Aleea Michael Jackson.
 

Sursa: ProFM

VIDEO PROTVPLUS.RO