HOROSCOP zilnic 23 mai 2014. Fecioarele pot intalni persoana cu care isi vor intemeia o familie in viitor

23-05-2014 08:44


HOROSCOP zilnic 23 mai 2014. Fecioarele pot intaln...
Horoscopul zilei de 23 mai 2014...

Horoscop zilnic 23 mai 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Taurii se pregatesc pentru petreceri, iar Leii recupereaza sume de bani.

GEMENI - Se poate sa incepeti o specializare, o sa luptati pentru ocuparea unui post mai bun, mai bine platit sau pe masura valorii voastre. Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita si sa nu plecati pana nu scapati de niste suspiciuni.

RAC - O sa luati o decizie referitoare la o casa, poate va mutati sau o vindeti, va consultati cu ai vostri, bineinteles, dupa care treceti la fapte. Va cauta cineva care vrea sa lucrati impreuna si o sa protestati, la inceput, dupa care o sa intrezariti o serie de oportunitati.

LEU - Vi se propune sa intrati intr-o echipa care sa salveze natura, viata oamenilor, poate fi o fundatie sau ceva in cadrul comunitatii din care faceti parte. O sa recuperati o suma de bani si n-o sa mai fie nevoie sa va imprumutati de la cunoscuti pentru neprevazute.

FECIOARA - E posibil sa vi se incredinteze un nou proiect si sa aveti de castigat nu numai bani, ci si o serie de colaboratori care vor tine pasul cu voi. Foarte posibil rendez vous si se contureaza o relatie care sa fie de viitor, sa va intemeiati o familie.

BALANTA - Va interesati de niste conditii noi de lucru, sa obtineti procente mai mari la salariu, la vanzari, sa capatati o invoire, niste zile libere. O revenire la cineva alaturi de care ati fost candva fericiti si daca n-a intervenit nimic se poate sa fiti din nou impliniti sufleteste.

SCORPION - E posibil sa luati un credit bancar sa plecati pe undeva in vacanta sau sa cumparati o casa, o masina, sa faceti ceva important cu banii. O problema de sanatate poate recidiva si acum aveti ocazia s-o eliminati definitiv, sa va vindecati cu tratamentul dat de medic.

SAGETATOR - Se poate sa purtati o discutie referitoare la obligatiile de serviciu si sa fiti trecuti intr-o alta clasa valorica superioara, poate capatati o functie. S-ar putea sa fiti pe punctul de a va casatori si s-aveti un copilas, care sa va faca viata mai frumoasa.

CAPRICORN - Poate va trebui sa dati zor sa rezolvati niste probleme de serviciu sa stati linistiti in week-end, poate trebuie sa luati niste semnaturi, sa incheiati niste situatii. O sa-i intindeti o mana de ajutor cuiva care nu se descurca fie cu banii, fie cu mersul la doctor, la analize ori altundeva.

VARSATOR - O s-aveti ragazul necesar pana luni sa analizati pe toate fetele o oferta de lucru, sau reinnoirea contractului actual depinde acum de voi. Relatia voastra sentimentala prinde contur zilele astea, c-o s-aveti timp sa va plimbati, sa-i cunoasteti anturajul partenerului.

PESTI - Posibila negociere, o sa puteti lamuri o afacere, sa alegeti o echipa cu care sa lucrati, poate fi o munca in particular, daca familia se descurca si e de acord. Se profileaza un eveniment la care o sa ia parte familia largita si toti cei apropiati, prieteni si incepeti pregatirile.

BERBEC - S-ar putea sa plecati intr-o excursie si sa va-nconjurati de cei dragi, poate dati o fuga la munte, la mare, chiar si peste granita, la o adica. Relatia de cuplu devine mai solida, ati eliminat, probabil neincrederea in partener si o sa fiti multumiti sufleteste.

TAUR - Asteptati un raspuns de la o comisie de examinare, pentru un job sau o absolvire de an scolar, de cursuri sau de la tribunal vi se da un verdict. Cu partenerul de viata o sa fiti mai concilianti, iesiti pe la petreceri, la plimbare, va vedeti cu grupul de prieteni.

VIDEO PROTVPLUS.RO