Horoscop zilnic 11 aprilie 2014. Gemenii participa la un eveniment in familie. Sagetatorii petrec ziua cu persoana iubita

×
Codul embed a fost copiat

 Horoscop zilnic 11 aprilie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Sagetatorii petrec weekend-ul cu persoana iubita, iar Gemenii participa la un eveniment in familie.

BERBEC

Se pot rezolva in fuga treburile de serviciu care nu mai pot astepta pana luni, dupa care va puteti ocupa si de voi, de familie, poate plecati pe undeva. Se poate sa plecati intr-o excursie, sa va deconectati impreuna cu prietenii si familia, sa va mai spalati gandurile.

TAUR

O sa va puteti vedea cu prietenii, poate desfasurati o activitate de timp liber, practicati un sport sau va preocupati de binele celorlalti, in cadrul unei fundatii. Sunteti asteptati intr-o vizita si poate ramaneti si peste noapte, mai ales daca veti fi in deplasare.

Citește și
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

GEMENI

Se pare ca  s-aveti spor la activitatile de la job, iar dupa amiaza o sa fiti acaparati de treburile casnice care vor continua si maine, ca sa puneti casa la punct. O sa luati parte la un eveniment care aduna multa lume si poate avea legatura si cu voi, cu familia voastra.

RAC

O sa mearga totul pe banda rulanta si o sa puteti scapa de toate obligatiile si fata de parinti si de prieteni, rude. O sa va simtiti eliberati. Poate scoateti toate obiectele care va prisosesc, le dati unor oameni care au nevoie de ele si o sa faceti casa luna!

LEU

S-ar putea sa va intre niste bani si s-aveti cu ce sa porniti la drum, sa le faceti o vizita prietenilor care locuiesc la cateva ore distanta de voi pe undeva prin tara, in afara. Le-ati putea da o mana de ajutor parintilor, bunicilor sa repare ceva pe acasa ori sa construiasca o anexa, ceva util.

FECIOARA

O sa primiti vesti bune si poate de aceea o sa va mobilizati, sa rezolvati multe dintre lucrurile pe care vi le-ati pus in minte de mult si o sa faceti treaba buna. Cineva drag o sa va faca o vizita, poate va ofera si un cadou, va scoate la masa in oras, ori la plimbare in parc.

BALANTA

Se poate sa dati o raita pe la cumparaturi, sa faceti aprovizionarea in vederea Pastelui sa luati ornamente sau chiar lucruri de mancare din cele neperisabile. O sa aveti prilejul sa verificati daca relatia sentimentala este cea buna sau nici macar timpul n-a fost in favoarea voastra.

SCORPION

E posibil sa luati ceva mai multi bani de la serviciu, poate pentru ca ati lucrat la cateva proiecte in acelasi timp sau vi se vor plati orele suplimentare. Se pare c-o sa nimeriti ceva reduceri pe la magazinele de mobilier interior sau de gradina si o sa luati ceva sa va innoiti.

SAGETATOR

Sunt ceva mondenitati prin targ pe la care ati vrea sa ajungeti si sa aflati care sunt tendintele actuale in materie de afaceri, de acele lucruri care va pasioneaza. Ca sa-l cunoasteti mai bine pe actualul, viitor partener de viata, poate dati o fuga intr-o statiune turistica si se poate sa va iasa in cale.

CAPRICORN

Un eveniment de familie in pregatire, poate e o petrecere la scara mare intr-una din zilele de weekend si o sa faceti un tur de forta sa rezolvati toate problemele. Se poate sa va conversati doar pe net cu cineva pe care l-ati fi vrut in carne si oase, dar deocamdata nu se poate mai mult.

VARSATOR

Se intrevad activitati deconectante in formula de grup si o sa petreceti ore bune in compania prietenilor, a colegilor de breasla, poate va duceti la team building. O sa puteti lua niste bani si sa-i cheltuiti rapid pe ceva de care au nevoie ai vostri - poate iesiti pe undeva.

PESTI

O sa va-ngrijiti de felul in care aratati, dati un refresh, va duceti la cosmetica, la tuns, la stilist, la o sala de sport sa va remodelati trupul. O sa va scoata la un film intr-un club cineva care si-a scos toate armele la bataie sa va cucereasca.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai

De 1 Mai, accentul se pune pe finante. Astrele ne atrag atentia ca este foarte posibil sa cheltuim mai mult, cu si fara voia noastra. Lectia pe care ne obliga Saturn sa o invatam este chibzuinta si respectul.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.