Horoscop zilnic, 10 iunie 2015. Racii gasesc o oferta incredibila de vacanta, iar Fecioarele isi clarifica relatia amoroasa

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 10 iunie 2015, prezentat de Neti Sandu. Reusite azi. O sa ne iasa mai usor lucrurile, o sa ne putem face intelesi, iar rezultatele se vor vedea in cele mai mici amanunte.

Horoscop 2015 GEMENI

Se intrevad niste reusite si meritul este in mare parte al vostru ca ati inteles ce aveti de corectat, si ce strategie ar trebui sa adoptati.O sa recuperati niste bani si n-o sa mai dati din colt in colt cand vine scadenta si trebuie achitata rata la banca.

Horoscop 2015 RAC

Un control medical amanuntit ar fi indicat, ca sa eliminati toate cauzele unor dureri, sa fiti in forma, ca sa faceti fata tuturor solicitarilor. Poate dati de o oferta ieftina de cazare intr-o statiune cu multe stele si poate reusiti sa va luati concediu in perioada respectiva.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Horoscop 2015 LEU

Se poate relua o colaborare si sa castigati bani frumosi de acolo, sa vi se deschida si noi perspective, sa mai faceti un pas in cariera. Noutati in planul relatiilor, poate largiti cercul de prieteni, puteti face cunostinta si cu cineva care sa vi se lipeasca de suflet.

Horoscop 2015 FECIOARA

Va asezati la masa negocierilor si scoateti toti asii din maneca sa-i convingeti pe colegi, pe sefi, sa puna in aplicare ideile voastre. Intalnire intre patru ochi cu cineva care conteaza enorm pentru voi si o sa aveti o discutie deschisa care va lamuri niste lucruri.

Horoscop 2015 BALANTA

O sa achitati fie o parte, fie integral un sejur intr-o statiune de vacanta si o sa va faceti planuri si pentru restul verii, sa stiti pe unde mai aterizati. Ati putea incheia, cu bine, o situatie scolara sau de alt gen si care presupune strangerea unor acte la dosar.

Horoscop 2015 SCORPION

Inca nu v-ati hotarat sa faceti pasul cel mare spre un nou serviciu sau sa scrieti o carte, sa urmati niste cursuri, sa va specializati intr-un domeniu. Se poate sa primiti un surplus financiar si sa tineti pe loc banii, intr-un depozit la banca, sa se adune mai multi.

Horoscop 2015 SAGETATOR

Se poate sa va treziti cu un raspuns favorabil de la un angajator care vrea sa lucrati impreuna, sa puneti umarul la un proiect de anvergura. Cineva care tace de ceva vreme s-a decis sa spuna un adevar care va face ca relatia voastra sentimentala sa mearga mai departe.

Horoscop 2015 CAPRICORN

E posibil sa fie mai mult de lucru la serviciu si sa dati tot ce e mai bun sa-i multumiti pe sefi, sa conteze la o prima, la o avansare. O sa mai investiti niste bani in casa si o sa va extindeti sau schimbati mobilierul, decoratiunile, cate ceva pe acolo.

Horoscop 2015 VARSATOR

Poate incep sa se vada efectele insistentei de a va recapata banii pe care vi i-au promis sefii, si chiar de azi, daca nu de maine, contul se va umple. Poate cereti amanarea unei rate sau o refinantare, e ceva de rezolvat cu banca si aveti sanse sa iasa cum vreti voi.

Horoscop 2015 PESTI

O perioada incarcata la serviciu, dar o sa fiti incantati de unele noutati care va pot aduce mai multi bani, si o pozitie mai buna la slujba. V-ati putea cumpara o masina sau s-o duceti in servis pe cea pe care-o aveti sa fiti in siguranta la volan.

Horoscop 2015 BERBEC

Veti obtine toate actele de care aveti nevoie la scoala sau ca sa va angajati undeva si o sa puteti merge mai departe, sa rezolvati si o problema cu banca. O sa puteti rezolva niste treburi importante, cu ajutor din partea unor prieteni si o sa scapati de niste griji.

Horoscop 2015 TAUR

Poate-i mai faceti un apropo sefului sa va plateasca orele suplimentare sau tot ce faceti in plus la serviciu, dar luati inainte pulsul atmosferei sa nu pice intr-un moment prost cererea. Se poate sa incasati niste bani din particular sau poate partenerul de viata aduce mai multi bani la bugetul familiei.

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Ce anunta astrele pentru luna iunie. HOROSCOP cu Neti Sandu si Elena Lasconi
Ce anunta astrele pentru luna iunie. HOROSCOP cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Neti Sandu si Elena Lasconi au discutat despre previziunile pe luna iunie.

Recomandări
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat
Ministrul Sănătății anunță că se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat

Alexandru Rafila, a declarat joi, în contextul acuzaţiilor care i se aduc medicului Cătălin Cîrstoiu, că ar trebui făcută o declaraţie pe proprie răspundere a medicilor care lucrează în instituţiile publice, că nu direcţionează pacienţi la privat.

Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE
Percheziții ale Parchetului European la instituții publice din Botoșani privind o fraudă de 160.000 € care implică fonduri UE

Parchetul European (EPPO) din Cluj-Napoca şi (România) efectuează astăzi percheziţii în mai multe locaţii.

Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic
Românii blocați în Dubai din cauza inundațiilor, supărați pe autoritățile române: Niciun receptor ridicat, nu au făcut nimic

236 de români blocați de aproape două zile pe Aerportul din Dubai lovit crunt de inundații au revenit joi dimineață în țară.