Horoscop cu Neti Sandu, 19 mai 2022. Pentru Raci vine momentul de afirmare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop cu Neti Sandu, 19 mai 2022. O să ne revizuim priorităţile şi atitudinea şi atunci anumite lucruri vor căpăta alt sens.

Vibraţia zilei este 1 şi să-ncepem ceva este impulsul, dar nu înainte de a lichida restantele.

Vedeți AICI horoscopul de miercuri, 18 mai.

HOROSCOP 19 MAI 2022 TAUR

Poate vă gândiţi la un parteneriat de afaceri şi alegeţi cu grijă combinaţia, ca să mergeţi la sigur, să aveți succes. O să puteţi recupera nişte bani şi să vă plătiţi dările că s-au cam adunat şi vreţi să fiţi cu cheltuielile la zi, să puneţi şi ceva bani deoparte.

HOROSCOP 19 MAI 2022 GEMENI

Sunteţi pe punctul de a vă lansa într-o nouă aventură profesională şi o să vă descurcaţi cu toate procedurile. O să tot primiţi atenţionări c-aţi uitat să faceţi nişte lucruri, sau că nu le-aţi făcut la lumea şi o să îndreptaţi nişte situaţii ca să fie totul ca la carte.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

HOROSCOP 19 MAI 2022 RAC

Apare cineva care vă scoate la o cafea şi poate vrea să vă invite şi în week-end undeva, la plimbare. Vine momentul vostru de afirmare, vă faceţi curaj să atacaţi o redută îndrăzneaţă şi succesul n-o să întârzie - se poate să vină şi de la sine.

HOROSCOP 19 MAI 2022 LEU

Se poate să vă simţiţi atraşi de nişte studii, lecturi, poate scrieţi despre un subiect care vă pasionează. Poate veţi reuşi să faceţi o rezervare să plecaţi măcar într-un miniconcediu, dacă nu pentru o vacanţă în toată regulă, ca să vă refaceţi forţele, să vă revigoraţi.

HOROSCOP 19 MAI 2022 FECIOARĂ

Poate aveţi de dat un examen, o verificare de rutină, şi o să-ncheiati nişte situaţii ca să-ncepeti lucruri noi de luna viitoare. E posibil să apelaţi la un împrumut bancar şi să vă ocupaţi de casă - reparaţii, mobilat, ori poate construiţi ceva pe lângă, şi costă.

HOROSCOP 19 MAI 2022 BALANŢA

Poate o să cheltuiţi nişte bani ca să schimbaţi nişte lucruri prin casă, ori ca să vă luaţi altă maşină. Întrevedere cu cineva care va propune un job, o colaborare interesantă şi care poate însemna o provocare pentru voi, să intraţi într-o altă clasă valorică.

HOROSCOP 19 MAI 2022 SCORPION

Poate mai avansaţi cu actele pentru un proces, aduceţi dovezi palpabile să aveţi câştig de cauză. O să reluaţi o negociere, poate e în perspectivă o colaborare şi vedeţi cum va-ntelegeți, că sunt mari şanse să iasă de data asta.

HOROSCOP 19 MAI 2022 SĂGETĂTOR

Poate fi o perioadă mai agitată la serviciu, dar vin şi câştigurile, chiar dacă ceva mai târziu, nu instantaneu. Poate abia acum aflaţi ce s-a-ntâmplat în cazul unei relaţii care-a scăpat de sub control, dar nu s-a pierdut definitiv pentru că s-au explicat toate incertitudinile.

HOROSCOP 19 MAI 2022 CAPRICORN

Se poate să vă confruntaţi cu nişte probleme de sănătate în familie, dacă nu cumva pe voi va-ncearcă vreun disconfort şi trebuie văzut ce e. Se poate să luaţi nişte bani, dar să apară şi vreo înştiinţare de la bancă, sau din altă parte ca mai aveţi câte ceva de plătit, nişte restante.

HOROSCOP 19 MAI 2022 VĂRSĂTOR

Poate vă luaţi cazare pentru o noapte măcar într-o staţiune turistică să respiraţi aer curat, să va-ncărcați bateriile. Poate-o să reluaţi o preocupare de timp liber şi să vă prindă bine să rupeţi ritmul stresant de la serviciu, să vă oferiţi un respiro, să vă deconectaţi.

HOROSCOP 19 MAI 2022 PEŞTI

O să va-nscrieți la nişte cursuri, poate daţi zor să-ncheiați nişte module ca să atingeţi următorul nivel - păreţi într-o competiţie cu voi înşivă. Se poate să bateţi palma pentru un contract care să v-aducă un confort financiar şi să ia amploare din toamnă, proiectul respectiv, să fie un salt calitativ.

HOROSCOP 19 MAI 2022 BERBEC

Se poate să ajungeţi acolo unde v-aţi propus la-nceputul anului, poate mai sunt valabile nişte bilete de cazare, chiar şi de anul trecut. Sunteţi într-o poziţie privilegiată, vă puneţi dorinţe şi ele se-mplinesc, puneţi gândul pe ceva şi o să vedeţi rezultatul - marele benefic, jupiter va face cadouri.

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu
Horoscop 28 martie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie vin beneficii de la serviciu

Horoscop 28 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să intuim ce lipsește din rețeta succesului și o să adăugăm ingredientele necesare ca să le putem folosi ori de câte ori o s-avem nevoie.

Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă
Horoscop 27 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie plănuiește o afacere grandioasă

Horoscop 27 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. O să apelam la resursele interioare ca să facem față provocărilor și să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu
Horoscop 26 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care evaluează șansele de a forma un nou cuplu

Horoscop 26 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu vești de tot felul. O să putem regla relația cu celălalt, să dăm deoparte lucrurile care nu ne convin și să punem în loc ce avem nevoie.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.