Horoscop lunar în zodia Fecioarei 2023, cu Neti Sandu. Mercur și Venus retrograde. Ce urmează pentru fiecare zodie

×
Codul embed a fost copiat

Pe 23 august 2023 am intrat în zodia Fecioarei și tot atunci, Mercur intră în mișcare retrogradă. Neti Sandu și Andreea Marinescu au stat de vorbă pentru a vedea ce urmează pentru fiecare zodie în parte în luna care urmează și cum ne influențează astrele.

Dacă până acum Soarele a stat în domiciliu și a dat tonul, acum, Mercur e în domiciliu. Dar ce să vezi că devine retrograd, dar Soarele intră în zodia Fecioarei de pe 23 august și stă până pe 23 septembrie. Exact din ziua de 23 august devine și Mercur retrograd, punct de la capăt, explică Neti Sandu.

Mercur este retrograd odată cu Venus până pe 4 septembrie. Deci două dintr-un foc. Exact din 4 septembrie, de când își revine Venus, Jupiter din zodia Taurului, intră în mișcare retrogradă și toată luna, până pe 23 septembrie, va fi așa.

Ce înțelegem noi din astea trei retrogradări? Trebuie să reținem că o serie de lucruri se vor rezolva și pentru că Mercur e în domiciliu, unde vine și Soarele ca un supervizor, înseamnă că o să observăm ce nu a fost bine făcut, unde trebuie să intervenim și cam cum. De data aceasta ni se spune și cum pentru că atât Mercur, cât și Soarele, se aici în zodia Fecioarei și asta se referă la serviciu, sănătate și școală. Să vedem cum or să arate toate acestea.

Horoscop lunar Fecioara

Să începem cu Fecioara, avem aici o chestiune care ține de sănătate, că au tot tot fost amânări, de bani, trebuie să recupereze niște sume de bani. Sănătatea, pentru că în zodia problemelor de sănătate cronică, Venus a fost planetă retrogradă și revine, dar Mercur ne arată unde e problema și cu ce tratament trebuie intervenit. Dar trebuie mers la doctor. Asta e ideea de bază!

Citește și
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

După aceea trebuie să vadă ce face cu banii. Pentru că Marte intră în zodia Balanței, care înseamnă niște cheltuieli poate neprevăzute. Fecioara nu e ea cheltuitoare, dar dacă trebuie nu are ce să facă și după aceea face niște eforturi, se de peste cap să refacă bugetul ăla, ca să nu rămână în pană și să nu se împrumute. Jupiter pentru că retrogradează îi poate amâna niște plecări, sau poate tocmai pentru că au fost niște probleme, să zicem, cu casa, ori poate cu familia - a trebuit să aibă grijă de cineva bolnav - și atunci n-a mai putut pleca. Dar acum se poate, tocmai pentru că planetele astea sunt retrograde și îi mai dau o șansă să ia o bucățică de concediu, să zicem.

Sunt cam multe, pentru fiecare dintre noi, dar cred că altfel n-am fi reușit să rezolvăm, să mai reparăm niște lucruri care ne scăpaseră așa printre degete, că nu e timp pentru toate sau nu le înțelegem, nu le putem procesa, că-s prea multe dintr-o dată.

Ideea e că manopera ea noastră și fiecare face în funcție de ritmul sau bioritmul lui și se rezolvă.

Horoscop lunar Balanța

Pentru Balanță apar noutăți aici. Ea poate să aibă niște inițiative, să fie niște idei mai vechi, pe care abia acum să le poată pună în practică. Și pe unele poate că vrea să le facă ea, pe altele o să le cam în ghiță, că nu o să aibă încotro, pentru că Marte e cam intempestiv și se fac niște presiuni și va trebui să rezolve musai niște lucruri.

Mercur rămâne retrograd într-o zonă a sănătății, pentru că nu s-a ocupat, nu s-a ocupat destul sau abia acum apar rezultatele. Poate mai trebuie pe ici, pe colo, fizioterapie, ceva de salvat, fără dureri, ar trebui. Dar acum vedem.

Venus trebuie să arate dacă prietenii au fost fideli, dacă cei care s-au supărat au avut dreptate sau nu, dacă grupul mai există sau trebuie să încropească un altul. După aceea mai sunt niște probleme cu banii. Adică trebuie să învețe lecția banilor, că Jupiter a stat acolo, în casa banilor, și i-a dat ocazia să gestioneze niște bani, dar acum, pentru că retrogradează, înseamnă că ceva nu a fost făcut ca lumea și o să se vadă ce.

Horoscop lunar Scorpion

Aici sunt niște atenționări. În primul rând l-au avut la dispoziție pe Jupiter în casa partenerială și se puteau ajuta de câte cineva, adică să aibă o bază solidă într-o persoană. După aceea puteau să întâlnească pe cineva cu care să facă un parteneriat, să facă o relație de cuplu. Puteau, sau pot încă, să se căsătorească. Dar acum Jupiter, pentru că retrogradează, o să îi ajute să vadă cu alți ochi acea relație, că poate are niște hibe. Pe de altă parte, Marte, patronul lor, este într-o casă de probleme de sănătate și de lucruri ascunse, care sapă cumva în subconștient și niște lucruri cât de cât ori să iasă la suprafață.

La capitolul prieteni, Mercur e retrograd și le arată că s-au cam eschivat prietenii, i-au cam trădat, dar toată lumea pățește așa și până la urmă învață o lecție și ieșim bine.

Venus, pentru că-și revine, le de ocazia să recupereze niște bani, deci sunt sunt șanse să se întâmple ceva bun.

Horoscop lunar Săgetător

Săgetătorul are acum un Jupiter retrograd, patronul lor în primul rând, și acolo, la serviciu, mai sunt niște lucruri de rezolvat. Ei așteaptă probabil o recunoaștere din partea șefilor, dar ea întârzie. Dacă întârzie, cel mai bine ar fi ca ei să nu o mai aștepte și atunci o să vină de la sine.

Pe de altă parte, Mercur e retrograd în casa zonei de carieră, și atunci Mercur îi ajută să obțină niște avantaje, când credeau că gata, șefii au uitat de ei și numirea în funcție nu mai vine. Poate să fie și un concurs, să trebuiască să dea concurs ca să obțină o funcție, dar nu neapărat. Sunt niște schimbări și trebuie să fie pe fază.

La capitolul prieteni mai sunt niște ciudățenii, pe acolo, și or să depisteze niște falsuri și or să știe să se apere.

Horoscop lunar Capricorn

Capricornii au avut stabilitate din partea lui Jupiter în zodia Taurului. Era un echilibru perfect și putea să fie mai mult ca perfect, ca să zic așa, dacă și Soarele ăsta din Fecioară era acompaniat de un Mercur ne-retrograd. Dar nu se mai face un triunghi echilateral perfect. Se face unul mai șchiopătând așa.

Asta înseamnă că el ar fi putut să facă o relație sentimentală, dar o să descopere că nu e ce a crezut. Pe de altă parte el vrea să mai plece pe câte undeva, că nu a putut și acum poate pleacă în altă parte. Va recupera ceva!

Mai sunt niște recuperări de bani. Asta pentru că Venus a stat într-o casă a banilor și nu a putut să facă ce era de făcut, că a fost retrogradă, dar acum poate.

Echilibrul și-l va construi singur, Capricornul, în perioada asta, dar trebuie răbdare, iar el are.

Horoscop lunar Vărsător

La Vărsător avem o Casă a Banilor care e în continuare cu niște minusuri pentru că retrogradează Saturn de zor.

Ei și-au tot propus diverse lucruri cu casa, dar acolo ar fi putut să cheltuiască niște bani, să arvunească o casă, să înceapă niște reparații, să plătească o firmă, să facă multe lucruri. Nu știu dacă au apucat, dar acum Jupiter devine retrograd și îi obligă și va fi șantier.

Pe de altă parte, în casa partenerială își revine Venus, care le poate aduce o un plus de culoare în sfera sentimentală și să aibă niște reparații, să zicem așa, financiare. Adică să recupereze niște bani.

Ar trebui și să se intereseze de regimul ratelor. Acolo probabil vor să facă un împrumut, să rezolve niște lucruri de genul ăsta.

Marte îi ajută să plece pe undeva, dacă vor, că poate n-au putut, că au avut treaba acasă. Marte e pe picior de plecare, deci ei ar putea să plece undeva. Unii ar putea pleca la studii, alții să lucreze cine știe pe unde. Deci Marte rămâne toată perioada asta în poziție de mișcare și pot pleca cu trenul, avionul, cu mașina, cu orice. E rost de călătorie, ori cu interes de afaceri, de studii sau sentimentale, poate se duc să se căsătorească pe undeva.

Horoscop lunar Pești

Peștii îl au pe Saturn care va sta 3 ani de zile în zodia lor. El acum a intrat pe primele grade de câteva luni în zodia Peștilor și deja merge invers, adică s-a întors din drum și arată că sunt niște probleme de sănătate. Lucrurile merg mai încet. Ei au avut un echilibru din partea lui Jupiter, care a stat și stă în zodia Taurului, dar acum e retrograd și încă o dată le arată că au trecut prea ușor peste niște probleme care acum se văd a fi cam turbulente.

Pe de altă parte, zodia Fecioarei este Casa partenerială a lor și atunci cineva îi poate ajuta și alții le tot cer acte și tot felul de lucruri și îi cam pun pe drumuri cu zona asta scriptică. Poate trebuie să reînnoiască buletin, pașaport, sunt niște acte expirate, poate vor viză, poate trebuie legitimații și abonamente și multe alte lucruri. Să aibă grijă cu facturile și în general, cu scriptul, să fie totul corect, legal, asta arată Casa partenerială.

După aceea or să fie niște cheltuieli și din nou probleme de sănătate.

Horoscop lunar Berbec

La Berbec avem o Casă partenerială foarte acidă, mai invazivă, în sensul că dintr-odată șefii au treabă cu ei, un fost partener de cuplu vine să reproșeze că nu știu ce nu s-a întâmplat sau nu i s-a dat ocazia. Adică dintr-odată, el se simte cam invadat de diverse persoane. Nu mai e cum vrea el, dintru toată el trebuie să dea socoteală și nu e obișnuit.

Sfera asta sentimentală devine caldă, plăcută. Întâlnește pe cineva sau acel cineva care nu mai voia să vină, să vorbească, să continue o relație dintr-o dată s-a răzgândit, lucrurile s-au limpezit și relația poate continua. Deci sentimental promite să fie bine spre foarte bine.

La serviciu mai sunt probleme, că Mercur acolo e retrograd și că e și Soarele acolo care le dă mult de lucru. Dar o să facă treabă și gata, ce are!?

Horoscop lunar Taur

La Taur avem zodia asta a Fecioarei, ar fi foarte bună dacă ar fi stabilă, dar nu este. Și atunci ei au niște lucruri de rezolvat mai demult și poate se reapucă de ceva care le-a plăcut: să confecționeze ceva, să facă ceva. Casa hobby-ului e foarte bună acum să obțină niște bani prin ceva ce știu ei să facă bine, printr-o manoperă.

După aceea au niște cheltuieli, poate și din cauza problemelor de sănătate, pentru că Jupiter din zodia lor devine retrograd. Mercur le de ceva de furcă, poate și cu copiii, și cu banii.

Venus a fost retrograd, planetă retrogradă și i-a făcut să cheltuiască bani. Și acum Mercur face cam același lucru. Și Marte face tot cam la fel. Și atunci el trebuie să facă o inginerie financiară încât să nu cheltuiască în neștire, să găsească niște portițe ca să cheltuiască, știu eu, cât mai puțin, pentru că acuma e ca o risipă, așa, toată lumea trage de ei să scoată bani din buzunar. O să fie greu pentru că Bancherul zodiacului i-a ajutat să facă ce trebuie, eu s-au apucat să facă ceva, dar acum retrogradează. Și după aceea, în timpul ăsta al retrogradării, poate Taurilor le vin idei cum să facă rost de mai mulți bani la bugetul familiei.

Horoscop lunar Gemeni

La Gemeni avem așa o Casă a colectivului, a comunității, a grupului, a relațiilor foarte bune cu colegii și cu grupul, care poate să fie și profesional, dar și personal - adică prietenii – și să fie ceva bun acolo, la capitolul ăsta. Grupul îi poate ajuta să călătorească, să facă lucruri împreună și care să le aducă niște beneficii.

Au și ei niște problem cu banii pentru că au niște cheltuieli legate de casă. În continuu a fost o problemă legată de casă și acum nu știu dacă nu va trebui să ia o decizie legată de zona asta, adică întâi a trecut Mercur pe acolo, după aceea a trecut Marte, acum din nou e Mercur retrograd și le arată din nou că trebuie să repare ceva, poate mașina, poate să-i ajute pe copii să facă ceva. Undeva se vor duce niște bani pe care nu-i aveau în plan să-i cheltuiască.

După aceea, Marte este într-o casă sentimentală și nu se așteaptă, cred, să aibă niște fricțiuni acolo și să trebuiască să îndrepte niște lucruri. Lor le ies lucrurile foarte ușor, dar dintr-o dată vor întâmpina niște piedici și vor trebui să fie mult mai calculați. Greu de făcut, dar nu e imposibil.

Și cu copiii mai pot fi acolo niște probleme, în sensul că poate trebuie să facă rost de bani să îi trimită undeva, dar începe școala. Poate trebuie bani pentru școală sau ca să se ocupe cineva de ei, că ei nu au timp. Și din nou cheltuieli legate de copii și de casă.

Și Jupiter din Casa problemelor de sănătate le arată că trebuie să aibă grijă. Da, și Mercur, care e retrograd, e patronul lor. Am zis, deci e greu!

Horoscop lunar Rac

Pentru Rac, lucrurile sunt, să zicem, reparatorii din punct de vedere financiar, ei își recuperează niște bani și învață cum să facă rost de alți bani.

După aceea încep niște drumuri. Poate nu știu, trebuie să repare mașina, poate descoperă că s-a stricat mașina, poate chiar aveau de gând să cumpere altă mașină sau poate își găsesc un serviciu și trebuie să meargă mult ca să ajungă la serviciu. Deci vor fi niște drumuri

Trebuie să aibă grijă la acte, pentru că regimul ăsta al actelor e deficitar în perioada asta și asta înseamnă că pot întâmpina dificultăți și să nu poată să intre la serviciu, la bancă, la nu știu ce, că n-au legitimație, că știu eu, cardul e expirat, ș.a.m.d. Deci Mercur le arată că acolo sunt niște lucruri pe care trebuie să le perfecteze și dacă nu, primesc amenzi sau nu pot să intri acolo unde au nevoie.

Marte stă în Casa casei lor și atunci poate mai construiesc ceva, poate aruncă ceva ce nu le trebuie, poate fac ceva prin curte, poate fac un garaj, poate se ocupă de o pivniță, nu știu, de un subsol, de ceva, repară ceva sau plătesc o firmă să se ocupe de treaba asta sau poate se mută!

Horoscop lunar Leu

Leul îl are pe Venus, care nu va mai fi din 4 septembrie, retrograd. Ei recuperează niște bani și poate cu banii ăștia sau cu alții vor face niște mari cheltuieli, pentru că Mercur îi obligă, îi somează să cheltuiască bani, asta e. Și atunci. Pe de o parte câștigă bani, pe de altă parte, cum sunt ei cheltuitori pe lucruri scumpe vor cheltui.

Marte stă într-o Casă a deplasărilor și atunci poate de aia cheltuiesc bani, că își cumpără altă mașină sau repară, sau n-au plătit asigurări, ceva, nu știu.

După aceea ei pot face mai multe activități împreună cu grupul. Adică poate să fie un grup cu care să plece în excursie, poate să fie un grup cu care să lucreze în particular sau să se ducă pe la diverse evenimente. Vor avea satisfacții de pe urma acestor activități legate de grup. Adică ar trebui să fie bine

Jupiter este într-o Casă a succesului, dar va retrograda și atunci îi amână puțin cu promovarea.

Cu sănătatea, Venus ar trebui să fie o planetă bună la capitolul sănătate și e o schimbare de look. Venus, pentru că a retrogradat, le-a dat altă culoare de păr, altă tunsoare, alt stil de îmbrăcăminte. Poate s-au dus la cosmetică, la masaje, la SPA, la tot felul. Adică e o schimbare în bine. A stat multă vreme retrograd acolo și va sta până pe 4 septembrie, iar niște lucruri se vor vedea pe fața lor, chiar și pe corp.

În concluzie, avem într-adevăr o lună un pic mai complicat decât cele de până acum, dar ține doar de noi să gestionăm lucrurile cu atenție și să le facem în așa fel încât să ni se potrivească cât mai bine. Da, și să fie manoperă!

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii

Horoscop 28 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasa și La multi ani sărbătoriților zilei. O s-avem chef de vizite, de plimbari de făcut urări de bine celor pe care-i îndrăgim, pe care-i iubim și o să simțitm iubire.

Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Recomandări
Sondaj la comanda PSD: Bucureștenii îl vor tot pe Nicușor Dan în fruntea PMB. Firea l-a întrecut pe Piedone
Sondaj la comanda PSD: Bucureștenii îl vor tot pe Nicușor Dan în fruntea PMB. Firea l-a întrecut pe Piedone

Actualul primar al Capitalei Nicuşor Dan se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, urmat de Gabriela Firea şi de Cristian Popescu Piedone, conform unui sondaj Avangarde.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

O gafă colosală a trupelor Kievului le-a permis rușilor să avanseze pe front. Soldații Moscovei au profitat imediat
O gafă colosală a trupelor Kievului le-a permis rușilor să avanseze pe front. Soldații Moscovei au profitat imediat

Armata ucraineană a făcut o greșeală gravă pe front, în urma căreia soldații ruși au reușit să înainteze și să își treacă în palmares noi cuceriri.