Horoscop 9 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Vin ceva bani, dar e posibil să-i cheltuiți în mare viteză

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 9 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a provocărilor. Se poate să aveţi o dispoziție schimbătoare şi să reacționăm sub impulsul momentului, dar e bine să ne cenzurăm un pic.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem, totuşi, o privire de ansamblu ca să ştim ce decizii să luăm.

Horoscop 9 octombrie 2023 – BALANŢA

Iniţiativele vă aparţin şi puteţi face lucruri memorabile care să vă ducă la alt nivel profesional, să vă lansaţi pe o nouă orbită - de succes.

O să puteţi rezolva probleme mai vechi şi să vă reinventaţi, că o să daţi drumul unei afaceri care să vă pună în valoare.

Horoscop 9 octombrie 2023 – SCORPION

Cineva cu care aţi avut o relaţie revine ca să mai încercaţi o dată. Pentru că au fost greşeli de ambele părţi, acum o să aveți grijă fiecare să meargă totul bine.

Citește și
Horoscop
Horoscop săptămânal 9 -15 octombrie 2023. Noi etape începute de Luna Nouă pentru toate zodiile
Cât de bogată e Gabriela Firea. Fără a avea pe numele său vreun teren sau casă, ea are această sumă în conturi

Se poate să fi renunţat la oferta de job de la un angajator, dar nu de tot. Poate anul viitor se înfiinţează iarăşi oferta.

Horoscop 9 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR

Sunt oameni care vă pot fi de ajutor dacă apar probleme şi o să scăpaţi ieftin din orice situaţie şi nici măcar nu va trebui să-i solicitaţi, că o să se ofere din oficiu.

Se poate să câştigaţi nişte bani şi să vă cumpăraţi ce v-aţi dorit mai de mult, de îmbrăcat poate, sau poate pentru interiorul locuinţei.

Horoscop 9 octombrie 2023 – CAPRICORN

O reuşită. Vi se răsplăteşte un efort, vi se mai dă ceva în plus de lucru şi o să faceţi rost de bani, că aveţi nevoie de o stabilitate financiară.

O invitaţie la un eveniment monden şi o să atrageţi şi voi atenţia prin ceva care se cere. E de actualitate.

Horoscop 9 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR

Întrevedere cu cineva care s-a tot rugat de voi să intraţi într-un program care să aducă un plus de noutate, prospeţime într-un domeniu de interes. Poate acceptaţi.

O să primiţi o invitaţie la plimbare pentru weekend şi o să vi se pară atrăgătoare destinaţia, ca şi persoana care vă invită.

Horoscop 9 octombrie 2023 – PEŞTI

Poate e un eveniment în familie care trebuie pregătit pas cu pas şi faceţi armonizarea, convocaţi oameni şi vă interesaţi şi de restul detaliilor.

O să le veniţi de hac ratelor, facuturilor, o să vă achitaţi de toate obligaţiile financiare ca să vedeţi dacă rămân bani pentru distracţie.

Horoscop 9 octombrie 2023 – BERBEC

O să vă delectaţi cu una dintre preocupările voastre preferate şi o să descărcaţi acolo tensiunile, că aveţi un surplus de tensiune negativă care tulbură.

Păreţi foarte curtaţi în perioada asta şi o să aveţi de unde să alegeţi pe cineva care să vă însoţească în viaţă.

Horoscop 9 octombrie 2023 – TAUR

Sunt chestiuni legate de casă, de familie şi e bine să vă ocupaţi de ele ca să puneţi casa la punct şi să vă rămână timp liber şi pentru voi să vă odihniţi.

Ar fi cazul să vă interesaţi de sănătate şi să faceţi un consult medical, un set de analize de laborator şi vedeţi ce iese.

Horoscop 9 octombrie 2023 – GEMENI

Se poate să redescoperiţi un hobby şi să vă prindă bine să faceţi ceva care vă place şi vă inspiră totodată.

E posibil să vă îndrăgostiţi de cineva care e aşa cum v-aţi dorit şi să construiţi frumos o relaţie care să dăinuie.

Horoscop 9 octombrie 2023 – RAC

Vin ceva bani, dar e posibil să-i cheltuiți în mare viteză că apar diverse neprevăzute şi dacă nu scoateţi bani din buzunar vin amenzi.

Poate aveţi de semnat nişte acte de tip imobiliar şi trebuie insistat cu telefoane, e-mailuri, vă duceţi şi în audienţă dacă e cazul.

Horoscop 9 octombrie 2023 – LEU

Surpriză la tot pasul. O să vă treziţi şi cu invitaţii la plimbare pentru weekend şi cu vreo taxă sau o factură pe care nu le-oţi fi plătit când a trebuit şi trebuie să vă conformaţi.

Prezenţa cuiva o să facă lumină într-o chestiune de ordin sentimental şi o să ştiţi ce aveţi de făcut în continuare.

Horoscop 9 octombrie 2023 – FECIOARĂ

Poate faceţi un efort financiar să ajungeţi în staţiunea preferată când o să aveţi timp. Acum faceţi rezervarea, daţi avansul sau plătiţi integral.

Se poate să intraţi într-o combinaţie partenerială de afaceri ca să câştigaţi mai mulţi bani şi împărţiţi efortul la jumătate.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
FOTO Starul de 17 ani al lui Real Madrid vrea să devină tată. Cum arată partenera de 21 de ani a fotbalistului brazilian
Citește și...
Horoscop 8 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care intră la cheltuială, astăzi
Horoscop 8 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care intră la cheltuială, astăzi

Horoscop 8 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reuşită. O să fim înconjuraţi de oameni dragi, o să ieşim la plimbare, o să ne lăsăm purtaţi de inspiraţie şi de dorul celor pe care-i iubim.

Horoscop săptămânal 9 -15 octombrie 2023. Noi etape începute de Luna Nouă pentru toate zodiile
Horoscop săptămânal 9 -15 octombrie 2023. Noi etape începute de Luna Nouă pentru toate zodiile

În săptămâna 9-15 octombrie Venus intră în Fecioară, Marte ajunge în Scorpion și avem Lună Nouă în Balanță și eclipsă de Soare. Ce înseamnă aceste evenimente astrologice pentru fiecare zodie în parte, aflați din horoscopul săptămânal de mai jos.  

Horoscop 7 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care astăzi se bucură de o veste bună
Horoscop 7 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care astăzi se bucură de o veste bună

Horoscop 7 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi chiar frumoasă. O să ne bucurăm de prezenţa oamenilor dragi şi o să lăsăm deoparte greutăţile, tristeţea, o să dăm hrana sufletului.

Horoscop 6 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de job de nerefuzat
Horoscop 6 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de job de nerefuzat

Horoscop 6 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reuşită. O să facem treabă și o să avem şi program de voie şi o să ne refacem rezerva de energie fizică și psihică.

Horoscop 5 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care „scârțâie” ceva la capitolul sănătate
Horoscop 5 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia pentru care „scârțâie” ceva la capitolul sănătate

Horoscop 5 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de surprizele pe care ni le vor face colegii dragi şi-o s-avem şi noi reacţii - pe măsură - că ne-o să ne meargă totul la suflet!

Recomandări
Teroare în Rusia. Forțele ucrainene lovesc puternic teritoriul țării lui Putin. Ținta vizată de armata Kievului
Teroare în Rusia. Forțele ucrainene lovesc puternic teritoriul țării lui Putin. Ținta vizată de armata Kievului

Opt persoane au fost rănite, iar zeci de clădiri rezidențiale și mașini au fost avariate în Belgorod, în urma unui atac aerian lansat de forțele ucrainene în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat guvernatorul regiunii ruse, informează Reuters.

"E la fel ca în Bangladesh!". Furtunile violente de primăvară au făcut prăpăd în România. Situație complicată în Timișoara

Furtunile violente de primăvară au măturat România de la est la vest. O ploaie torențială a transformat străzile unui cartier din Timișoara în adevărate lacuri.

"I-am spus lui Bibi!". Biden anunță o reacție dură a SUA în cazul în care Israelul va lansa o ofensivă majoră în Rafah

Președintele SUA, Joe Biden, a avertizat miercuri, pentru prima dată, că "nu va livra" anumite arme Israelului, în special "obuze de artilerie", în cazul unei ofensive majore la Rafah, relatează AFP şi Reuters.