Horoscop 8 iunie 2016. Taurii trebuie sa dea dovada de tact cu peroana iubita, iar Leii iau o decizie legata de cariera

Ultima actualizare: 11-06-2016 00:07
Horoscop 8 iunie 2016. Taurii trebuie sa dea dovad...
Horoscop 8 iunie 2016. Taurii trebuie sa dea dovad...

Horoscop 8 iunie 2016, prezentat de Neti Sandu. Castiguri azi. O sa ne putem bucura de ce-am realizat cu propriile forte si de cat am reusit sa fim de generosi, ca sa-mpartim si cu altii bucuria asta a noastra, ca sa fim pe deplin fericiti.

Vibratia zilei este 8 si ar fi minunat sa scapam de toate datoriile, restantele care ne streseaza.

Horoscop 2016 GEMENI - O intalnire cu cineva care vrea sa construiti o relatie, sa aveti o familie, si o sa vedeti care va e starea de spirit, ce simtiti. O noua provocare in afaceri, vi se ofera sansa de a va face remarcati, prin ceva, dati de un sponsor care o sa va sustina din punct de vedere financiar.

Horoscop 2016 RAC - Poate va consultati cu niste viitori parteneri de afaceri sa revedeti ce se-ntampla cu o colaborare de care va puteti apuca. V-au ramas niste situatii de incheiat , si trebuie sa dati zor ca sa puteti face o investitie, sa va luati casa, masina sau sa perfectati niste studii.

Horoscop 2016 LEU - Va curteaza cineva care vrea sa lucrati impreuna si va consultati cu partenerul de viata sa vedeti daca merita sa sacrificati timpul dedicat familiei. Intrevedere cu cineva de care depinde o angajare sau alt gen de reusita, poate va duceti la un interviu, va prezentati la un concurs pentru ocuparea unei functii.

Horoscop 2016 FECIOARA - Va bucurati de o reusita cu a cuiva din familie si poate iesiti la o terasa, in parc, la plimbare. Se poate sa va preocupe mutatul in casa noua, poate va casatoriti, c-am spus ca e an bun de mariaj sau poate se mareste familia si-aveti nevoie de spatiu.

Horoscop 2016 BALANTA - Se poate sa lucrati ceva in particular si sa va rotunjiti veniturile - se profileaza niste bani, in plus, de undeva. Poate primiti OK-ul pentru un job, posibil si in strainatate si o sa-ncepeti o viata noua, ca tot intra - la toamna Jupiter, beneficul, in zodia voastra sa va sustina, ca lumea.

Horoscop 2016 SCORPION - O sa gasiti o solutie convenabila referitoare la un credit bancar si n-or sa va mai sufoce ratele, datoriile. O reusita la serviciu, poate vi se da ceva de lucru care va place, or fi si niste bani in plus la salariu, si, oricum, atmosfera promite sa se mai indulceasca.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Poate reusiti sa faceti echipa cu partenerul de cuplu si sa treceti mai usor peste problemele de serviciu, cu care se confrunta. Incepe sa se contureze un proiect care sa va ofere posibilitatea sa va etalati niste calitati care sa demonstreze ca sunteti niste profesionisti.

Horoscop 2016 CAPRICORN - Foarte posibil rendez-vous si o sa vedeti ce faceti in vacanta, unde si cu cine mergeti si alte probleme legate de cuplu o sa discutati. Se poate sa primiti o oferta de lucru, posibil si in strainatate si sa faceti fata acestei provocari, sa fie sansa voastra de a straluci in cariera.

Horoscop 2016 VARSATOR - I-ati putea cere o favoare sefului, sa va dea o invoire, sau un supliment salarial ori poate le cereti o pasuire celor de la banca. Promite sa se definitiveze si la voi o situatie legata de o angajare si vedeti cum stau lucrurile, poate veti accepta doar varianta unei colaborari.

Horoscop 2016 PESTI - O persoana nou aparuta in viata voastra o sa va influenteze stilul de viata si o sa puteti ramane impreuna sa fiti un cuplu. Un castig, pot fi bani sau ceva compensatoriu pentru niste munci suplimentare, ceva stimulativ, si care o sa v-ajute sa continuati munca, oricat de grea ar fi.

Horoscop 2016 BERBEC - Se poate sa va bata gandul sa faceti pasul cel mare spre casatorie, sa va-ntemeiati si voi o familie si faceti pregatiri in sensul asta. Apar noutati la serviciu, se poate sa lucrati cu alti oameni, poate va trimite seful intr-o delegatie sau se organizeaza la sfarsit de saptamana un team building.

Horoscop 2016 TAUR - Cineva cu care n-ati incheiat o relatie s-ar putea sa va ceara socoteala si i-ati putea pune capat- de tot - cu ocazia asta sau nu. Au ramas, se pare, niste lucruri nespuse in relatia cu partenerul de cuplu si cand se va crea conjunctura potrivita aveti grija cum le transmiteti sau cum le primiti.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO