Horoscop 7 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Fecioarele fac un salt în carieră


Ultimul update: Joi 07 Noiembrie 2019 08:22
Data publicarii: Joi 07 Noiembrie 2019 07:39
Categorie: Horoscop

Horoscop 7 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. E bine s-avem curaj să visăm, să nu ne mai punem singuri beţe-n roate şi să nu ne acordăm şanse la succes, că totuşi, lucurile depind de noi.

Vibraţia zilei este 7 şi o să putem atinge un prag al înţelepciunii.


HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 SCORPION

 

O să recuperaţi nişte bani şi o să fiţi la zi, cu cheltuilile, poate mai faceţi rost şi de o colaborare ca să fie, acolo, şi o rezervă de bani. E o perioadă favorabilă studiului şi în care să rezolvaţi toate acele lucruri care v-au ţinut pe loc, acte, definitivări.

 

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Apar noi provocări, puteţi începe o afacere care să se deruleze frumos pentru c-aveţi multe de arătat, să demonstraţi lumii de ce sunteţi în stare. Or să vină ceva bani care pot acoperi cerinţele de moment şi să vă şi distraţi în week-end.

 

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Voi o să faceţi un bilanţ financiar ca să ştiţi cum staţi cheltuielile, dacă v-ajung finanţele şi din ce aţi mai putea face rost de bani, pentru că oferte sunt, trebuie doar să le accesaţi. E o răscolire sufletească şi poate lichidaţi un conflict interior, vă eliberaţi de un trecut apăsător şi vă oferiţi o şansă la fericire.

 

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate vă faceţi curaj să-i abordaţi pe nişte oameni pricepuţi ca să-ncepeti o colaborare, un parteneriat care v-ar aduce profit şi notorietate. Poate descoperiţi o preocupare de timp liber care să vă dea un tonus mai bun, să vă stimuleze creativitatea şi să vă remonteze.

 

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 PEŞTI

 

Veşti bune, confirmări de la şcoală, poate aţi trecut şi de un interviu cu pretenţii şi o să fiţi admişi la un job pe bani mulţi şi o să aveţi un alt statut. Poate vă pregătiţi de o plecare la care visaţi de multă vreme, dar nu aveaţi probabil nici timp, nici bani, dar acum vă permiteţi escapadă turistică.

 

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 BERBEC

 

Se poate s-aveţi mult de lucru la serviciu, să apară şi nişte probleme de sănătate care mocneau de ceva vreme şi pe care le-aţi ignorat, dar trebuie făcut ceva ca să fiţi sănătoşi. Bun moment să lansaţi o discuţie pe marginea responsabilităţilor care vă revin în familie, să contribuie toţi ai voştri cu câte ceva.

 

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 TAUR

 

Se poate să primiţi un ajutor substanţial din partea cuiva care sesizează faptul că vă e greu cu toate pe cap şi va-ntinde o mână de ajutor, va sponsorizează un proiect. Vă puteţi găsi o casă de cumpărat, sau de închiriat, poate vreţi să vă căsătoriţi, s-aveţi copii, poate vă mutaţi în alt oraş, în străinătate.

 

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 GEMENI

 

Se anunţă o conjunctură favorabilă, de care-ar fi bine să profitaţi, să lucraţi altceva, să studiaţi ceva care să v-aducă bani în plus la serviciu. E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să joace un rol important în viaţa voastră şi poate vă căsătoriţi, tot e an bun de mariaj.

 

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 RAC

 

Vi se pot rezolva acele lucruri complicate care v-au împiedicat să progresaţi, şi o să vă puteţi recupera bani, bunuri, să intraţi în posesia unei moşteniri, şi multe altele. Un tratament îşi face efectul, va-nsanatositi, iar unii dintre voi puteţi afla c-o să deveniţi părinţi, sau că se va naşte un copil în familie.

 

HOROSCOP 7 NOIEMBRIE 2019 LEU

 

O şansă de bani, o reuşită în plan profesional, vi se propune o colaborare de care o să fiţi încântaţi şi o să vă suplimentaţi veniturile, treptat, aşa. O să aduceţi un plus de prospeţime în relaţia de cuplu şi veţi îmbunătăţi şi comunicarea ca să vă meargă şi mai bine.

 

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Se pare c-o să fiţi cooptaţi într-o activitate la care e nevoie de priceperea voastră şi vă puteţi face un şi mai bun renume, să faceţi un salt în carieră. O să vă treziţi cu o invitaţie de plecat la distracţie în week-end şi dacă persoană e pe gustul vostru vă duceţi.

 

HOROSCOP 6 NOIEMBRIE 2019 BALANŢĂ

 

Se poate să cheltuiţi masiv încă vreo lună, poate până la sfârşitul anului, dar aţi şi amânat nişte plăți şi-atunci se explică, noroc c-or să mai şi între bani. O să vă simţiţi în elementul vostru în mijlocul anturajului feminin, poate se-ntâmplă ceva special, vă descoperiţi nişte valente.

Horoscop 6 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Scorpionii își rotunjesc veniturile
Horoscop 5 noiembrie, cu Neti Sandu. Vărsătorii vor primi o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Scorpionii primesc un plus salarial
VIDEO PROTVPLUS.RO