Horoscop 4 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Scorpionii primesc un plus salarial


Ultimul update: Luni 04 Noiembrie 2019 08:28
Data publicarii: Luni 04 Noiembrie 2019 07:38
Categorie: Horoscop

Horoscop 4 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Scăpăm de lucrurile incomode, inutile şi punem în loc ce-avem nevoie ca să fim împliniţi pe toate planurile - pentru că totul depinde de noi.

Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de casă şi de familie!

 

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE SCORPION

 

E posibil să primiţi un plus salarial, poate vi se dă vreo primă sau sunt bani dintr-o colaborare. E momentul să vă reinventaţi, să daţi drumul proiectelor noi şi să puneţi în aplicare o idee, să găsiţi şi sponsori şi să mai renunţaţi la lucrurile care vă storc de energie.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE SĂGETĂTOR

 

Se pare că v-aţi mai gândit şi la voi să daţi refresh total, să vă duceţi la tuns, la stilist, să vă luaţi alte haine s.a.m.d. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, de veştile bune pe care-o să le primiţi şi de invitaţiile pe la diverse sindrofii sau ca să plecaţi într-o excursie în week-end.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE CAPRICORN

 

Poate primiţi o ofertă de lucru şi s-ar putea să vă surâdă ideea, c-aveţi de gând să mai schimbaţi ceva, chiar şi serviciul. Poate aveţi de făcut nişte plăti şi o să scoateţi şi din fondul de rezervă, c-or fi unele neprevăzute care ies din bugetul lunar, dar o să vă descurcaţi.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE VĂRSĂTOR

 

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi mai bine şi o să vă întreţineţi la o cafea, schimbaţi impresii şi vedeţi dacă e chimie sau nu între voi. Se poate să plănuiţi o plecare într-un city break sau prin ţară pe undeva, numai să luaţi aer, să vă-ndepartați de lucrurile care vă reactivează stresul.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE PEŞTI

 

O să semnaţi nişte acte care-or să vă ofere posibilitatea să lucraţi acolo unde vă doriţi sau să vă mutaţi dacă v-aţi schimbat domiciliul. O să le cereţi şefilor nişte lucruri de care-aveați nevoie, printre care şi bani şi o să vă spuneţi şi punctul de vedere care s-ar putea să conteze şi să se schimbe ceva în favoarea voastră.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE BERBEC

 

Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri care vor să lucraţi împreună şi faceţi lucrurile de calitate extra. O să le cereţi şefilor nişte lucruri de care-aveați nevoie, printre care şi bani şi o să vă spuneţi şi punctul de vedere care s-ar putea să conteze şi să se schimbe ceva în favoarea voastră.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE TAUR

 

Vă duce dorul cineva care vrea să vă şi vedeţi că are să vă ofere un cadou, poate va face şi vreo mărturisire, e ceva inedit. O s-aveţi multe de rezolvat, dar o să daţi de oameni serviabili care-or să vă scutească de ce e mai greu şi o să vă mai rămână şi vouă timp de respiro, diseară.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE GEMENI

 

Se-anunţă o serie de proiecte la serviciu care vă pot asigura un venit suplimentar şi s-o duceţi mai bine din punct de vedere financiar. Relaţia cu partenerul de cuplu vă poate aduce echilibru în viaţa de familie, iar dacă nu v-aţi căsătorit aţi putea bifa şi acest aspect - e an bun de mariaj.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE RAC

 

O să mai luaţi câte ceva pentru interiorul locuinţei, să aveţi poate şi un confort vizual, să va-ngrijiți de latura estetică. Se poate să vă reuşească un proiect de suflet şi să adunaţi de-acolo nişte bani în plus şi o să fie şi satisfacţie profesională c-aveţi nevoie de o validare din partea şefilor.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE LEU

 

Vă puteţi îndrăgosti de cineva care-apare din senin şi relaţia să fie de durată pentru c-o să fiţi compatibili. Se poate să cheltuiţi nişte bani ca să reparaţi una alta pe-acasă şi poate că şi maşina are nevoie de o revizie. şi iarăşi o să scoateţi nişte bani din buzunar.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE FECIOARĂ

 

Poate primiţi cadouri de casă nouă, vă ocupaţi de o reamenajare, comandaţi diverse lucruri care să se potrivească perfect interiorului. O s-aveţi rezultate bune la şcoală, se poate şi copiii voştri să-şi aleagă nişte materii care le plac şi în care excelează şi să meargă totul ca pe roate, să aibă succes.

HOROSCOP 4 NOIEMBRIE BALANŢA

 

Vi se poate mări salariul sau poate lucraţi în paralel la ceva care v-ar aduce bani în casă şi o să fie convenabil. Se poate să vă cumpăraţi ceva scump, casă, maşina, mobilă, aparatură ultraperformantă, şi să faceţi, eventual, un credit dacă e aşa costisitor ce vă trebuie.

 

Horoscop 3 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Capricornii pot primi sau face o cerere în căsătorie
Horoscop 2 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea parte de surprize
VIDEO PROTVPLUS.RO