Horoscop 7 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc o veste bună

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 iunie, 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu veşti bune. O să ne bucurăm de aerul curat, de un peisaj care să ne-ncante sufletul şi să ne dezmorţim, să ieşim din închistare.

Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 GEMENI

 

Poate daţi o raită pe la magazine să vă cumpăraţi o ţinută de sezon, le luaţi şi copiilor ce au nevoie. O să revedeţi nişte oameni care v-au lipsit şi o să schimbaţi impresii, vă faceţi planuri şi de vacanţă, dar şi de avut o activitate care să vă destreseze.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 RAC

 

Se poate să plecaţi în plimbare la malul mării sau la munte, ori într-un oraş de prin ţară, să luaţi aer, să schimbaţi peisajul. Apar veşti bune, o fi cineva care vrea să fiţi împreună şi o să evaluaţi situaţia, să vedeţi dacă sunteţi pregătiţi, sau nu e momentul, mai amânaţi un pic, mai spre toamna.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 LEU

 

Poate vă faceţi curaj să ieşiţi la o terasă, c-aveţi nevoie de socializare, mai la distanţă aşa, să mai vedeţi lume la față. O să vină cineva în vizită, poate sărbătoriţi ceva şi o să fie o atmosferă festivă, chit că între voi, aşa fără mari pretenţii.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 FECIOARĂ

 

Se poate să aveţi de semnat un contract şi să vă consultaţi cu un avocat înainte de a lua o decizie. E cineva care vrea să vă comportaţi fără cusur, iar voi chiar sunteţi genul perfecţionist şi acum rămâne de văzut dacă îi puteţi face pe plac partenerului.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 BALANŢA

 

Va scoate cineva la o plimbare şi poate-o să revedeţi nişte buni prieteni pe care nu i-aţi mai întâlnit de când a-nceput pandemia. Poate primiţi o invitaţie la un eveniment în aer liber, sau o fi un cadou c-aţi reuşit ceva prin forţe proprii şi o să vă bucuraţi de aprecierea celor din jur.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 SCORPION

 

Poate-o să faceţi câte ceva prin care să vă descoperiţi şi latura creativă şi pe care s-o exploataţi din plin. Vă-nțelegeti parcă mai bine cu anturajul, refaceţi grupul, alegeţi activităţi comune deconectante şi care să vă refacă fizic, psihic, o să fie revigorant.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să cheltuiţi nişte bani ca să le faceţi cinste unor prieteni şi să simţiţi că s-a-ntâmplat ceva deosebit în viaţa voastră. Sunt nişte oameni cu care aţi putea discuta pe marginea unui proiect particular şi să iasă totul lejer c-o să puneţi cu toţii umărul la treabă.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 CAPRICORN

 

Relaţia de cuplu capăta prospeţime şi o să vă faceţi mai mult timp pentru voi, oricât de ocupaţi cu alte treburi aţi fi. O veste bună, poate revine cineva în viaţa voastră sentimentală, s-o fi însănătoşit cineva, pare să fie ceva care să va-nsenineze viaţa.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

 

E cineva de care vă e dor şi o să aflaţi dacă e pe lungimea voastră de undă, sau s-a desprins, nu mai e conectată persoană. Poate va trebui să fiţi şi mai prezenţi în viaţa familiei şi o să aveţi activităţi comune, reluaţi tradiţia mesei de prânz, împreună şi o plimbare, poate, după cină.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 PEŞTI

 

Poate vi se face cadou o plecare în vacanţă şi stabiliţi când şi pentru câte zile o să puteţi fi plecaţi. E un dor de ducă şi v-aţi putea repezi pentru câteva ore până la cineva cu care aveţi multe de povestit, sau undeva să revedeţi marea, muntele sau altceva.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 BERBEC

 

O să găsiţi un partener de alergat în parc sau să jucaţi un tenis, sau să vă plimbaţi pur şi simplu. Poate daţi o raită pe la magazine, dacă nu cumva alegeţi de pe site nişte lucruri pentru casa, şi o să daţi prospeţime interiorului, poate vă luaţi şi nişte gadgeturi.

HOROSCOP 7 IUNIE 2020 TAUR


Poate plecaţi în plimbare cu bicicletă, dacă nu într-o drumeţie, să mai facă şi copiii un pic de mişcare în aer liber. Se poate să organizaţi o ieşire la iarbă verde, să fie aer, spaţiu, să vă puteţi mişca în voie, la un picnic. posibil şi în alta localitate.

Articol recomandat de sport.ro
10 milioane de euro pentru Simona Halep! Tun financiar dat de fostul număr 1 WTA
10 milioane de euro pentru Simona Halep! Tun financiar dat de fostul număr 1 WTA
Citește și...
Horoscop 6 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac o investiție în casă
Horoscop 6 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac o investiție în casă

Horoscop 6 iunie 2020, prezentat de Neti Sandu. E bine să dăm dovadă de flexibilitate și să avem un plan B dacă varianta de relax pe care mergem pică. O să facem altceva.

Recomandări
Ciolacu l-a ironizat pe ministrul Boloș. Măsurile care ar mări salariile bugetarilor în 2024, inclusiv ale demnitarilor
Ciolacu l-a ironizat pe ministrul Boloș. Măsurile care ar mări salariile bugetarilor în 2024, inclusiv ale demnitarilor

Încă nu a fost luată o decizie finală pentru măsurile fiscale pe anul viitor, anunță premierul, care s-a arătat surprins de ordonanța pregatită de Finanțe.

Israelul arată imagini dramatice cu membrii Hamas luați prizonieri, dezbrăcați și încercuiți
Israelul arată imagini dramatice cu membrii Hamas luați prizonieri, dezbrăcați și încercuiți

Israelul a dat publicității imagini cu zeci de prizonieri Hamas, dezbrăcați. Încercuiți de soldați aceștia au preferat să se predea.

Foștii miniștri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă au fost învinuiți de DNA de abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor Covid
Foștii miniștri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă au fost învinuiți de DNA de abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor Covid

După fostul premier Florin Cîțu, foștii miniștri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă au fost învinuiți de abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor.