Horoscop 4 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate propune ceva nou de lucru

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 4 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi condimentată. O să ne străduim să-mpăcăm pe toată lumea și să ne achităm de toate obligațiile ca să ne meargă și mai bine pe toate planurile.

Vibrația zilei este 4 și să fim de ajutor alor noștri, să se simtă protejați.

Horoscop 4 septembrie 2024 - FECIOARĂ:

O să reparați diverse aspecte care v-au dat de furcă și o să neteziți, astfel, drumul spre succes, că vi se deschide o perspectivă frumoasă.

E cineva care așteaptă o vorbă bună de la voi și o să vă exprimați niște păreri sincere legate de posibilitatea unei relații.

Horoscop 4 septembrie 2024 - BALANȚĂ:

Vi se lansează invitația la un eveniment în care s-ar putea să vă și implicați în pregătirea lui și să intrați în lumina reflectoarelor ca să se știe despre voi.

Citește și
Nava spațială secretă a Chinei s-a întors pe Pământ, fără să fie văzută: „E prea avansată pentru a fi arătată”

Prezenta cuiva o să vă inspire poate cluegeți din conversație o idee care să vă propulseze în carieră.

Horoscop 4 septembrie 2024 - SCORPION:

O să mergeți pe fir să vedeți unde vi s-au împotmolit banii și ce formalități trebuie să completați ca să vi-i recuperați și va trebui să respectați pașii.

O să primiți un soi de recompense și o să vă puteți mobiliza să lucrați în continuare dacă știți că vă e apreciată munca.

Horoscop 4 septembrie 2024 - SĂGETĂTOR:

Se pare c-o să revizuiți lista prietenilor ca să vedeți care a trecut testul și care nu, că sunt câțiva prieteni care v-au dezamăgit în ultima vreme.

O s-aveți ceva de discutat între patru ochi cu șeful și poate-i reamintiți ce v-a promis, sau să-i mulțumiți pentru că a ținut cont de voi.

Horoscop 4 septembrie 2024 - CAPRICORN:

Sunt ceva resturi de bani de luat și poate vă faceți planuri de plecat pe undeva în weekend că aveți nevoie de o porție de odihnă.

E posibil să vi se propună ceva nou de lucru și să vă pliați pe cerințele celor din conducere și-atunci o să fie toată lumea mulțumită.

Horoscop 4 septembrie 2024 - VĂRSĂTOR:

O s-aveți parte de o companie excelentă atât la treabă, cât și la distracție și totul o să vi se pară ușor, reconfortant.

Se insinuează cineva în viața voastră, mai în joacă, așa, dar intențiile sunt serioase și o să vedeți ce iese.

Horoscop 4 septembrie 2024 - PEȘTI:

Se conturează o sumă de bani la care să nu vă fi așteptat și o să dați zor să cumpărați ce-aveți nevoie pentru casă, și pentru voi, că pe voi nu prea vă luați în calcul.

O să vă integrați într-un grup ca să desfășurați o activitate care să vă deconecteze și să v-aducă un vibe pozitiv.

Horoscop 4 septembrie 2024 - BERBEC:

Poate ați luat o decizie legată de casă și o să vă mutați, sau poate începeți renovarea, reamenajarea, sau o să mai vină cineva să locuiască cu voi.

Vă faceți timp să ieșiți la o cafea c-or să fie niște aspecte de pus pe tapet și poate au legătură cu viața voastră de cuplu.

Horoscop 4 septembrie 2024 - TAUR:

O să mai faceți rost de niște bani, poate vi se dă ceva de lucru în particular și o să vă bucurați de un confort financiar că o fi fost cam strâmtorați cu banii.

Poate faceți apel la economii ca să vă schimbați mașina și să vă simțiți în siguranță și voi și familia.

Horoscop 4 septembrie 2024 - GEMENI:

Se conturează o ieșire la un spectacol, un concert și o să fie o atmosferă care să vă facă să uitați de toate grijile, să vă eliberați de tensiuni.

Vi se face o ofertă de business și o să vă mai consultați cu unul, cu altul ca să știți ce alegere să faceți.

Horoscop 4 septembrie 2024 - RAC:

E o idee stimulativă, să vă duceți la alt loc de muncă, să vă luați o mașină, să vă mai luați câteva zile de concediu și să faceți ceva bun cu viața voastră.

Poate intrați într-un parteneriat de afaceri și o să țineți pasul cu cerințele, ca să fie sincron.

Horoscop 4 septembrie 2024 - LEU:

Vin ceva bani, dar n-o să scăpați fără cheltuieli care să vă cam dea bugetul peste cap, și în cele din urmă, până luna viitoare să se stabilizeze.

Se poate să strângeți relațiile cu rudele, să vă vedeți mai des și pentru că vor fi ocazii speciale.

Articol recomandat de sport.ro
Gigi Mulțescu, legenda lui Dinamo, s-a stins din viață
Gigi Mulțescu, legenda lui Dinamo, s-a stins din viață
Citește și...
Horoscop 15 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea primi azi un dar important
Horoscop 15 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea primi azi un dar important

Horoscop 15 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu surprize. Bunele noastre intenții se vor intersecta cu ale celor dragi și o să ne bucurăm că suntem împreună, că ne merge bine și o putem ține tot așa.  

Horoscop 14 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Cine poate să își cunoască viitorul partener de viață
Horoscop 14 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Cine poate să își cunoască viitorul partener de viață

Horoscop 14 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi frumoasă. O să avem grijă și de noi și de ai noștri, să ne simțim cu toții bine și să profităm de timpul liber, să-l valorificăm la maximum.

Horoscop 13 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Nativii unei zodii fac un pas mare spre căsătorie
Horoscop 13 septembrie 2024, cu Neti Sandu. Nativii unei zodii fac un pas mare spre căsătorie

Horoscop 13 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu rezolvări. O să facem și treabă, atât la serviciu, cât și pe-acasă, o să ne și distrăm, așa c-o să le-mbinăm în mod fericit pe amândouă.

Recomandări
De la agonie la extaz. Numărul celor uciși de potop în Galați a ajuns la 5, dar o persoană dispărută a fost găsită în viață
De la agonie la extaz. Numărul celor uciși de potop în Galați a ajuns la 5, dar o persoană dispărută a fost găsită în viață

Numărul victimelor inundaţiilor din Galaţi a ajuns la cinci după ce duminică a mai fost găsită încă o persoană decedată, pe raza localităţii Slobozia Conachi. Tot duminică, însă, una dintre cele două persoane dispărute a fost găsită în viață.  

Meteorologii au emis noi avertizări de precipitaţii abundente pentru mai multe zone. Șase județe sunt vizate
Meteorologii au emis noi avertizări de precipitaţii abundente pentru mai multe zone. Șase județe sunt vizate

Meteorologii au emis avertizări cod galben de precipitaţii abundente pentru mai multe zone, inclusiv pentru judeţele Vaslui şi Galaţi, deja afectate de inundaţii.

România, lovită de ciclonul Boris. CFR anunță că traficul feroviar din Iași, Craiova și Galați este afectat de ploi
România, lovită de ciclonul Boris. CFR anunță că traficul feroviar din Iași, Craiova și Galați este afectat de ploi

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a anunțat, duminică, faptul că traficul feroviar de pe raza Sucursalelor Regionale CF Iași, Craiova și Galați este în continuare afectat de precipitațiile abundente.