Horoscop 4 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani

Ultima actualizare: 04-08-2020 09:30

Horoscop 4 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O să trecem în revistă ce-avem de făcut şi de spus şi să nu omitem nimic, să n-avem restanțe.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem tot ce depinde de noi să-i protejăm pe ai noştri.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 LEU

 

Întrevedere cu cineva care vine cu o ofertă de lucru şi o să negociaţi - la sânge- până obţineţi ce v-aţi propus, c-aveţi o cotă anume, un onorariu la care ţineţi.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 FECIOARĂ

 

E posibil să luaţi nişte bani, dar se observă şi o cheltuială, fie ați uitat de o factură, vreo datorie, sau aţi fi amânat-o, însă va trebui s-o plătiţi totuşi.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 BALANŢA

 

O s-aveţi de-a face cu nişte autorităţi de la care aveţi de luat semnături, vreţi să intraţi într-o altă etapă profesioanala şi poate daţi şi vreun examen, un interviu.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 SCORPION

 

De undeva, poate şi din urmă vă pot intra bani şi să vă faceţi planuri de o minivacanţă, până nu trece vara, să-i duceţi undeva pe ai voştri, să vă bucuraţi cu toţii.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 SĂGETĂTOR

 

O să luaţi legătura cu diverse persoane care vor câte ceva de la voi, şi o să vă pregătiţi pentru când vă-ntoarceţi din vacanţă să lucraţi - pe proiect.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 CAPRICORN

 

Vin mai mulţi bani, poate fi o lucrare de calibru şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar, c-o să se-ntinda şi pe o perioadă mai lungă de timp.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 VĂRSĂTOR

 

Important e s-aveţi mare grijă de sănătate, să nu rămâneţi descoperiţi, să-i monitorizaţi şi pe ai voştri că să fiţi cu toţii sănătoşi - tun!

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 PEŞTI

 

Se poate să se profileze un proiect de anvergură şi să daţi un tun finaciar, să vă puteţi gândi şi la o casă, ori la o maşină, ca să vi le cumpăraţi, măcar una dacă nu pe amândoua.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 BERBEC

 

O energie debordantă şi o să faceţi acele lucruri de care vă temeaţi, dar ar fi apărut o motivaţie de ultim moment - poate v-aţi îndrăgostit.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 TAUR

 

Sunt nişte acte pe care trebuie să le luaţi de la semnat şi o să faceţi progrese la slujbă, în carieră, şi poate vă continuaţi şi nişte studii.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 GEMENI

 

Se conturează o colaborare, pot fi şi mai multe chiar, pe termen scurt, şi să vă prindă bine nişte bani în plus c-aveţi cheltuieli, nu glumă.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 RAC

 

O să primiţi ok-ul pentru o lucrare, poate reactualizaţi şi nişte acte şi o să vă rezolvaţi nişte chestiuni importante.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO