O zi cu emoţii. O să avem câte ceva de pus la punct până-n ultima clipă şi o s-aşteptăm plini de speranţă sosirea noului an.

 

Vibraţia zilei este 4 şi familia va primi tot ce este mai bun.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

O să daţi zor să rezolvaţi toate mărunţişurile, să faceţi şi plăţile importante, să scăpaţi neapărat de rate şi de facturi, ca să fiţi "curaţi" la intrarea în noul an.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

E cineva care vrea să ştie dacă sunt şanse să vă vedeţi, dacă nu de Revelion, măcar în prima zi a anului, pentru că are gânduri serioase cu voi.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

 

O să faceţi, probabil, o ultimă cheltuială pe anul ăsta, c-au rămas nişte mici atenţii de luat celor dragi şi o să fiţi gata de petrecerea dintre ani.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Vă grăbiţi să luaţi alimentele deoarece aveţi nevoie pentru masa festivă şi, în rest, o să vă ocupaţi de voi şi să le daţi o mână de ajutor şi alor voştri, să fiţi fresh.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

De-ar mai avea de unde să vă intre bani şi să luaţi aşa, pe ultima sută de metri, un cadou, să vă cumpăraţi vouă o ţinută cu care să îi daţi gata pe musafiri.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Se pare că mai aveţi nişte plăţi de făcut ca să nu treceţi cu datorii în noul an şi o să le executaţi online, dacă se poate, ca să nu vă mai deplasaţi, c-aveţi treabă acasă.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 RAC

 

O să primiţi o mână de ajutor din partea unor apropiaţi, rude, prieteni şi o să terminaţi la timp şi treaba pe-acasă, pregătirile, şi o să aveţi timp şi de voi, să fiţi proaspeţi.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 LEU

 

E posibil să mai înveseliţi pe careva în ultima clipă, dacă persoana respectivă n-are cu cine să petreacă anul nou şi o să vă priască atmosfera.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să vă bucuraţi de prezenţa celor dragi, de veştile bune pe care o să le auziţi şi poate aveţi şi voi de făcut vreun anunţ, şi de nişte cadouri o să vă bucuraţi.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Se poate să puneţi pentru totdeauna capăt unui conflict şi să reluaţi o relaţie în care o să fiţi fericiţi pentru că iubirea dintre voi există.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

O să dispuneţi de bani, poate pentru că vă mai intră şi azi şi o să puteţi fi generoşi cu cei pe care-i găzduiţi sau la care vă duceţi în vizită.

 

HOROSCOP 31 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Aveţi multe de oferit, starea voastră e una foarte bună şi o să vă lăsaţi conduşi de inspiraţie ca să pregătiţi pentru fiecare invitat câte un dar special.