Horoscop 28 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Leii ar putea promova în carieră

28-12-2020 07:47


Horoscop 28 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări.

 

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Se rezolvă chestiuni importante și o să mai bifați un succes până la sfârșitul anului. Se poate să semnați un contract avantajos și să luați și bani.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate faceți o investiție în locuință c-or fi promoții pe la magazine-le găsiți voi online și o să faceți economie dacă le luați în perioada asta.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 PEȘTI

 

Vă pregătiți de un asalt în carieră și vă luați toate masurile de siguranță că să nu dați greș din ianuarie încolo, să fie o upgradare.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Se adună oameni în jurul vostru care să contribuie fiecare cu câte ceva și să fie un succes profesional Poate vă-ntalniti și la munte, pe undeva, cu distanțare cu tot.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

V-au mai rămas bani de luat și o să mai dați o raită pe la cumpărături, ca să refaceți proviziile din camară, să n-alergați în ultima clipă după te miri ce.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Vești bune, vor fi și niște sugestii de colaborare, care s-ar putea să vă intereseze și să luați în serios discuțiile pe marginea proiectelor, de pe 3 ianuarie.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 RAC

 

Întrevedere cu cineva care nu vrea să rateze ocazia să lucrați împreună, sau să continuați, să prelungiți un contract și revine cu propunerea de parteneriat.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 LEU

 

O să deveniți mai valoroși în ochii șefilor și poate vi se încredințează o funcție de anul viitor. Poate aflați într-o ședință despre planurile conducerii.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Încă nu v-ați recuperat - se pare - toți banii. Să-i cereți, pentru că altfel cine știe când îi mai vedeți să nu uitați însă de rate și de facturi - să le achitați.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 BALANȚĂ

 

O să depuneți un efort să lăsați toate lucrurile în ordine, să vă eliberați de datoriile morale, materiale, să pășiți cu dreptul în noul an.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

Vă revin niște bani de care, probabil, nici nu știați și o să faceți niște socoteli cu ei, să faceți o plimbare pe alte meleaguri, zilele-astea.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E cineva care insistă să vă vadă dar e greu să vă sincronizați. O zi, totuși, puteți găsi să vă refaceți punțile de comunicare verbală, sufletească.


VIDEO PROTVPLUS.RO