Horoscop 29 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racilor li se vor îndeplini așteptările

29-12-2020 07:30


Horoscop 29 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Avem energie, curtaj, să spunem lucrurilor pe nume şi să lichidăm - rapid - restanțele, să nu ne prindă pe picior greşit.

Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Poate fixaţi de pe acum întâlnirea de afaceri de la începutul lui ianuarie, ca să fie pusă deja, piatra de temelie, să vă aruncaţi buzduganul, să fiţi siguri c-o să se-ntâmple.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

E posibil să mai luaţi nişte bani şi să refaceţi proviziile, s-aveţi pentru acest sfârşit de an, şi să nu care cumva să uitaţi de facturi, să le achitaţi.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 PEȘTI

 

O să mai faceţi nişte achiziţii pentru voi c-aveţi de luat o ţinută de Revelion, sau or mai fi nişte cadouri pentru cei cu care nu v-aţi văzut încă şi urmează.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Se pare c-o să fiţi cooptaţi în diverse activităţi care pot avea legătură cu profesia, dar şi cu viaţa personală - şi se poate să câştigaţi şi bani.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

O să achitaţi probabil, un loc de cazare, undeva, departe de aglomeraţie, ca să vă păstraţi sănătatea, să vă şi odihniţi, să puteţi face plimbări, drumeţii.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Vă trec pe la urechi nişte oferte de colaborare şi o să aveţi timp până săptămâna viitoare să disecaţi problema şi să ştiţi ce decizie să luaţi.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 RAC

 

Vi se împlinesc nişte aşteptări, o să vedeţi că cei care vă iubesc ţin cont de voi şi or să vă ofere sprijinul, şi o să vă descurcaţi lejer, fără dificultăţi.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 LEU

 

E un echilibru emoţional la voi şi o să vă implicaţi în tot felul de lucruri, poate mai mult online, ca să nu vă puneţi în pericol sănătatea şi or să fie tot atâtea succese.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate vă gândiţi, deja, la o altă partitură, profesională, sau e posibil că şefii să fi găsit ceva atractiv pentru voi şi să luaţi startul în ianuarie.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 BALANȚĂ

 

O să colaboraţi în cei mai buni termeni atât cu colegii, fie că vă duceţi la serviciu, fie că lucraţi de-acasă, cât şi cu rudele apropiate, fraţi, surori.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

Poate-abia acum, pe ultima sută de metri vi se plătesc nişte bani pe care nu i-aţi mai fi văzut deloc şi o s-aveţi buget de cheltuieli.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate şi marți, dar şi miercuri să semnaţi un contract pentru ce-o să munciţi anul viitor şi o să fie o finalizare cu succes.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO