Horoscop 30 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Scorpionii trebuie să facă o alegere în viața lor

Ultima actualizare: 30-12-2020 09:23

Horoscop 30 decembrie 2020, cu Neti Sandu. O să ne pliem pe cerințele prezentului și o s-avem grijă de noi, de familie și-apoi de restul, să ne punem la adăpost.

Vibrația zilei este 3 și comunicarea face toți banii.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

O să lichidați toate restanțele ca să nu pierdeți vremea și să vă treziți că se-ncheie anul fără finalizările pentru care ați muncit.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se pare c-o să luați și restul de bani pe care nu i-ați luat când fusese stabilit și o să vă descurcați cu cheltuielile de ultimă oră.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 PEȘTI

 

Poate-abia acum reușește să vină cineva care și-a dorit să fiți împreună și voi la fel și o să vă armonizați.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Voi aveți de luat bani, poate și vreo diplomă de angajat-model sau cel mai bun din clasă, de la niște cunoscuți, un training și o să vă simțiți onorați.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

Se va lua o decizie legată de plecarea voastră pentru câteva zile undeva, sau măcar pentru o zi, să-i faceți o vizită cuiva drag.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Vă intră bani și or să fie și cheltuieli pentru aprovizionare ca să eliminați și ultimele facturi, că de rate oți fi scăpat.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 RAC

 

Întrevedere cu cineva care vine cu o promisiune de viață fericită împreună și chiar dacă o să fiți reticenți la-nceput, o să fiți convinși cu timpul.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 LEU

 

O să recuperați, poate, chiar toți banii care vi se cuvin și o să aveți și pentru o plimbare, sau alte lucruri pe care nu vi le permiteați, o să-i întrebați pe ai voștri ce preferă.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Veți acorda, în continuare, atenție locuinței, să mai cumpărați ceva util și s-arate și bine, și n-o să vă neglijați nici pe voi că vreți să fiți prezentabili.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 BALANȚĂ

 

Vin, în sfârșit, banii pe care i-ați cerut și o să aveți pentru casă, familie și pentru o plimbare, ceva, care nu era în program zilele astea.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

Apare cineva care vrea un răspuns ferm de la voi și o să faceți o alegere - să fiți împreună sau fiecare pe drumul lui.

 

HOROSCOP 30 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Sunteți în formă, o să faceți diverse lucruri care să-i mulțumească pe ceilalți, pentru că asta o să fie marea noastră satisfacție.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO