Horoscop 30 martie, cu Neti Sandu. Pentru Tauri se anunță cheltuieli masive

Dată publicare: 30-03-2021 07:08
Dată actualizare: 30-03-2021 09:07


Se-ntâmplă lucruri neașteptate și o să fim și noi cu garda sus ca să dăm curs ofertelor cu care nu ne-ntâlnim la tot pasul.

 

Vibrația zilei este 3 și comunicarea e cheia succesului - să dăm dovadă de sinceritate ar fi cel mai bine.

 

Horoscop 30 martie BERBEC

 

Se poate să aveți de făcut o alegere și vă străduiți să fiți fairplay, iar dacă e vorba despre o relație de cuplu e și mai delicat – fiți sinceri cu voi.

 

Horoscop 30 martie TAUR

 

O să puteți da drumul proiectelor noi și să vă asigurați un confort financiar ca să vă puteți lua o casă, ori o mașină, oricum, se-anunță cheltuieli masive.

 

Horoscop 30 martie GEMENI

 

Sunt niște angajatori care vă curtează să intrați într-un parteneriat, să acceptați măcar o colaborare ca să fie garantat succesul.

 

Horoscop 30 martie RAC

 

Se fac presiuni să rezolvați anumite chestiuni pe care le-ați ignorat, probabil, și-acum a venit scadența și trebuie spus clar și răspicat ce-ați hotărât.

 

Horoscop 30 martie LEU

 

O să ajungeți la o-nțelegere cu cei care vor să vă dea de lucru și cel puțin o vreme n-o să mai aveți grija banilor, c-or să vă plătească destul de bine.

 

Horoscop 30 martie FECIOARĂ

 

Se pot rezolva niște urgențe și să vă luați și banii de care-aveți mare nevoie c-aveți multe plăți de făcut și-o să le rezolvați pe toate în timp util.

 

Horoscop 30 martie BALANȚĂ

 

Comunicarea cu cei din jur promite să fie mai bună decât pân-acum și o să semnați acorduri, o să vă organizați în așa fel încât să terminați activitățile comune.

 

Horoscop 30 martie SCORPION

 

O să interacționați cu diverși colaboratori ca să puneți în practică o idee care v-ar aduce câștiguri materiale și de imagine.

 

Horoscop 30 martie SĂGETĂTOR

 

Se pare c-au crescut exigențele șefilor dar o să țineți pasul cu tot ce se cere, important e să nu reacționați verbal și să stricați totul.

 

Horoscop 30 martie CAPRICORN

 

O s-aveți spor la activitățile care țin de școală, la examene, la interviuri și o să luați semnături pe actele care așteptați de multă vreme o ștampilă.

 

Horoscop 30 martie VĂRSĂTOR

 

E posibil să vă interesați de un grup care vă poate fi un bun suport ca să lansați la apă un proiect de tip umanitar - să salvați niște oameni.

 

Horoscop 30 martie PEȘTI

 

Inițiativele or să fie bine primite de către cei care se vor bucura de produsele muncii voastre și poate fi un nou început de drum pentru voi.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO