Horoscop 29 martie, cu Neti Sandu. Vin lucruri bune pentru Vărsători

Dată publicare: 29-03-2021 07:16
Dată actualizare: 29-03-2021 10:19


O să tot găsim motivații interioare ca să facem acele lucruri care ne sunt pe plac și de care-avem și mare nevoie să fim numărul unu pe toate planurile.

 

Vibrația zilei este 11, numărul maestru, și o să dăm dovadă de înțelepciune atunci când facem o alegere.

 

Horoscop 29 martie BERBEC

 

Se poate să reluați niște negocieri, să vedeți dacă e cazul să semnați un contract sau așteptați o ofertă mai bună, ca să nu regretați dup-aceea.

 

Horoscop 29 martie TAUR

 

O să faceți apel la colegii de breaslă, să dați drumul unui produs nou, care o să se bucure de aprecieri din partea unor sus-puși.

 

Horoscop 29 martie GEMENI

 

Noutățile pot veni de la mare distanță și o să vă armonizați cu cei cu care puteți încropi o afacere, sau poate aranjați o vacanță.

 

Horoscop 29 martie RAC

 

Ar avea de unde să vă parvină bani și să fie o relaxare financiară, c-aveți cheltuieli mari și nu agreați deloc restanțele.

 

Horoscop 29 martie LEU

 

Se-anunță un parteneriat solid și vin și banii pe care-i așteptați de multă vreme și o să fie șansa voastră de a face progrese în carieră.

 

Horoscop 29 martie FECIOARĂ

 

Se-anunță bani și o să faceți niște achiziții pentru casă, vin și sărbătorile pascale și o să mai luați una, alta ca să fie totul nou și frumos.

 

Horoscop 29 martie BALANȚĂ

 

Voi sunteți pe poziții, gata pregătiți pentru o relansare și o să vă mobilizați ca să iasă totul la mare artă, să dați o lovitură de imagine.

 

Horoscop 29 martie SCORPION

 

Se poate să vă interesați pe la bănci să știți de unde ați putea lua un împrumut mai ușor de returnat, ca să nu vă complicați viața.

 

Horoscop 29 martie SĂGETĂTOR

 

Poate încheiați un acord cu angajatorii și o să vă asigurați un venit pe o perioadă mai mare de timp, că vreți s-aveți spatele asigurat financiar.

 

Horoscop 29 martie CAPRICORN

 

Vin alte gânduri cu casa, poate vă mutați, sau aduceți unele îmbunătățiri, sporiți gradul de confort, sau adaptați ca să se poată lucra de-acasă și învăța.

 

Horoscop 29 martie VĂRSĂTOR

 

Lucrurile bune vin spre voi, și voi le puteți purta noroc altora, că e anul vostru special și dorințele se-mplinesc – profitați la maximum de conjuctură.

 

Horoscop 29 martie PEȘTI

 

Voi păreți mult mai comunicativi și o să vă puneți de acord cu niște colaboratori să lucrați la un proiect care o să v-aducă bani și o să vă extindeți relațiile.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO