Horoscop 28 martie, cu Neti Sandu. Leii fac marele pas spre căsătorie

Dată publicare: 28-03-2021 07:08
Dată actualizare: 28-03-2021 09:31


O să reglăm problemele care ne-au creat insomnii și netezim drumul spre succes să spargem blocajele.

 

Vibrația zilei este 1 și scăpăm de restanțe sufletești și lăsăm inima să vorbească.

 

Horoscop 28 martie BERBEC

 

O întâlnire care vă poate schimba viața! E cineva care se regăsește în felul vostru de a fi și o să vedeți în ce măsură vă organizați dacă sunteți singuri.

 

Horoscop 28 martie TAUR

 

E o manifestare prin oraș la care să vreți să ajungeți. Aveți un cuvânt de spus sau trimiteți un mesaj video dacă sunteți prinși cu viața de familie.

 

Horoscop 28 martie GEMENI

 

O să dați o raită pe afară, poate vă duceți chiar într-o excursie ca să rupeți monotonia, să faceți și un pic de mișcare și să revedeți și pe cineva drag.

 

Horoscop 28 martie RAC

 

Se poate să vină părinții, socrii în vizită și preparați niște bunătăți, să stați și la cafea să împărtășiți ultimele evenimente care v-au adus succes.

 

Horoscop 28 martie LEU

 

Sunteți pe punctul de a face pasul cel mare spre căsătorie, dacă nu l-ați făcut până acum și v-ați făcut planuri și pentru o locuință mai spațioasă, că vreți copii.

 

Horoscop 28 martie FECIOARĂ

 

O să intrați la cheltuială poate pentru că faceți aprovizionarea online, sau aveți de luat un cadou pentru o zi de naștere, ori de mariaj.

 

Horoscop 28 martie BALANȚĂ

 

Se poate s-aveți o întrevedere cu cineva care vrea să vă ceară scuze, și relația voastră o să intre pe un alt făgaș, să fiți nedespărțiți de-aici încolo.

 

Horoscop 28 martie SCORPION

 

O să strângeți și mai mult relațiile cu ai voștri, o să puneți cu toții umărul la ce se-ntâmplă în familia voastră, or să aibă loc niște evenimente fericite.

 

Horoscop 28 martie SĂGETĂTOR

 

Poate s-a scurtat timpul de gândire și trebuie să-i dați răspunsul acelei persoane care vrea să formați un cuplu, că nu mai suportă amânare.

 

Horoscop 28 martie CAPRICORN

 

Vă bucurați de revenirea cuiva, dar păreți indeciși, deloc pregătiți pentru un Da cu toată inima, că n-ați rezolvat problema locuinței.

 

Horoscop 28 martie VĂRSĂTOR

 

Se poate să plecați pentru câteva ore bune pe undeva, în plimbare, ca să vă spălați gândurile, să puneți și imaginația în mișcare.

 

Horoscop 28 martie PEȘTI

 

Poate alegeți și o variantă nouă de a vă petrece timpul liber și o să-i copleșiți în special pe cei mici, ca să fiți cu toții în formă, plini de viață.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO