Horoscop 27 martie, cu Neti Sandu. Pentru Săgetători e momentul marilor întâlniri

Dată publicare: 27-03-2021 07:06
Dată actualizare: 27-03-2021 09:28


Avem energie ca să facem și treabă, să ne și distrăm, să lichidăm probleme mai vechi și să dăm drumul proiectelor noi. Facem de toate.

 

Vibrația zilei este 9 și o să dăm dovadă de generozitate și spiritul de echipă.

 

Horoscop 27 martie BERBEC

 

O interacțiune cu diverși colaboratori ca să dați drumul unui proiect la care o să vă facă plăcere să lucrați că e în stilul vostru, și nu e suprasolicitant.

 

Horoscop 27 martie TAUR

 

Dați frâu liber creativității și vă relansați pe o nouă orbită profesională și poate fi chiar o activitate de timp liber care să vă ațâțe interesul.

 

Horoscop 27 martie GEMENI

 

O să aveți chef de plimbare, să dați de o oază de liniște, să vă-ncărcați bateriile pentru perioada care urmează, c-o să lucrați pe mai multe fronturi.

 

Horoscop 27 martie RAC

 

Vă bucurați de invitația cuiva la o cafea, sau să faceți 2 pași pe-afară, că e cineva care vă curtează și n-o să vă eschivați de la un dialog, fie el și non-verbal!

 

Horoscop 27 martie LEU

 

Se pare că n-o să rezistați ispitei și o să cheltuiți niște bani, chiar dacă nu vă mișcați din casă, c-o să faceți comandă de mâncare sau vă luați diverse alte lucruri de pe net.

 

Horoscop 27 martie FECIOARĂ

 

E posibil să-ntâmpinați ceva probleme la drum și să întârziați cu o oră, două, poate pentru că o fi aglomerație pe traseu și o luați pe variantă.

 

Horoscop 27 martie BALANȚĂ

 

Sfera sentimentală e animată frumos și o să puteți face cunoștință cu cineva care e interesat de voi și-o să vă acapereze, dacă nu sunteți legați emoțional de cineva.

 

Horoscop 27 martie SCORPION

 

Or să vă cam iasă banii de pe card, c-apar tot felul de lucruri care vă captează atenția și pe care vi le doriți și-o să vă coste toată distracția asta.

 

Horoscop 27 martie SĂGETĂTOR

 

E momentul marilor întâlniri și există presentimentul că acu-acu apare cineva care n-o să mai plece din viața voastră și o să fiți și voi fericiți.

 

Horoscop 27 martie CAPRICORN

 

Se poate să-i chemați pe la voi pe părinți, pe socrii, dacă n-aveți dispoziția necesară să le faceți voi o vizită, că ați fi obosiți, probabil.

 

Horoscop 27 martie VĂRSĂTOR

 

O întâlnire cu grupul de prieteni, fie și online, ca să schimbați idei, să puteți lansa ceva nou care să vă mențină în centrul atenției, pe fir permanent.

 

Horoscop 27 martie PEȘTI

 

Vă duceți în plimbare la vreo rudă, se poate să mai aveți și ceva treburi de serviciu și să vă achitați de toate obligațiile, și să vă destindeți totodată.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO