Horoscop 30 martie 2018. Zodiile care vor începe noi proiecte

×
Codul embed a fost copiat

O să reparăm nişte greşeli pe care le-om fi făcut fără să vrem şi o să completăm cu gesturi de bunătate, de empatie cu cei care nu se descurcă bine şi o să ne simţim împliniţi sufleteşte.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem sincer ce gândim şi să şi transpunem în fapte.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

BERBEC: Cineva căruia i-o fi fost dor de voi va căuta să ieşiţi în plimbare, să vă duceţi într-o excursie şi să rămâneţi şi mâine.

Sunt evenimente care vă scot în oraş şi vă pun în relaţie cu diverse persoane de la care aveţi ce afla, poate fi o interacţiune în sfera profesională.

Citește și
horoscop
Horoscop 28 martie 2018. Zodia care va recupera bani
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

TAUR: E posibil s-aveţi musafiri de departe şi să vă faceţi program zilele-astea, să umblaţi pe la magazine împreună.

Poate plecaţi de pe-acum să pregătiţi sărbătoarea Florilor sau pe cea de Paşte, chiar în altă parte. Cine ştie, poate plecaţi din ţară şi o să aveţi multe de făcut.

GEMENI: Cineva insistă cu telefoanele să vă vedeţi şi o să vă lăsaţi convinşi să ieşiţi la socializare, mai ales dacă nu v-aţi făcut niciun program.

O să-i mai întrebaţi încă o dată pe prieteni dacă vin cu voi la distracţie sau ca să organizaţi o petrecere de zi aniversară sau pentru onomastică de Florii, de duminică.

RAC: Se poate să-ntâlniţi pe cineva la o reuniune amicală şi să faceţi pereche, să vă meargă bine împreună.

Aţi putea începe un nou proiect şi să găsiţi susţinere la cei din jur, să decurgă totul în regulă şi să faceţi progrese, să câştigaţi bani şi faimă.

LEU: O ieşire la cafea ar putea lămuri o chestiune de ordin sentimental şi vă-nțelegeți, c-ar fi păcat să rămâneţi „en froid.”

O să perfectaţi o situaţie şi să intraţi în legalitate, să vă consolidaţi poziţia la slujbă, la şcoală, să recuperaţi nişte bunuri, o proprietate, bani.

FECIOARĂ: Se poate să vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună, pentru că există o atracţie între voi şi sunt şanse să formaţi un cuplu.

Se poate să aflaţi ce proiecte noi se anunţă la serviciu şi să vă drămuiţi în aşa fel timpul încât să v-ajungă pentru toate treburile care s-au cam adunat în perioada asta.

BALANŢĂ: Vă invită cineva la un film, un spectacol, o să vă umpleţi frumos timpul liber, să vă deconectaţi.

Se poate să ieşiţi în lume, c-or fi ceva mondenităţi şi o să vă reconectaţi la pulsul societăţii, să descoperiţi oameni şi preocupări care să vă revigoreze.

SCORPION: Poate vă duceţi la o serie de interviuri ca să vă găsiţi ceva bun de lucru, să câştigaţi mai mulţi bani, s-aveţi un alt nivel de trăi şi mai bun.

S-ar putea să faceţi o investiţie în locuinţa şi să vă străduiţi, totodată, să intraţi într-o colaborare, că s-aveţi bani pentru cheltuielile zilnice.

SĂGETĂTOR: O prezenţă tonică diseară, poate ieşiţi pe undeva să vă bucuraţi de o atmosferă care să vă relaxeze, c-aţi fost tensionaţi.

Vă curtează cineva să lucraţi împreună, s-aveţi o afacere în care să vă implicaţi şi să aveţi un randament cât mai bun, să faceţi lucruri de calitate - extra.

CAPRICORN: Vă puteţi reface viaţa sentimentală, o căsnicie şi să deveniţi mult mai înţelegători ca să vă meargă bine în relaţie.

Un proiect la orizont şi e bine să vă-narmați cu răbdare, perseverenţă, să duceţi totul la bun sfârşit, c-o să fie o muncă de cursă lungă, cu obstacole.

VĂRSĂTOR: O să faceţi schimb de impresii cu cineva care vine în vizită şi o să descărcaţi tensiunile acumulate şi să vă faceţi planuri de sărbători.

Puteţi lua tren, avion şi să vă duceţi la prietenii care-şi vor sărbători ziua de naştere de nume sau un succes de ultimă oră, sâmbătă - duminică.

PEŞTI: Se pare c-aveţi multe de cumpărat şi o să tot tăiaţi de pe listă ce-aţi notat ca fiind obligatoriu.

Vă faceţi timp s-ajungeţi şi pe la evenimentele mondene sau să practicaţi un sport ori vreuna dintre activităţile preferate, ca să fiţi în formă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 29 martie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală
Horoscop 29 martie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Horoscop 29 martie 2018. Ni se pot întâmpla acele lucruri pe care ni le-am dorit de multă vreme, dar pe care nu mai credeam c-o să le vedem şi totuşi, o să se-ntâmple o minune să ne trezim cu ele.

Horoscop 28 martie 2018. Zodia care va recupera bani
Horoscop 28 martie 2018. Zodia care va recupera bani

Horoscop 28 martie 2018. E bine să urmărim îndeaproape ce-avem de terminat ca să iasă totul fără cusur, să ne mai angajeze şi în continuare aceşti oameni care s-au convins c-a meritat ce-au investit în noi.

Horoscop 27 martie 2018. Zodia care poate forma un cuplu
Horoscop 27 martie 2018. Zodia care poate forma un cuplu

Horoscop 27 martie 2018. Lucruri pentru care ne zbatem de multă vreme se pot soluţiona rapid şi să-ncepem proiecte noi, să nu mai pierdem vremea.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.