Horoscop 27 martie 2018. Zodia care poate forma un cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 27 martie 2018. Lucruri pentru care ne zbatem de multă vreme se pot soluţiona rapid şi să-ncepem proiecte noi, să nu mai pierdem vremea.

Vibraţia zilei este 9 şi avem o privire panoramică asupra a ceea ce prezintă interes pentru noi.

BERBEC: O să reglaţi comunicarea cu cineva care a fost prea grăbit, nervos şi nu a fost dispus să v-ăsculte şi să vă-nțeleagă. O să aflaţi noutăţi care să vă dea idei de emancipare profesională şi o să fiţi pe fază să folosiţi toate resursele din dotare şi pe cele care vă sar în ajutor.

TAUR: Poate mai sunt nişte lucruri de spus că să încheiaţi cum se cuvine, să puneţi funda unei relaţii, ca să acordaţi o şansă alteia noi. Se poate să primiţi o confirmare de la o agenţie de turism care v-a rezervat bilete de drum, cazare şi o să-i puteţi dezvălui surpriză partenerului de cuplu.

GEMENI: Poate faceţi un bilanţ financiar ca să ştiţi de ce bani dispuneţi în weekend, că vreţi să plecaţi probabil, pe undeva. O s-aveţi de lucru cu echipa din particular, poate o să vă implicaţi şi mai mult în activitatea respectivă, şi o să vă extindeţi, să ia amploare, să fiţi în top.

Citește și
horoscop
Horoscop 25 martie 2018. Zodiile care vor găsi soluții la probleme mai vechi
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

RAC: O relaţie care era pe punctul de a se destrăma mai poate fi resuscitată, c-aveţi încă multă dragoste de oferit. Se pare c-o să intraţi într-o rundă de negocieri ca să cereţi ce-aveţi voi nevoie, ca să puteţi începe munca la proiectul în care vă vor implicaţi aceşti parteneri de afaceri.

LEU: O veste bună, vă caută cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie, va scoate la masă în oraş sau pregăteşte o cină pentru voi doi. Poate sunteţi anunţaţi că s-a eliberat o cameră la hotelul la care vă doreaţi s-ajungeţi cu ceva timp în urmă şi o să vă pregătiţi de o escapadă turistică, la sfârşit de săptămână.

FECIOARĂ: Se poate să primiţi ceva în dar şi să aveţi şi voi ceva de oferit, cu sau fără un motiv anume. E momentul să vă-ngrijiți mai serios de sănătate, să mai reduceţi, pe cât posibil, efortul de la slujbă şi să alternaţi muncă, în perioada asta cu odihnă, cu relaxarea.

BALANŢĂ: O să vă ocupaţi de familie, de gospodărie, mai reparaţi, mai înlocuiţi câte ceva care să v-aducă un plus de confort. Poate v-aşezaţi la masa tratativelor cu nişte oameni care vor să revizuiţi un contract pentru că sunt diferite condiţiile actuale şi e de vorbit şi pus pe hârtie.

SCORPION: Sănătatea nu trebuie lăsată, în niciun caz pe planul doi, trebuie văzut ce scârţâie şi e bine să interveniţi la timp. E posibil să-ncepeti o specializare şi să puteţi cere mai mulţi bani la salariu ca să vă puteţi ocupa şi de proiectele mari pe care le-aveţi în plus, legate de familie.

SĂGETĂTOR: O să deveniţi dintr-o dată interesanţi pentru o persoană care vrea să vă cunoască şi să formaţi un cuplu - alegerea vă aparţine. O să reglaţi o situaţie financiară, vă daţi întâlnire şi cu un consilier bancar să cereţi un sfat, poate faceţi o investiţie sau deschideţi o linie de credit, găsiţi voi ceva ingenios.

CAPRICORN: Poate o să faceţi un împrumut bancar să vă schimbaţi maşina, e posibil să luaţi şi cursuri de şoferie dacă n-aveţi carnet. Aveţi o energie suplimentară şi aţi putea profita la maximum de acest combustibil să atacaţi proiecte îndrăzneţe la care doar aţi visat, acum devin şi fezabile.

VĂRSĂTOR: Poate e momentul să-i îndrumaţi pe copii spre un sport sau spre alt gen de activitate care să-i dezmorţească, să le cultive nişte calităţi. Poate va trebui să daţi nişte diferenţe, la şcoală, un test de aptitudini, să corespundeţi unor standarde, ca să treceţi în etapa următoare.

PEŞTI: Cineva de care va pasă are ceva să vă spună şi poate ieşiţi la cafea, să vorbiţi pe-ndelete, poate puneţi la cale viitorul comun. Se observă cheltuieli, poate sunt taxe, impozite, o să daţi mai mulţi bani, luna asta decât de obicei şi o să faceţi eforturi să vă echilibraţi bugetul.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscop 26 martie 2018. Zodiile care au de recuperat niște bani
Horoscop 26 martie 2018. Zodiile care au de recuperat niște bani

O să putem duce la bun sfârşit lucrurile care au mers greu, pe care le-am abandonat la un moment dat şi o să ne canalizăm eforturile să lichidăm restanțele, că la asta se pricepe mercur atunci când e retrograd, ca acum.

Horoscop 25 martie 2018. Zodiile care vor găsi soluții la probleme mai vechi
Horoscop 25 martie 2018. Zodiile care vor găsi soluții la probleme mai vechi

O zi a sincerităţii. Ar fi minunat să facem tot ce depinde de noi să deşertăm sacul cu poveri, să spunem lucrurilor pe nume, să ne fie sufletul uşor ca fulgul, să nu mai ţineţi supărări, tot suntem în postul mare şi vrem să ne curățim de Paște.

Horoscop 24 martie 2018. Zodiile care vor fi căutate de cineva din trecut
Horoscop 24 martie 2018. Zodiile care vor fi căutate de cineva din trecut

Apar situaţii neprevăzute, o s-avem şi noi reacţii cu totul neaşteptate în anumite situaţii, aflăm şi veşti bune şi mai puţin grozave, dar una peste alta o să ne descurcăm frumos. Vibraţia zilei este 6 şi o să vrem să-mpacăm pe toată lumea.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.