Horoscop 27 martie 2018. Zodia care poate forma un cuplu

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Horoscop 27 martie 2018. Lucruri pentru care ne zbatem de multă vreme se pot soluţiona rapid şi să-ncepem proiecte noi, să nu mai pierdem vremea.

Vibraţia zilei este 9 şi avem o privire panoramică asupra a ceea ce prezintă interes pentru noi.

BERBEC: O să reglaţi comunicarea cu cineva care a fost prea grăbit, nervos şi nu a fost dispus să v-ăsculte şi să vă-nțeleagă. O să aflaţi noutăţi care să vă dea idei de emancipare profesională şi o să fiţi pe fază să folosiţi toate resursele din dotare şi pe cele care vă sar în ajutor.

TAUR: Poate mai sunt nişte lucruri de spus că să încheiaţi cum se cuvine, să puneţi funda unei relaţii, ca să acordaţi o şansă alteia noi. Se poate să primiţi o confirmare de la o agenţie de turism care v-a rezervat bilete de drum, cazare şi o să-i puteţi dezvălui surpriză partenerului de cuplu.

GEMENI: Poate faceţi un bilanţ financiar ca să ştiţi de ce bani dispuneţi în weekend, că vreţi să plecaţi probabil, pe undeva. O s-aveţi de lucru cu echipa din particular, poate o să vă implicaţi şi mai mult în activitatea respectivă, şi o să vă extindeţi, să ia amploare, să fiţi în top.

RAC: O relaţie care era pe punctul de a se destrăma mai poate fi resuscitată, c-aveţi încă multă dragoste de oferit. Se pare c-o să intraţi într-o rundă de negocieri ca să cereţi ce-aveţi voi nevoie, ca să puteţi începe munca la proiectul în care vă vor implicaţi aceşti parteneri de afaceri.

LEU: O veste bună, vă caută cineva care v-a rămas dator cu o explicaţie, va scoate la masă în oraş sau pregăteşte o cină pentru voi doi. Poate sunteţi anunţaţi că s-a eliberat o cameră la hotelul la care vă doreaţi s-ajungeţi cu ceva timp în urmă şi o să vă pregătiţi de o escapadă turistică, la sfârşit de săptămână.

FECIOARĂ: Se poate să primiţi ceva în dar şi să aveţi şi voi ceva de oferit, cu sau fără un motiv anume. E momentul să vă-ngrijiți mai serios de sănătate, să mai reduceţi, pe cât posibil, efortul de la slujbă şi să alternaţi muncă, în perioada asta cu odihnă, cu relaxarea.

BALANŢĂ: O să vă ocupaţi de familie, de gospodărie, mai reparaţi, mai înlocuiţi câte ceva care să v-aducă un plus de confort. Poate v-aşezaţi la masa tratativelor cu nişte oameni care vor să revizuiţi un contract pentru că sunt diferite condiţiile actuale şi e de vorbit şi pus pe hârtie.

SCORPION: Sănătatea nu trebuie lăsată, în niciun caz pe planul doi, trebuie văzut ce scârţâie şi e bine să interveniţi la timp. E posibil să-ncepeti o specializare şi să puteţi cere mai mulţi bani la salariu ca să vă puteţi ocupa şi de proiectele mari pe care le-aveţi în plus, legate de familie.

SĂGETĂTOR: O să deveniţi dintr-o dată interesanţi pentru o persoană care vrea să vă cunoască şi să formaţi un cuplu - alegerea vă aparţine. O să reglaţi o situaţie financiară, vă daţi întâlnire şi cu un consilier bancar să cereţi un sfat, poate faceţi o investiţie sau deschideţi o linie de credit, găsiţi voi ceva ingenios.

CAPRICORN: Poate o să faceţi un împrumut bancar să vă schimbaţi maşina, e posibil să luaţi şi cursuri de şoferie dacă n-aveţi carnet. Aveţi o energie suplimentară şi aţi putea profita la maximum de acest combustibil să atacaţi proiecte îndrăzneţe la care doar aţi visat, acum devin şi fezabile.

VĂRSĂTOR: Poate e momentul să-i îndrumaţi pe copii spre un sport sau spre alt gen de activitate care să-i dezmorţească, să le cultive nişte calităţi. Poate va trebui să daţi nişte diferenţe, la şcoală, un test de aptitudini, să corespundeţi unor standarde, ca să treceţi în etapa următoare.

PEŞTI: Cineva de care va pasă are ceva să vă spună şi poate ieşiţi la cafea, să vorbiţi pe-ndelete, poate puneţi la cale viitorul comun. Se observă cheltuieli, poate sunt taxe, impozite, o să daţi mai mulţi bani, luna asta decât de obicei şi o să faceţi eforturi să vă echilibraţi bugetul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO