Horoscop 29 martie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 29 martie 2018. Ni se pot întâmpla acele lucruri pe care ni le-am dorit de multă vreme, dar pe care nu mai credeam c-o să le vedem şi totuşi, o să se-ntâmple o minune să ne trezim cu ele.

Vibraţia zilei este 11 şi o să apreciem orice cuvânt bun pe care ni-l adresează cineva.

BERBEC: Se pare că vă aflaţi într-o schimbare de imagine şi o să vă luaţi alte haine, o să vă duceţi la tuns, coafat, daţi un refresh total. Noutăţi, cadouri, veşti, bani, o revedere care să v-aducă un plus de bună dispoziţie şi să fie un crescendo pe mai multe planuri.

TAUR: Voi o să vă refaceţi viaţa sentimentală, o să faceţi alegerea ideală şi toată familia o să fie fericită. V-aşteaptă cineva departe de casă, poate v-aţi făcut promisiuni de viaţă împreună şi în funcţie de program o să vă luaţi câteva zile libere să plecaţi.

GEMENI: Sănătatea are nişte minusuri, nişte accente mai ascuţite şi e bine să interveniţi cu un tratament vindecător. Poate-o să scoateţi banii de la rezerve să achitaţi un sejur de sărbători într-o staţiune turistică, poate plecaţi din ţară sau îi trimiteţi pe copii într-o excursie pentru câteva zile.

Citește și
Horoscop
Horoscop 27 martie 2018. Zodia care poate forma un cuplu

RAC: Se pare c-o să reuşiţi să puneţi capăt unui conflict de interese, poate se pronunţă o sentinţă judecătorească în favoarea voastră. Acele lucruri pe care vi le doriţi de multă vreme încheiate se pot rezolva, rând pe rând şi să treceţi la pasul următor, să daţi drumul proiectelor de anvergură.

LEU: Poate vă răzgândiţi în privinţa plecării pe undeva de sărbători şi vă duceţi mai devreme cu o zi sau rămâneţi o zi, două în plus, în minus. O să faceţi rost de nişte bani cu care o să le pregătiţi nişte surprize alor voştri, să fie o destindere în familie, poate luaţi cadouri de Paşte sau cumpăraţi alte lucruri utile pentru ai voştri.

FECIOARĂ: O problemă de sănătate se poate rezolva şi o să aveţi un tonus bun, să puteţi face treaba, să rezolvaţi toate problemele care-aşteaptă demult soluţionare. Veşti destul de amestecate, vă treziţi şi cu bani, şi cu o confirmare c-aveţi de făcut nişte plăti, dar o să aflaţi şi despre un bonus, o primă, sau or fi alte avantaje de care-o să profitaţi.

BALANŢĂ: Cineva de care v-aţi separat revine şi o să vrea să-i spuneţi dacă mai puteţi fi împreună sau povestea s-a-ncheiat. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună şi o să faceţi, într-adevăr, echipă, o să vă bucuraţi de rezultate favorabile şi după puţin timp.

SCORPION: Poate v-apucaţi de nişte cursuri să vă perfecţionaţi într-un domeniu şi o să vă asiguraţi venituri mai consistente de-aici încolo. O serie de lucruri legate de casă vă acaparează interesul şi o să cheltuiţi bani, mai ales acum, în pragul sărbătorilor pascale, să fie totul pus la punct.

SĂGETĂTOR: Poate aranjaţi ceva pentru copii, o plecare în excursie, sau vă duceţi cu toată familia fie la rude, fie la un hotel, de Paşte. E cineva care încearcă să revină în viaţa voastră, dar până nu vă convingeţi de faptul că s-a schimbat persoană, n-o să-i întindeţi niciun deget - că suflaţi şi-n iaurt.

CAPRICORN: E posibil să vă schimbaţi maşina, să faceţi o inginerie financiară ca să vă puteţi cumpăra una chiar şi la mâna a doua. Începeţi lucruri noi, care să vă propulseze în carieră, să fie un câştig pe mai multe planuri şi să fie pe măsura eforturilor voastre, să nu fie exagerat de greu.

VĂRSĂTOR: Cu rudele apropiate poate puneţi ceva la cale un eveniment festiv, după Paște şi vedeţi fiecare cu ce contribuie ca să fie masa bogată. Se pare c-aveţi de parafat nişte acte, o fi şi vreun examen de susţinut, vreun test de verificare şi o să reactualizaţi nişte acte şi legitimaţii.

PEŞTI: Poate o să fie mai mult de lucru la serviciu şi o să puteţi câştiga mai mulţi bani - poate vi se măreşte salariul, o să vedem. O să puteţi recupera nişte bani şi să faceţi chiar o rezervă pentru zilele de Paşte să vă puteţi deplasa încoace şi-ncolo să vă bucuraţi de zilele libere.

Citește și...
Horoscop 28 martie 2018. Zodia care va recupera bani
Horoscop 28 martie 2018. Zodia care va recupera bani

Horoscop 28 martie 2018. E bine să urmărim îndeaproape ce-avem de terminat ca să iasă totul fără cusur, să ne mai angajeze şi în continuare aceşti oameni care s-au convins c-a meritat ce-au investit în noi.

Horoscop 27 martie 2018. Zodia care poate forma un cuplu
Horoscop 27 martie 2018. Zodia care poate forma un cuplu

Horoscop 27 martie 2018. Lucruri pentru care ne zbatem de multă vreme se pot soluţiona rapid şi să-ncepem proiecte noi, să nu mai pierdem vremea.

Recomandări
CEC-ul, obligat de Guvern să intre pe piața asigurărilor. Ministrul Finanțelor: Are o lună de zile să se autorizeze la ASF
CEC-ul, obligat de Guvern să intre pe piața asigurărilor. Ministrul Finanțelor: Are o lună de zile să se autorizeze la ASF

Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, a declarat - în contextul scandalului legat de insolvenţa companiei Euroins şi majorarea poliţelor RCA - că a solicitat CEC-ului să îşi depună documentele de autorizare la ASF şi are o lună de zile să se autorizeze.  

Ucraina a acceptat ca România să facă propriile măsurători pe Canalul Bâstroe. Anunțul lui Sorin Grindeanu
Ucraina a acceptat ca România să facă propriile măsurători pe Canalul Bâstroe. Anunțul lui Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, marți, că Ucraina a acceptat ca România să facă propriile măsurători pe Canalul Bâstroe.

„Cu o durere de măsea a ajuns o legumă”. Familia unui tânăr din Constanța, în stare gravă de 2 luni, acuză medicii
„Cu o durere de măsea a ajuns o legumă”. Familia unui tânăr din Constanța, în stare gravă de 2 luni, acuză medicii

Un tânăr este internat în stare gravă după ce a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa cu o durere de măsea. Familia sa acuză cadrele medicale că nu l-ar fi îngrijit corespunzător.