Horoscop 28 martie 2018. Zodia care va recupera bani

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Horoscop 28 martie 2018. E bine să urmărim îndeaproape ce-avem de terminat ca să iasă totul fără cusur, să ne mai angajeze şi în continuare aceşti oameni care s-au convins c-a meritat ce-au investit în noi.

Vibraţia zilei este 1 şi e momentul noilor începuturi - de succes.

BERBEC: Poate va mai incercați şansele de a vă lua un serviciu, vă duceţi la interviu şi nu vă lăsaţi până nu obţineţi ce v-aţi propus. O să puteţi recupera nişte bani şi să-ncepeți nişte reparaţii acasă, poate duceţi şi maşina în service ori vă luaţi alta, fie şi la mâna a doua.

TAUR: O să vă puteţi lua banii pe care nu i-aţi luat atunci când a trebuit şi să achitaţi nişte datorii, să fiţi cu facturile la zi. O reuşită în plan profesional, faceţi nişte achiziţii, vă pregătiţi de un nou început, poate fi vorba despre viaţa de cuplu, să vă acordaţi şanse sporite.

GEMENI: Prezenţa cuiva o să fie o gură de oxigen pentru voi, şi poate o să treceţi mai uşor peste o supărare sau nişte neajunsuri de moment. Poate fi o zi bănoasă şi dacă tot o să încasaţi nişte bani, poate puneţi deoparte pentru sărbători, să luaţi cadouri, s-aveţi pentru ieşirile la distracţie.

RAC: O problemă de ordin sentimenal revine şi o să vă-ntrebaţi dacă merită să mai faceţi o-ncercare sau vă căutaţi perechea de cuplu ideală. Bine-ar fi să vă-ngrijiți mai mult de sănătate, să fiţi în cea mai bună formă acum când vreţi să-ncepeti proiecte noi şi la serviciu, dar şi în viaţa personală.

LEU: Poate faceţi şi voi un set de analize medicale să vă asiguraţi că sunteţi sănătoşi - tun, iar dacă e ceva să vă trataţi cum trebuie. Întâlnire de afaceri, negociere, strângeţi rândurile cu foşti colaboratori ca să faceţi rost de bani şi să puneţi în practică o idee, să aveţi cu toţii de câştigat.

FECIOARĂ: Poate scoateţi nişte bani din cont să-i ajutaţi pe copii să-şi urmeze visul, să se-nscrie la nişte cursuri, să meargă într-o tabără. Poate daţi de o sponsorizare că lumea, ca să duceţi un proiect la bun sfârşit, să vă bucuraţi de aprecieri din partea celor pentru care lucraţi şi să fiţi siguri că luaţi banii.

BALANŢĂ: Se pot amâna o înfăţişare la tribunal, un examen şi să vă pregătiţi serios pentru etapa următoare, să vă blindaţi cu informaţii şi argumente. O s-aveţi prilejul să staţi faţă-n faţă, la o discuţie cu cineva care s-o fi supărat pe voi, dar e dispusă persoană să treacă peste, să va-mpacati.

SCORPION: O să treceţi în revistă nişte lucruri, la serviciu, şi-o să le remediaţi, cât mai repede ca să vă puteţi lua banii. Poate o să vă schimbaţi maşina, iar dacă n-aveţi suficienţi bani o să o mai duceţi în servis să-i schimbaţi una, alta, ca să mai meargă până strângeţi bani de alta.

SĂGETĂTOR: Banii pe care trebuia să-i luaţi mai demult sosesc şi rămâne să vă hotărâţi dacă mai continuaţi o colaborare, în condiţiile în care vin, când vin. Cineva care vrea să formaţi un cuplu vă suna, vă invita la un eveniment, creează contextul necesar să vă puteţi cunoaşte şi să spună fiecare ce-are de spus.

CAPRICORN: Va trebui să reglaţi nişte probleme legate de casă şi o să fie cu efort şi cheltuiala, c-o să fie mai complicat. Începeţi proiecte noi care se vor dezvolta în ritmul lor şi o să trebuiască să daţi dovadă de perseverenţă ca să rezistaţi pe termen lung.

VĂRSĂTOR: Preocupările de grup vă ţin în formă şi o să-i antrenaţi şi pe copii să ţină pasul cu voi, poate practicaţi un sport. O să reactualizaţi nişte acte, reînnoiţi buletin, paşaport, cârduri, legitimaţii, să nu vă treziţi în ultima clipă că nu puteţi ajunge acolo unde-aveti nevoie.

PEŞTI: Poate reglaţi situaţia bancară să vedeţi cum trebuie procedat în continuare, ca să mai cereţi un credit sau nu. E posibil să mai primiţi nişte bani, o recalculare, nişte compensaţii şi o să vă descurcaţi mai bine, din punct de vedere financiar de lună viitoare-ncolo.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO