Horoscop 30 mai, prezentat de Neti Sandu. Gemenii pot reînnoda o relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 30 mai, prezentat de Neti Sandu. O zi lejeră. O să ne putem deplasa cu uşurinţă, o să şi comunicăm la fel, mult mai simplu şi la obiect cu cei din jur.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem clar şi răspicat ce gândim.

Horoscop 30 mai GEMENI


Vă caută cineva care vrea să reînnodaţi o relaţie, o prietenie sau o căsnicie, pentru că mai există potenţial de ambele părţi. Se produc tot felul de schimbări de ritm, c-aveţi şi ceva treburi pe-acasă, vreţi să şi ieşiţi din casă, apar şi invitaţii de petrecut o oră, două cu cineva drag şi vedeţi ce faceţi.

Horoscop 30 mai RAC

Poate plecaţi într-o plimbare pe la prieteni c-aţi rămas datori cu o vizită, sau îi scoateţi la o cafea. O revedere cu cineva care a lipsit din viaţa voastră c-a vrut o pauză, vă poate da cu totul peste cap, dar în sensul bun, că odată lămurite nişte aspecte relaţia poate continua frumos.

Horoscop 30 mai LEU


Se poate să luaţi parte la un eveniment, or fi o aniversare, o nuntă, un botez, sau un spectacol, ceva festiv. Se poate să aibă loc o întâlnire cu cineva cu care-aţi vorbit doar în reţelele de socializare şi aveţi emoţii că nu ştiţi ce poate să iasă şi vreţi certitudini.

Citește și
Horoscop 10 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Scorpionii cheltuiesc bani astăzi
Horoscop 28 mai, cu Neti Sandu. Leii își legalizează relația
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Horoscop 30 mai FECIOARĂ


Se poate să primiţi felicitări pentru ce-aţi lucrat în ultima vreme, poate o fi şi o recompensă - bani, produse. Poate vi se cere să puneţi şi voi umărul, printre mulţi alţii, la punerea în scenă a unei idei, vă etalaţi acolo calităţile şi aşteptaţi reacţii - care promit să fie bune.

Horoscop 30 mai BALANŢA


Prietenii de prin alte zone geografice vă cheamă la un grătar şi dacă nu e greu de ajuns daţi o fugă - vă-ntoarceţi la noapte. Se poate să vă contacteze cineva de pe net ca să-ncepeți o colaborare de care-aţi putea profita cu toţii şi să vă fie uşor să acceptaţi, că voi lucraţi cu plăcere.

Horoscop 30 mai SCORPION


O să vă fie uşor să traversaţi oraşul să revedeţi pe cineva cu care-aveti multe în comun, că de plecat mai departe şi să vă-ntoarceţi până diseară e mai greu. Poate daţi o raită pe site-uri să vă luaţi lucruri noi pentru casă, grădină, să reutilaţi un atelier, bucătăria poate, sau garajul.

Horoscop 30 mai SĂGETĂTOR


Vă caută nişte prieteni care au cam lipsit din peisaj şi vor să petreceţi un timp împreună, poate plecaţi într-o excursie. O să faceţi program de plimbare, că v-aţi săturat de stat în casă, faceţi o drumeţie, alergaţi cu role, cu bicicletă, sau pe un teren de sport.

Horoscop 30 mai CAPRICORN


Poate daţi nişte telefoane să vă sfătuiţi cu nişte cunoscuţi ca să ştiţi ce alegere să faceţi mâine - la job. Se poate să vă acapareze, cu totul, familia şi să vă sărbătoriţi, sau să luaţi prânzul împreună şi să mai aveţi şi niscaiva musafiri, unul, doi pe seară.

Horoscop 30 mai VĂRSĂTOR


Apare cineva care o să vă facă să uitaţi de griji, de stresul prin care aţi trecut şi poate viaţa voastră sentimentală o să capete culoare. Vi se lansează o invitaţie la distracţie, şi-o să revedeţi nişte prieteni cărora le-aţi dus dorul şi o să vă-ncărcași frumos bateriile.

Horoscop 30 mai PEŞTI


Relaţia sentimentală mai are urcuşuri şi coborâşuri, dar vin şi vremuri bune, cu jupiter în jodia voastră. Poate plecti într-un dus întors pe litoral, să revedeţi marea şi să vă oferiţi acest cadou că doar aşa vă revine cheful de muncă.

Horoscop 30 mai BERBEC


Poate vă mai şi odihniţi ca să o luaţi de mâine de la capăt cu treburile şi la serviciu, dar mai ales acasă, ar fi treaba, nu glumă. O să găsiţi o preocupare deconectantă, poate-i luaţi pe copii, nepoţi, strănepoţi, să faceţi împreună mişcare, sau e o zi de naştere şi se-adună câteva rude.

Horoscop 30 mai TAUR

O să vă pregătiţi sufleteşte pentru o relansare, ca să nu rataţi un prilej de a face echipă cu oameni de calitate. Poate contribuiţi şi voi cu un cadou , cu bani la o nuntă, sau o fi vreo acţiune caritabilă şi chiar aveţi şi voi de dat câte ceva, că simţiţi nevoia să fiţi generoşi, c-au fost şi alţii cu voi.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 29 mai, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc bani și cadouri
Horoscop 29 mai, prezentat de Neti Sandu. Capricornii primesc bani și cadouri

Horoscop 29 mai, prezentat de Neti Sandu. Ni se acordă a doua şansă şi e bine să nu ratăm o astfel de ocazie ca să spunem, ori să facem ceva care ne-ar putea aduce acea fericire la care visam.

Horoscop 28 mai, cu Neti Sandu. Leii își legalizează relația
Horoscop 28 mai, cu Neti Sandu. Leii își legalizează relația

Rezolvări azi. Or să ne parvină niște răspunsuri, dar e bine să citim printre rânduri că n-or să ni se dezvăluie la prima vedere.

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor România, care pare că a devenit un ghimpe în coasta sa.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.