Horoscop 30 aprilie 2019. Zodiile care își organizează distracția pentru 1 Mai

×
Codul embed a fost copiat

E sărbătoare, a treia zi de Paşte, ne bucurăm de tot ce e frumos în viaţa noastră şi mergem mai departe, ne-ntâlnim cu prietenii, rudele, să fim împreună şi de-aici încolo, să fim o echipă.

Vibraţia zilei este 3 şi o să ne putem înţelege, să vibrăm la unison.

TAUR
O să vă daţi întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să fie o după-amiază reuşită, ori poate o zi-ntreagă. V-adunaţi resursele financiare, vă faceţi un plan pentru sărbătoarea de 1 mai, şi plecaţi pe undeva şi să rămâneţi încă o zi, două, să vă recreaţi.

GEMENI
Apare cineva care-şi doreşte o relaţie şi se poate să vă sincronizaţi pentru că e an bun de căsătorie. Aveţi toate condiţiile şi motivele să plecaţi într-o excursie la mar, sau într-una din staţiunile de agrement preferate ca să vă bucuraţi de aer, de peisaje şi de cei dragi.

RAC
O invitaţie la un eveniment festiv, poate e o zi aniversară sau e tot o petrecere de Paşte că n-aţi apucat să vă vedeţi. Se pare c-aţi tot primit invitaţii, dar nu vă e foarte la-ndemână să ieşiţi, decât dacă e cineva pe care-l aveţi la suflet şi poate chiar mai petreceţi încă o zi împreună.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

LEU
Se pare că insistă cineva să luaţi pulsul mării şi n-o să rezistaţi tentaţiei să nu respiraţi briza sau poate ozonul dacă vă duceţi la munte. O să luaţi parte la pregătirea unui eveniment, poate o ieşire cu un grup mai mare şi o să vă implicaţi să iasă ceva mai deosebit, să fie spectaculos.

FECIOARĂ
O să alegeţi să vă mai distraţi, c-aţi muncit destul, daţi o raită pe la evenimemntele din oraş sau poate vă duceţi în străinătate. Sunteţi gata de drum, orice mijloc de transport e bun pentru voi şi or să vă priască deplasarea, sejurul şi compania, anturajul, o să fie frumos.

BALANŢA
O să vă fie uşor să vă suiţi la volan sau să luaţi trenul şi s-o porniţi la drum, să simţiţi aer de libertate, de vacanţă. Oameni tineri, plini de viaţă, vă vor în preajma lor şi o să fie o atmosferă cu multă veselie şi dacă n-aveţi partener de viaţă vă puteţi găsi unul.

SCORPION
O să ocazionaţi o întâlnire cu cineva de care vă separaserăţi şi să-ncercaţi să redeschideţi subiectul - relaţiei, să vedeţi ce zice şi partenerul. E un confort sufletesc la gândul că puteţi pleca în plimbare şi să vizitaţi mai multe locuri, dar se poate să plutească în aer un stres legat de bani.

SĂGETĂTOR
Aveţi chef să ieşiţi la socializare şi să vă mai faceţi şi alte relaţii, să frecventaţi un alt mediu. Poate că nu v-aţi hotărât încotro s-o apucaţi, dar un telefon, un mesaj v-ar putea oferi un posibil traseu şi să vă mobilizaţi imediat.

CAPRICORN
Apare o invitaţie de nerefuzat, e cineva care vă scoate la cafea şi o să fie o tatonare în vederea unei relaţii sentimentale. O să vă tot găsiţi câte ceva de făcut pe-acasă, dar e sărbătoare aşa că mai bine ieşiţi la plimbare şi vă vedeţi cu prietenii, vă duceţi chiar într-o excursie.

VĂRSĂTOR
Se pare c-o să vă descurcaţi cu banii de buzunar şi puteţi da o fugă la munte, la mare, sau altundeva, în plimbare. E un grup antrenant care vă scoate din zona de confort şi vă ademeneşte într-un parc de agrement să vă destindeţi şi să vă bucuraţi de aceasta a treia zi de Paşte.

PEŞTI
Se poate să primiţi în sfârşit cadoul pe care trebuia să-l luaţi din noaptea de Înviere, dar v-aţi aflat în altă parte şi nu s-a putut.  O să vi se facă o surpriză plăcută, poate vă invită cineva la masă, o fi un spectacol şi o să fiţi şi voi acolo, să vă destindeţi, să mai aflaţi ultimele tendinţe în modă sau în branşa voastră.

BERBEC
Poate-ar trebui să fiţi ceva mai selectivi cu alimentele, să nu apară vreun disconfort care să vă taie cheful de ieşit în lume. O să fiţi în formă, dornici de revăzut prieteni, rude şi o să găsiţi un anturaj pe gustul vostru şi poate aranjaţi ceva în aceeaşi formulă şi pentru zilele de 1, 2 mai.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile
Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile

Horoscop 23 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu destul neprevazut!. Ies la iveală tot ce-am vrut să ascundem, să uităm poate, să ne dezicem de niște lucruri și o să trbuiască să privim un adevar în față.  

Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște
Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște

Horoscop 22 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Vești bune azi. O să reacționăm cu interes la mesajele care ne trec pe la urechi și o să ne facem planuri și pentru sărbători și pentru după.

Horoscop 21 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are o cheltuială care o să-i afecteze bugetul
Horoscop 21 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are o cheltuială care o să-i afecteze bugetul

Horoscop 21 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Noutăți la tot pasul, astăzi! O să revedem vechi prieteni, dar vor fi și fețe noi care or să ne stârnească interesul.  

Recomandări
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar a cerut și garanții.

Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”
Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu susține că nu a luat decizia de face un pas înapoi „pentru că un medic nu abandonează niciodată” şi că, „în fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici”.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.