Horoscop 3 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii primesc banii restanți

Ultima actualizare: 03-01-2021 09:24

O să ni se îndeplinească nişte dorinţe şi o să simţim nevoia să facem şi noi lucruri pe placul celorlalţi, de drag.

Vibraţia zilei este 3 şi e bine să spunem ce gândim şi ce simţim - frumos.


HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 CAPRICORN

O s-aveţi parte de surprize şi o să le faceţi şi voi, la rândul vostru, câteva surprize celor dragi pentru că vor exista nişte momente speciale - un context anume.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 VĂRSĂTOR

Se poate să apară cineva care să vă facă viaţa mai frumoasă şi să simţiţi nevoia unor schimbări care să fie un model de inspiraţie pentru cei din jur.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 PEŞTI

Se prea poate să-ncepeți negocierile, sau să le continuaţi pe cele începute anul trecut ca să aveţi de unde să vă asiguraţi banii pe termen lung.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 BERBEC

E posibil să v-aştepte o promovare, sau abia acum să vi se plătească banii pe care nu i-ați fi primit la timp şi mai vine şi o ofertă de lucru.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 TAUR

V-aţi putea duce într-o vizită, prin ţară, pe undeva, şi o să fie o gură de oxigen, o să revedeţi nişte oameni dragi care au multe să vă spună, dar şi voi lor.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 GEMENI

Poate chemaţi pe la voi nişte rude, fraţi, surori, să vă faceţi diverse urări pe anul acesta, să vă bucuraţi împreună de acest început de an.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 RAC

O să scoateţi nişte bani din fondul de sărbători să-i duceţi pe ai voştri la plimbare, sau poate comandaţi ceva delicios şi mâncaţi frumos, acasă, cu familia.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 LEU

Apare cineva care n-a putut veni de Revelion şi vrea să-şi spele păcatele, să vă vedeţi măcar acum şi o să fie bine şi aşa, decât deloc.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 FECIOARĂ

O să apară acel cineva de la care vă luaserăţi gândul c-o să-l mai vedeţi şi totuşi, vine că are ceva important să vă comunice.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 BALANŢA

Se vor topi toate animozităţile dintre voi şi partener şi o să vă creaţi, probabil, un alt stil de viaţă, că tot am început un an nou-nouţ.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 SCORPION

Visaţi de pe-acum la o nouă locuinţă, sau sporiţi măcar gradul de confort de-acasă, faceţi ceva care să vă ajute să vă simţiţi şi mai bine la voi acasă.

HOROSCOP 3 IANUARIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate reluaţi o prietenie, sau o relaţie colegială, de grup, care să aducă o rază de lumină în viaţa voastră şi să însemne ceva şi pentru cei din jurul vostru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO