Horoscop 28 octombrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate bate palma pentru un contract valoros

neti sandu
Știrile PRO TV

Horoscop 28 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi echilibrată. Suntem harnici, perseverenți, ca să facem treabă ca lumea și să ne rămână un strop de timp și pentru noi.

Vibrația zilei este 1 și să începem o viață nouă și fericită.

Horoscop 28 octombrie 2024 - SCORPION

Se poate să vă pregătiți de o deplasare ca să rezolvați fie niște probleme de serviciu, fie unele personale, de familie și o să fie totul cu succes.

E posibil să dați un examen, niște diferențe, echivalări ca să vă puteți continua, în bune condiții, studiile.

Horoscop 28 octombrie 2024 - SĂGETĂTOR

O să le cereți șefilor, cu diplomație ar fi de dorit, ce v-au promis ca să fie de calitate – produsul la care lucrați – poate le cereți aparatură de ultimă generație.

Citește și
„Zilele lor sunt numărate” I Cristian Presură explică de ce viitorul automobilelor pe hidrogen și hibride nu sună bine

Poate faceți ceva cu banii din cont, o investiție, poate vă gândiți la o casă, ori la o mașină.

Horoscop 28 octombrie 2024 - CAPRICORN

O confruntare cu cineva care vă neagă niște drepturi, și-o să veniți cu dovezi și argumente ca să vă recăpătați ce-i al vostru, să nu vă conteste nimeni.

E posibil să întâlniți pe cineva care să se insinueze în viața voastră și dacă n-aveți pe nimeni să-i permiteți să se apropie.

Horoscop 28 octombrie 2024 - VĂRSĂTOR

Se pare c-o să cheltuiți niște bani ca să aduceți unele îmbunătățiri acasă și să vă sporiți gradul de confort, și să fie și o estetică diferită, să aduceți un plus de modernism.

Un ochi ațintit asupra sănătății v-ar fi util atât vouă, cât și alor voștri că e bine să fiți cu analizele la zi.

Horoscop 28 octombrie 2024 - PEȘTI

Voi o să vă găsiți stabilitatea în muncă și o să faceți progrese, poate vă mai luați ceva în plus de lucru – o colaborare de pe urma căreia o să încasați bani frumoși.

Vă caută cineva care poate-a realizat că-i lipsiți și o să vrea să faceți echipă la bine și la greu.

Horoscop 28 octombrie 2024 - BERBEC

Poate vi s-a aprobat creditul bancar pe care l-ați tot cerut și o să vă orientați spre o locuință mai spațioasă în care să vă mutați dacă vreți să vă întemeiați o familie.

Vin bani de la serviciu, pot fi cei din salariu, ori e vreo compensație, chiar sub formă de vouchere și-or să pice tocmai bine.

Horoscop 28 octombrie 2024 - TAUR

O să vă alăturați unui grup ca să puneți pe roate o afacere, dar poate fi și o activitate de plăcere care să v-ajute să descărcați tensiunile că ați muncit destul.

O să vă asigurați că sunteți pregătiți pentru școală, examene, interviuri, ca să obțineți un job mai bun și să faceți performanță.

Horoscop 28 octombrie 2024 - GEMENI

E o răscolire financiară, semn c-ați dat de lucruri care vă trebuie pe-acasă și intrați la cheltuială că vă sunt absolut utile.

E momentul să vă reinventați și o să dați curs ofertelor de job și-o s-o alegeți pe cea care vi se potrivește și pe care-o faceți cu ușurință.

Horoscop 28 octombrie 2024 - RAC

Se pare c-o să dați dovadă de curaj și-o să vă încercați șansele într-o experiență profesională pe care v-o doriți de multă vreme, dar de care vă era teamă, să nu dați chix.

Poate-o să vă puneți în valoare niște calități, în cadrul unei colectivități, cu, sau fără să fiți în competiție cu cineva.

Horoscop 28 octombrie 2024 - LEU

Vin bani de undeva și-o să vă puteți mișca, să vă înscrieți într-o excursie și poate vă mai luați o zi, două de concediu, dacă un weekend nu v-ajunge.

Poate vă ocupați de reamenajarea locuinței și o să dați și de niște reduceri, și-o să scutiți, cu ocazia asta, niște bani.

Horoscop 28 octombrie 2024 - FECIOARĂ

O zi încărcată pentru voi, treabă multă la serviciu, la fel și acasă, și o să puteți sta la o cafea, într-o pauză și cu cineva căruia i-a fost dor de voi.

Se poate să primiți un cadou, posibil cu un prilej anume și o să vă încânte gestul, mai ales că e din partea cuiva la care nu v-ați fi așteptat.

Horoscop 28 octombrie 2024 - BALANȚĂ

Poate vă înțelegeți cu partenerii de afaceri asupra banilor care vi se cuvin și bateți palma pentru un contract valoros.

Aveți voi o greutate pe suflet de care vă puteți elibera dacă o să stați de vorbă cu acel cineva care v-a cauzat o greutate.

Articol recomandat de sport.ro
Fanii lui Tottenham și-au pierdut răbdarea! Cine este ”ținta” ultrașilor și ce au spus despre Radu Drăgușin
Fanii lui Tottenham și-au pierdut răbdarea! Cine este ”ținta” ultrașilor și ce au spus despre Radu Drăgușin
Citește și...
Horoscop 27 octombrie 2024, cu Neti Sandu. E rost de călătorii și plimbări pentru mai multe zodii
Horoscop 27 octombrie 2024, cu Neti Sandu. E rost de călătorii și plimbări pentru mai multe zodii

Horoscop 27 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi a recuperărilor. O să ne bucurăm de revederea unor oameni pe care îi putem readuce în viața noastră dacă știm că putem face ceva bun unii pentru alții.

Horoscop 26 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Se poate să primiți cadouri de zi de nume, sau unii dintre voi se căsătoresc
Horoscop 26 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Se poate să primiți cadouri de zi de nume, sau unii dintre voi se căsătoresc

Horoscop 26 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi condimentată. O să facem cât mai multe lucruri și variante ca să ne-ncărcăm, frumos, sufletește și că iubim viața.  

Horoscop 25 octombrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie își va cere înapoi banii pe care i-a dat cu împrumut
Horoscop 25 octombrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie își va cere înapoi banii pe care i-a dat cu împrumut

Horoscop 25 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi chiar frumoasă. O să profităm la maximum de faptul că e vineri, că ne putem petrece un timp de calitate cu cei dragi și o să facem și treabă, o să ne și relaxăm.  

Recomandări
Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere
Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere

„Pe urmele Vestului sălbatic” - Partea I. Toți știm că ei există, dar rar îi vedem. Au avut dosare penale, au sfidat legi și reguli, dar scopul lor a fost atins. S-au îmbogățit. 

Președinta Georgiei cere populației să iasă în stradă pentru a protesta față de rezultatul alegerilor: ”Fraudă totală!”
Președinta Georgiei cere populației să iasă în stradă pentru a protesta față de rezultatul alegerilor: ”Fraudă totală!”

Președinta Georgiei, Salome Zourabichvili, a făcut apel duminică la populație să iasă în stradă pentru a protesta față de rezultatele alegerilor parlamentare de sâmbătă, pe care comisia electorală le-a declarat câștigate de partidul de guvernământ.

Dezbatere electorală fără moderator. Maia Sandu l-a atacat constant pe Alexandr 
Stoianoglo: ”Omul Moscovei!”
Dezbatere electorală fără moderator. Maia Sandu l-a atacat constant pe Alexandr Stoianoglo: ”Omul Moscovei!”

Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo, finaliștii alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, au avut o dezbatere electorală fără moderator.