Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu. Racii se pregătesc de căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste, o prezență agreabilă și o să ne luăm angajamente că vom face lucruri mult mai bune.

Vibrația zilei este 1 și o s-o luăm de la-nceput, să ștergem urmele trecutului.


Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu SĂGETATOR

Poate ieșiți la masă cu cineva care vrea să vă convingă să lucrați împreună și n-o să-îi ia prea mult ca să acceptați. E un entuziasm care vă dă aripi, poate e cineva care vă cântă-n strună, vă admiră foarte mult și asta vă face să plutiți și să aveți chef de socializare.

Horoscop 28  noiembrie, cu Neti Sandu CAPRICORN

O veste bună de la cineva aflat departe și o să faceți cumva să vă apropiați, mai ales dacă e vorba despre o relație de cuplu. Prietenii vă țin companie, fie și pe chat dacă vă aflați prea departe unii de ceilalți și o să aveți un proiect, poate vă-ntâlniți de sărbători la voi sau la ei.

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

Se poate să ieșiți la o terasă, dacă întruniți condițiile cu cei care sunteți, cu tot, și să mai puneți țara la cale. Or să insiste, probabil, ai voștri să vă duceți în plimbare, în parc, pe la vreun târg de produse tradiționale, vreo manifestare tematică în aer liber.

Citește și
Horoscopul anului 2021. La ce să se aștepte zodiile după anul 2020 dominat de neprevăzut
Horoscopul anului 2021. Ce prezic astrologii: zodia pentru care va fi un an greu
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu PEȘTI

E posibil să faceți cunoșțință cu cineva care să vi se potrivească, așa, ca fel de-a fi și să-ncepeti o relație, dacă sunteți singuri. Răspunsul pe care-l așteptați de la o persoană care înseamnă mult pentru voi sosește și o să aveți un motiv de bucurie, că relația se-ndreaptă spre ce v-ați dorit.

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu BERBEC

V-ați putea repezi la un prieten care locuiește în alt oraș și să vă-ntoarceti până diseară-târziu. O să merite efortul. Se poate să luați masa de prânz în familie să vă rezervați un timp și pentru o întâlnire amicală să va-ncărcati energetic și din alt mediu.

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu TAUR

Poate prindeți din zbor o ofertă de afaceri și o s-o lăsăți la "dospit" câteva zile până va lămuriți dacă să ziceți DA sau NU. Lumea va curtează, vrea să fie în compania voastră și să afle noutăți, să împărtășiți din experiența voastră profesională sau de viață personală, că sunteți valoroși. 

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu GEMENI

Poate mai faceți un pas spre o relație de cuplu care să vă-mplineasca sufletește, că nu va place singurătatea. Poate faceți o tratație în familie c-aveți un motiv de sărbătoare și oferta voastră de spirit o să fie mult îmbunătățită că v-a lipsit căldura familei reunite.

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu RAC

Poate ieșiți la un tete a tete cu ființa visurilor voastre și se va pune și problema căsătoriei pentru anul viitor. O să le faceți program copiilor, îi supravegheați și la lecții, dacă au de făcut, și la joacă, poate ieșiți cu rolele, cu skate-ul, să faceți toți mișcare.

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu LEU

Poate faceți niște cumpărături, din fața calculatorului, de pe telefon, dacă vă țineți departe de frecușul prin magazine. E o întrunire de familie, poate sărbătoriți în avans un Sfântul Andrei și o să fie animație, mai vin un frate, un cumnat și o să fie distracție. 

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Se poate să luați în discuție, cu familia, la momentul siestei, ce modificări veți face în locuință, că se impun câteva reajustări. Apar noutăți la voi, vine cineva, aflați o veste bună, vă faceți planuri pentru sărbători, cu familia și posibil și cu un prieten, doi. 

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Poate le faceți cinste prietenilor cu niște bunătăți, făcute chiar de voi și o să primiți laude și mulțumiri. Voi încă mai petreceți timp cu prietenii, fie în rețelele de socializare, fie afară, la plimbare ca să duceți comunicarea la alt nivel – e o nevoie interioară. 

Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu SCORPION

E cineva care v-a dus dorul și vă scoate la-ntâlnire, dacă nu v-ați făcut alt program – că solicitări au fost. Se poate să luați o decizie referitoare la viața personală și să i-o transmiteți și prietenului actual sau viitor, ca să știe ce e de făcut pe mai departe partenerului.  

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscopul anului 2021, cu Neti Sandu. Zodiile care fac bani în anul Vărsătorului
Horoscopul anului 2021, cu Neti Sandu. Zodiile care fac bani în anul Vărsătorului

Jupiter a intrat în Vărsător, promite un an frumos, dar se vor păstra în continuare niște reguli. Este și Saturn acolo, și nu este un an tipic, anul Vărsătorului, doar cu Jupiter în Vărsător, ci Jupiter și Saturn.

Horoscopul anului 2021. Ce prezic astrologii: zodia pentru care va fi un an greu
Horoscopul anului 2021. Ce prezic astrologii: zodia pentru care va fi un an greu

Horoscopul anului 2021. După un 2020 plin de restricţii şi temeri ne aşteaptă un an în care vom învăţa şi vom călători mai mult în interes de serviciu.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.