Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu. Taurii sunt curtați pentru o relație

Ultima actualizare: 28-11-2021 07:15

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu. Apar situatiii neobișnuite care ne pot da programul peste cap și o să ne organizăm altfel, în cazul ăsta.

Vibrația zilei este 9 și o să înțelegem dintr-o privire în ce direcție s-o pornim.


Horoscop 27noiembrie, cu Neti Sandu SĂGETATOR

Poate plecați pe undeva în afara localității, c-aveți și ceva de sărbătorit, poate ziua voastră de naștere. E un entuziasm care-o să v-ajute să le dați de capăt tuturor lucrurilor complicate și să faceți progrese în plan personal, ieșiți la plimbare, să vă spălați gândurile.

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu CAPRICORN

Poate mai faceți un shopping că să vă reinoiti garderoba, vine și Sfântul Andrei și o să luați cadouri pentru cei din jur. Se-ntâmplă ceva în cercul de prieteni și poate vă mobilizați să le-aduceți ce au nevoie, sau poate e vorba despre manoperă, să puneți mână de la mână să rezolvați ceva.

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

O să vă oferiți și vouă un respiro că nu mai dați randament la slujbă dacă nu luați și o gură de aer, să vă revigorati cumva. Poate vă faceți cunoscute opiniile de la o tribună, fie ea și online ca să vindeți niște produse, să vă extindeți aria de influență, ca să va faceți reclamă

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu PEȘTI

Poate mai cereți sfatul unui expert că să vă asigurați că jobul în care-o să vă implicați e stabil și șefii buni platnici. O să vă caute acea persoană care vrea să fiți împreună, dar ați întâmpinat niște obstacole și-acum ați putea-o lua de la capăt-și trebuie spus ce-ați hotărât.

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu BERBEC

V-ați putea repezi și-n alt oraș să va-ntalniti preț de câteva ore cu cineva drag și poate rămâneți și peste noapte. Poate faceți niște pregătiri c-or să vină pe la voi un frate, o sora, și o să creați o atmosfera foarte plăcută, cu iz festiv.

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu TAUR

O să vă scoată la cafea acel cineva care visează la o relație cu voi și e de luat în serios, persoana, că v-ați armoniza, într-adevăr. Sunt oameni care nu respiră fără voi, pentru că voi creați o atmosfera caldă atunci când vă-ntalniti, sunteți gazde perfecte că gătiți mâncare delicioasă și lumea se simte bine. 

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu GEMENI

Poate aveți vreun sărbătorit în familie și se poate să preparați ceva mai special fie azi, fie mâine, după cum sunteți de odihniți. O să aveți o agenda încărcată și o să faceți și treabă pe-acasă, și cumpărături, și dați o raită și prin parc, să faceți mișcare împreună cu ai voștri. 

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu RAC

Ați putea crea un moment în care să stați de vorba cu cineva de care v-ați separat și o să puteți drege ce se deteriorase și să va continuați relația. Se poate să faceți niște cheltuieli că să reamenajati un pic interiorul, mai luați și ceva gadgeturi că să fiți și cu tehnică –la zi, că se cere. 

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu LEU

Poate aveți de dat cuiva înapoi o datorie și să vă simțiți mult mai degajați, din punct de vedere financiar, că nu vă plac restanțele. O să cheltuiți, fără remușcări, niște bani și o să vă luați și vouă și alor voștri ce vă lipsește ca să completați lipsurile, să aveți și un moral mai ridicat.

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

O să vă facă cineva o surpriză, vă scoate în oraș sau trece pe la voi, dacă sunteți mai comozi, ori poate obosiți și nu ieșiți pe-afară. Rudele vor să schimbați o vorbă, să va oferiți și niște daruri, c-o fi ziua cuiva de naștere sau de nume c-o să fie sfântul Andrei și aveți și voi pe cineva. 

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Îi chemați pe la voi, la o cafea, o prăjitură pe niște apropiați ca să resuscitati o relație de prietenie, sau poate-ncepeti o afacere. Poate vă faceți timp pentru activitatea preferată și vă sincronizați și cu cei mici, faceți împreună mișcare, vedeți cum gestionați timpul liber să v-ajungă pentru toate. 

Horoscop 27 noiembrie, cu Neti Sandu SCORPION

Oamenii dragi vă vor prin preajma, dar o să fiți selectivi că n-o să vă puteți întâlni cu toți-că trebuie s-ajungeți în locuri diferite. E agitație la voi, că v-ați propus multe lucruri și nu vreți să faceți rabat de la nimic, că toate vi se par importante și de ele depinde viitorul vostru.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO