Horoscop 28 august: Zodiile care vor primi mai mulți bani

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Luni 28 August 2017 07:47
Categorie: Horoscop

Poate că o să întâmpinăm piedici la tot pasul, dar nu ne vor descuraja, avem o energie de susţinere şi o să răzbim.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să lichidăm restanţele că să începem lucruri noi!

FECIOARĂ: Un act care zace de mult pe masa şefilor vă poate fi semnat şi să vă apucaţi de treabă, să vă luaţi banii, să puneţi şi alte lucruri la punct. Sunt tot felul de mărunţişuri care se cer rezolvate şi dacă tot vreţi să începeți proiecte noi e bine să lichidaţi problemele din trecut.

BALANŢĂ: Poate vă faceţi o programare la medic să vedeţi cum staţi cu sănătatea şi să luaţi un tratament dacă se vor descoperi ceva probleme. Se observă cheltuieli ca să scăpaţi de facturi, vreo rată consistentă, să mai puteţi pleca vreo câteva zile pe undeva să mai luaţi un respiro.

SCORPION: E cineva care vrea să fiţi din nou împreună şi o să vă întrebe ce-aţi vrea să facă pentru voi să mai spere la o împăcare. E bine să vă înarmați cu răbdare să rezolvaţi toate chestiunile care vă ies în cale, să fiţi deschişi noilor iniţiative ale celor de la serviciu, să începeți lucruri noi.

SĂGETĂTOR: Se iveşte ocazia să mai plecaţi pe undeva, să petreceţi câteva zile şi de data asta o să prindeţi nişte reduceri la cazare, transport. Se conturează o relansare profesională şi o să fiţi pe faza să vi se permită să faceţi lucrurile în stilul vostru, să vă şi placă tot ceea ce faceţi.

CAPRICORN: Cineva din străinătate insistă să vă întâlniți acolo, sau la voi acasă - şi tocmai acest lucru trebuie stabilit de comun acord. Poate aveţi de legalizat o situaţie şi n-o să vă lăsaţi până n-o să obţineţi ce v-aţi propus c-aveţi o ascensiune profesională că obiectiv major şi vreţi să vă bifaţi obiectivul.

VĂRSĂTOR: Poate cereţi unei bănci nişte bani cu împrumut şi o să-i şi primiţi dacă urmaţi toţi paşii ca să vă încadrați într-un barem. E bine să vă menţineţi pe poziţii în cazul unui proces şi să angajaţi un avocat bun care să va reprezinte ca să aveţi de câştigat şi nu de pierdut.

PEŞTI: Poate v-aţi propus să întoarceți casă pe dos ca să faceţi curăţenie după o zi de zugrăveală, sau poate vă mutaţi într-o casă nou-nouţă. O să faceţi lumina într-o problema care ţine de un contract, pe care cineva refuză să-l respecte şi o să vă luptaţi până-i convingeţi pe ceilalţi să vă respecte drepturile.

BERBEC: E posibil să primiţi nişte bani din urmă şi să-i ţineţi pentru week-end să mai daţi o fugă la mare, la munte. Poate faceţi nişte intervenţii la cei din conducerea de serviciu să vă luaţi banii, să aveţi pentru plata ratelor şi a facturilor, în primul rând şi apoi pentru - diverse.

TAUR: Cu sănătatea ar trebui s-o duceţi şi mai bine, să vă recăpătaţi forţele şi să fiţi capabili de noi provocări pe orice plan. Se observă un progres în plan profesional, poate vi se măreşte salariul sau vin nişte bonusuri care v-ar da o lejeritate de mişcare, să vă simţiţi şi voi respectaţi.

GEMENI: Poate faceţi un efort financiar să vă luaţi maşină, sau măcar s-o duceţi la reparat dacă sunteţi stramtorați cu banii. Încă mai puteţi spera să întâlniți pe cineva care să vă facă fericiţi sau poate vreţi doar că voi să-l faceţi fericit pe omul drag şi-acest lucru e posibil.

RAC: Poate vă interesaţi de o şcoală, o grădiniţă la care să-i duceţi pe copii, sau pentru voi e de întrebat cât costă şi când trebuie să daţi banii. O să trebuiască să vă faceţi timp să reactualizaţi buletin, paşaport, legitimaţii, documente ca să aveţi acces acolo unde vă doriţi, gratis sau cu reducere.

LEU: Aveţi o energie suplimentară şi o să vă încumetați să faceţi lucruri de care vă temeaţi şi o să aveţi parte de succes. Se poate rezilia un contract şi să vă continuaţi, totuşi, muncă într-o altă formă, poate puneţi alte condiţii şi toată lumea o să fie mulţumită.

Horoscop 27 august 2017: Capricornii își redobândesc prestigiul în carieră
Horoscop 27 august 2017: Capricornii își redobândesc prestigiul în carieră
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop ajunul anului nou, horoscop, neti sandu
Horoscop 23 februarie 2019. Nativul care și-ar putea cunoaște sufletul pereche
Horoscop 22 februarie 2019. Nativul care va începe o frumoasă poveste de dragoste
Horoscop 21 februarie, prezentat de Neti Sandu. O zi care le schimba viaţa celor născuţi în această zodie
Horoscop 20 februarie 2019. Zodia care semnează contracte și câștigă mai mulți bani
Horoscop 19 februarie 2019. Decizia care va influența viața de cuplu a acestui nativ
Horoscop 18 februarie 2019. Iubirea bate la uşa celor născuţi în această zodie. Atenţie mare la cheltuieli
Horoscop
Horoscop 17 februarie 2019. Cine are șanse să ajungă la căsătorie în acest an
Horoscop 16 februarie 2019. Zodia care astăzi se poate îndrăgosti
Horoscop 15 februarie 2019. Nativul zodiacului care decide să-și schimbe viața
Horoscop 14 februarie 2019. O problemă de sănătate îi va da de furcă acestui nativ
Horoscop 13 februarie 2019. Zodia care va avea parte de un „declic” sufletesc
Horoscop 12 februarie. Zodia care se va bucura de o primă generoasă din partea șefilor