Horoscop 27 august 2017: Capricornii își redobândesc prestigiul în carieră

Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Duminica 27 August 2017 08:40
Categorie: Horoscop

Putem afla ce n-a mers într-o relaţie şi cum putem îndrepta totul, ca să reparăm toate daunele pe care le-am suportat de-a lungul timpului. Vibraţia zilei este 9 şi dacă o să căutăm răspunsuri, o să le şi găsim!

 

FECIOARA: E o ceremonie la care o să vă duceţi, sunt nişte oameni care-şi declară fericirea: se căsătoresc, îşi botează copilul. Aţi putea fi gazdele unui eveniment care să vă solicite din mai multe puncte de vedere şi să vă ofere satisfacţii morale, să-i faceţi pe nişte oameni fericiţi.

BALANŢĂ: O să se creeze cadrul ideal ca să puteţi cunoaşte pe cineva care de multă vreme vrea să schimbaţi o vorba, un sentiment. La invitaţia unor prieteni o să vă duceţi într-o staţiune turistică, poate e şi ziua cuiva de naştere şi o să aveţi motiv să şi sărbătoriţi ceva, pe cineva.

SCORPION: Poate mai daţi o fugă la malul marii, la munte, sau luaţi aer, să revedeţi peisaje încântătoare şi o  să vă puteţi relaxa. Se poate să ieşiţi la o cafea cu cineva care insistă să lucraţi împreună şi puneţi pe hârtie condiţiile ca să vedeţi dacă merită - iar răspunsul îl puteţi da după 5 septembrie.

Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi

SĂGETĂTOR: O veste bună care să vă elibereze de un stres, poate-şi cere cineva, care v-a greşit, scuze şi o prietenie poate continua. Foarte posibilă reuniune cu prietenii, ca să practicaţi un hobby, să vă remontați, că-veţi nevoie de un suflu nou, să faceţi față provocărilor de luni-ncolo.

CAPRICORN: Vă invită cineva la o discuţie legată de un job, o fi vreo afacere care v-ar aduce un plus de prestigiu şi bineînţeles şi bani. Revine cineva după o lungă absenţa şi o să puteţi vedea ce-a mai rămas din sentimentele pe care le-aţi avut cândva, după care îi spuneţi omului ce-aţi hotărât.

VĂRSĂTOR: Poate reluaţi o activitate de grup, să vă menţineţi în formă, s-aveţi un moral ridicat c-aşa vă remontați. Se pot îndrepta şi la noi nişte lucruri din trecut, să revedeţi nişte oameni, să daţi deoparte vorbele aruncate la nervi care, poate că v-au rănit şi să fiţi iarăşi împreună.

PEŞTI: Invitaţie de onoare la o nuntă sau e vreo aniversare şi o să revedeţi oameni dragi, poate vă mai faceţi şi alţi prieteni. O invitaţie la o masă festivă, poate fi şi în doi şi să se lase cu o declaraţie de dragoste, planuri pe termen lung şi o să începeţi o viaţă nouă.

BERBEC: O fi rândul prietenilor să vă scoată la masă în oraş, chiar şi la picnic, şi tot aşa vă simţiţi bine de tot în compania lor. Vă puteţi duce la distracţie cu familia, cu prietenii, o să vă acordaţi mai mult timp să vă şi odihniţi, staţi la plajă, înotaţi, oricum, o să ţineţi cont şi de preferinţele celorlalţi.

TAUR: Puteţi profită de timpul liber comun cu al partenerului de cuplu şi să vă duceţi într-o excursie, în vizită pe la prieteni. Puteţi reînnoda o relaţie sentimentală şi să refaceţi armonia din viaţa de cuplu, puteţi ajunge şi la căsătorie, dacă o să aveţi grijă să păstraţi un ritm constant, fără sincope.

GEMENI: Vă scoate cineva la un prânz, o cină, sunt lucruri serioase de vorbit între patru ochi şi care nu mai suportă amânare. 

RAC: O să cheltuiţi nişte bani pe drum, pe cadouri, dar s-aveţi grijă să nu luaţi vreo amendă de circulație - păstraţi banii în buzunar. O petrecere în familie, sau doar o masă cu de toate, pentru că simţiţi nevoia să vă strângeţi toţi c-aveţi nevoie să vă încărcaţi bateriile acasă, în familie.

LEU: Simţiţi nevoia de spaţiu, de mişcare şi poate vă duceţi la sporturile preferate, îi luaţi şi de prieteni şi o să vă revigorați. Sunteţi aşteptaţi cu masa, poate chiar la un restaurant, undeva, e ziua cuiva de naştere, sau poate se căsătoresc nişte prieteni şi o să daţi de oameni deosebiţi pe-acolo.

Horoscop 26 august 2017: Berbecii se vor îndrăgosti până peste cap

Horoscop 26 august 2017: Berbecii se vor îndrăgosti până peste cap

VIDEO PROTVPLUS.RO

horoscop

Horoscop 23 iulie 2018. Zodia care primește bani sau măriri salariale

Horoscop 22 iulie 2018. Racii au șanse să înceapă o nouă relație

Horoscop 21 iulie 2018. Cine are șanse să-și întâlnească marea iubire

Horoscop 20 iulie 2018. Zodia care se bucură de câștiguri financiare importante

Horoscop 19 iulie 2018. Zodia care își va reface viața sentimentală

Horoscop 18 iulie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop

Horoscop 17 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 iulie 2018. Zodia care ia o decizie importantă în viața personală

Horoscop 15 iulie 2018. Zodia pe care o așteaptă cheltuieli neprevăzute

Horoscop 14 iulie 2018. Zodia care va avea surprize plăcute pe plan financiar

Horoscop 13 iulie 2018. Cine primește o sumă de bani neașteptată

Horoscop 12 iulie 2018. Împliniri pe plan sentimental pentru nativii din zodia Taur